Products
in account

Recent reviews by bot_Hunter

Showing 1-7 of 7 entries
No one has rated this review as helpful yet
16.2 hrs on record (2.0 hrs at review time)
Early Access Review
Eğlencesine oynanır ama çok eksiği var
Posted April 19.
No one has rated this review as helpful yet
4.5 hrs on record (0.5 hrs at review time)
Cs2 bizden çok şey aldı, cs go bir icattır. Volvo cs go yu geri getir.
-Cs go-
-Mermiler gidiyor.
-Karakterlerin hareketleri çok düzgün.
-Spraylerin hepsi tutarlı.
-Awp vuruşlarınız asla kaçmıyor.
-Cs2-
Spray And Pray
Posted March 4.
3 people found this review helpful
81.5 hrs on record (7.5 hrs at review time)
-----> 10 Şubat 2026 <-----
-->|| Sistemim: Ryzen 5 7500f CPU, nvdia 3060 ti GPU, DDR5 ||<--

➤➤ 1. Oyun Optimizasyonu:
-----> Fps 70-95 arası.
-----> Ayarlarda DLSS açık ve çoğu ayar olması gerektiği kadar düşük.
-----> Ortalama altı bir sistemle oynayamazsınız bu oyunu.
-----> Bu sistemimle rahat rahat oynuyorum, fps değeri rahatsız etmiyor.
-----> Co-op oynayışta bazen arkadaşınızın oyundan düşme durumu olabiliyor ama 2–3 saatte 1 kere olur maksimum.
-----> Arkadaşımın sistemi üst seviye, o 200–300 fps’leri görebiliyor.
-----> Genel olarak oynanabilir düzeyde
-----> Puanım (6.5/10)

➤➤ 2. Grafikler:
-----> Borderlands 3 ve önceki oyunlarındaki gibi çizgifilm teması hâlâ var ama artık daha gerçek renklere yaklaştırılmış.
-----> Her şey net ayırt edilebiliyor.
-----> İyileştirmeler yapılmış.
-----> Hikayedeki ve genel olan büyük cisimlerin oyuna etkisinde kolaya kaçılmamış, gerçeklik hissi verilmiş.
-----> Puanım (8/10)

➤➤ 3. Oynanış:
-----> Silah mekanikleri özellikle Borderlands 3’teki hissiyatı vermiyor, vuruş yaptığınızı çok hissetmiyorsunuz.
-----> Borderlands 3 oyunundaki gibi silahlar aşırı güçlü ve OP özelliklere sahip değil.
-----> Daha çok skiller iş yapıyor, baya önemli olmuş.
-----> Karakter hareketleri bakımından çok değişmiş ve karakter hareketleri çok iyi olmuş.
-----> Double-jump, havada süzülme, ileri atılma, yerde süzülme ve belli bölgelerde kancayla kendinizi ileri atma hareketleri mevcut.
-----> Ayrıca savaş esnasında etraftaki bazı patlayıcı maddeleri kancayla alıp herhangi bir yere fırlatabiliyorsunuz.
-----> Puanım (7/10)

➤➤ 4. Oyun:
-----> Borderlands 3 gibi değil de devasa bir açık dünyada ana hikâye, challenge ve yan görevleri yaparak ilerleyiş sağlayabiliyorsunuz.
-----> Challenge’ların bile ödülleri var.
-----> Tek eksiği legendary item’lere kolay ulaşılmaması olabilir fakat ben bunu eksik olarak görmüyorum.
-----> Eğer gerçekten Borderlands serisi hayranıysanız ana hikâyenin yanında tüm görevleri en az bir kere yaparsınız ve iteminizi alırsınız.
-----> Envanter düzeni, slot arttırma, skill dağıtımı gibi konularda vakit kaybetmemeniz için bazı iyileştirmeler var.
-----> Devasa açık dünyada bir yerlere yürüyerek ulaşmanız uzun sürüyor.
-----> Bu yüzden önemli binalara ve arkadaşınızın yanına ışınlanabilme gibi seçenekler getirilmiş.
-----> Bunun yanı sıra kişisel mobil aracınızı anında summon’layabiliyorsunuz.
-----> Puanım (9/10)

➤➤ 5. Fiyat:
-----> 30 dolardan fazlasını etmeyecek bir oyun.
-----> Çünkü oyundaki silah oynanışı ve fps’in düşük olması biraz etkiliyor.
-----> Sisteminiz ortalama ve altıysa kesinlikle almayın, oynayamazsınız.
-----> 3. oyunu oynayıp hayran kalanların değerlendirebileceği bir oyun.
-----> Sanki 3. oyunun devamıymış gibi hissiyatı da var.
-----> Borderlands 3’ü oynamayanlar bu oyunu almasın.
-----> Çünkü bir şey anlamadan yarıda bırakıp silebilirler.
-----> Fiyatın gereğinden yüksek olması ve çeşitli sorunlar nedeniyle 2,5 saat oynayıp deneyin ve kararınıza göre iade talebinde bulunun.
-----> Tek başınıza oynamayın, solo çekilmez.
-----> Puanım (5/10)

➤➤ 6. Genel yorumum:
-----> Oyundaki incelemelerin olumsuzluğu nedeniyle satın alıp oynamadan önce çok fazla tereddüt ettim.
-----> Fakat oyunu 2 saat değerlendirdikten sonra başından kalkamadım, oyun beni içine çekti ve devam ettim.
-----> BD3 oyununun hayranlarının kesinlikle oynayacağı ve co-op severlerin de şans vermesi gereken bir oyun.
-----> BD3 bu türde efsane olduğu için ilk BD3 oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.
-----> 3’ten önceki seriye bakmanıza çok da gerek yok.
-----> Optimizasyon konusunda çok şikâyet olmuş fakat düzeltmeler ardından şu an oynanabilir durumda ve yeterince akıcı.
-----> Çok etkilemedi beni eksiler.
-----> Puanım (8/10)
Posted February 9. Last edited February 9.
No one has rated this review as helpful yet
14.6 hrs on record (4.8 hrs at review time)
Vakit geçirmek için güzel, maks 10 saat oynayıp silersiniz
Posted January 21.
No one has rated this review as helpful yet
131.1 hrs on record (116.7 hrs at review time)
Best playable game with your annoying friends
Posted November 28, 2025.
15 people found this review helpful
1 person found this review funny
0.4 hrs on record
Early Access Review
This game is garbage. Very nice idea but bad design, bad controls and low online player. You can't find online players and if u find one you can't do anything but talk. This game has still got potential but don't waste your time with it now.
Posted June 16, 2024.
No one has rated this review as helpful yet
3,241.2 hrs on record (2,653.5 hrs at review time)
Oyuna göre pcyi optimizasyon yapıp, 10 pingle oynadığınız sürece hile yapmanıza gerek yok. Oyunun optimizasyonu o kadar bozuk ki, düşmanınızı düşmanınızdan 3-4 saniye geç görüyorsunuz ve bunu farketmiyorsunuz bile. Optimizasyon yapıldıktan sonra oyun çok akıcı ve düzgün.
Posted June 24, 2021. Last edited February 10.
Showing 1-7 of 7 entries