4 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 8.4 hrs on record (8.3 hrs at review time)
Posted: Apr 1, 2018 @ 2:15am
Updated: Nov 2, 2022 @ 12:09am

Aviary Attorney - це візуальна новела з цікавим сюжетом, харизматичними персонажами, прекрасно стилізованою картинкою (все ніби намальовано олівцем, в чорно-білих тонах) і чудовою музикою.

Сюжет
Все відбувається у Франції, а ми граємо за адвоката на ім'я Джей-Джей Фалькон (він птах, та і всі персонажі в грі це різні звірі) і в нього є помічник Сперовсон (він часто жартує і з ним зв'язано багато цікавих моментів), разом вони розгадують різни загадкові вбивства.

Ігровий процес
Він ділиться на дві частини, пошук доказів і опитування свідків (хоча головний герой лише адвокат, але він володіє прекрасною інтуїцією і навичками детектива), а друга частина це захист у суді клієнта, де потрібно правильно примінити всі докази, і постаратися виправдати звинуваченого. Це найцікавіше у грі!

Графіка
Картинка в грі просто прекрасна, все намальовано стильно, в чорно-білих тонах, що тільки додає атмосферності.

Музика
Вона також на високому рівні і задає тон кожній сцені у грі - це просто потрібно почути.

Висновок
Якщо вам подобаються цікаві та інтригуючі сюжети, ви любите детективи, тоді ця гра для вас (доречі у грі декілька кінцівок, тож її можна пройти не один раз, а це неодмінно плюс). Але якщо не любите багато читати, і вам потрібна тільки реалістична графіка, тоді проходьте повз неї.

PS:
Єдиний мінус - відсутність української локалізації, тож якщо ви погано знаєте англійську (я наприклад розумів десь 70-80% тексту, дещо доводилося перекладати) то це може завадити вам насолодитися цією чудовою грою.
Was this review helpful? Yes No Funny Award