14 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 0.0 hrs on record
Posted: Jul 31, 2020 @ 7:24am
Updated: Mar 27 @ 3:29am

Фінальне доповнення, на радість тим, кому попереднє DLC здалося коротким, вийшло набагато більшим і різноманітнішим. Дві величезні локації, чотири боси, сильні противники та нова зброя, обладунки і заклинання.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2174007241
Локації, за стандартом третьої частини, виглядають красиво і живописно. Перша, зустрічає химерною мішаниною з різних будинків, замків і можна впізнати частинки локацій з попередніх ігор. Найбільш явно, вгадується місцина з попередньої гри під назвою Земляний Пік (Earthen Peak). А ще тут є невеличке болото і просто ВЕЛЕТЕНСЬКІ дерева, по коріннях яких потрібно дійти, аж до першого боса. Друга місцевість – це Закільцьоване місто (The Ringed City) в честь якого і назване доповнення. Місто виглядає дуже мальовничо. Всюди храми і собори, на землі ростуть квіти, також є іще одне болото (хтось з розробників, явно любить таку місцевість), в якому знаходяться занурені по самі дахи будівлі і все це під жовтуватим світлом місцевого сонця. Виглядає незвичайно.

Боси в доповненні, витримали високу планку основної гри і з ними дуже цікаво битися. Кожна битва епічна, видовищна і в битвах грає музика, під стать дійству на екрані. Єдина не дуже епічна битва, це та, де в якості боса може викликатися гравець, що перебуває в тутешньому ковенанті. Я теж спробував, але гравець проти якого мене викликали, не отримував від ударів ушкоджень і я просто програв. Мабуть, то був якийсь не чесний гравець, або проблеми з інтернетом. Стосовно складності босів, то скажу, що вона середня, вони і не надто складні і не надто прості. Наприклад одного з противників, а саме дракона на ім’я Мідір Пожирач Темряви (Darkeater Midir), багато гравців називають найскладнішим у всій серії Dark Souls, а мені він підкорився з другої спроби в обох моїх проходженнях. Бій з ним, хоч досить напружений і не простий, але і не скільки складний як його описують. Особисто для мене, фінальний бос DLC здався набагато складнішим і доставив мені більше клопоту.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1642276685
Більш проблемними і моментами складнішими, навіть за босів, виявилися звичайні противники. Ну як звичайні, розробники знову постаралися і створили справжніх монстрів. Тут і літаючий гад з ангельськими крилами, який обстрілює гравця наче артилерійська установка, тут і чародії з кам’яними панцирами на спині, які створюють магічну мітку під ногами і поки на ній стоїш, то отримуєш пошкодження, а коли нападаєш на них, то вони ховаються в свій панцир, ще тут є велетенські почвари в яких замість голови – якась чорна діра, вони досить потужно б’ють і потрібно бути дуже обачним в бою з ними. Та найпротивнішим серед всіх, є Гігант-суддя (Judicator Giant). Він закликає собі на підмогу примарний лучників, які вбивають за декілька секунд, а якщо близько підійти до нього, то окрім лучників, він призве ще й лицарів, а може і сам смачно вмазати по гравцю. Таке відчуття, що розробники прочитали відгуки гравців, яким Dark Souls III здалась простішою і таким чином, вони вирішили трохи познущатися :)

В підсумку зазначу, що я задоволений доповненням The Ringed City. Красиві локації, цікаві бої з босами, підступні противники, нова зброя і обладунки (заклинання по традиції не тестував, бо я грав воїном) епічна музика, все це стало добрим завершенням серії Dark Souls і зокрема третьої частини. Єдиним осадом, для мене особисто, залишився той факт, що після фінального боса, в DLC не має якогось епічного відеоролика і це сумно. Але можна повернутися у попереднє доповнення і поговорити з дівчинкою, що малює нову картину, і вона розповість яку саме картину буде малювати і запропонує назвати її в честь гравця. Маленька дрібничка, яка ні на що не впливає, але приємно :)
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1641245077
Так і завершилась трилогія Dark Souls, тепер чекатиму на нову гру від Міядзакі під назвою Elden Ring, сподіваюсь вона мені сподобається.

PS: пийте естус і Praise The Sun!
Was this review helpful? Yes No Funny Award