Products
in account

Recent reviews by Kezza

Showing 1-7 of 7 entries
No one has rated this review as helpful yet
7.4 hrs on record (1.2 hrs at review time)
Early Access Review
OPTİMİZASYON TAMAMEN BİR YALAN !!!! 4 GB RAM 2.16 GHZ MEDİUM + 1280 ÇÖZÜNÜRLÜK = 50 FPS SABİT ALIYORUM BUNE YA BEN SİZİN YALANINIZI. OYUN ÇOK SÜRÜKLEYİCİ LAN OYUNU İNDİRELİ 15 DAKKA GEÇMEDİ BEN TİTREMEYE BAŞLADIM.
Posted November 12, 2015.
1 person found this review helpful
32.4 hrs on record (19.6 hrs at review time)
Çok güzel bir oyun. vahşi hayatı ile beni benden aldı doğrusu. vereceğiniz paraya kesinlikle değer. Optiimizasyonunda hiç bir sıkıntı yok. Oyunda yapılabilecek tonla şey var. ve bunları 1000 kerede yapsanız sıkılmıyorsunuz. Örneğin outpostlarda kafesler oluyor. o kafeslerin içindede yırtıcı hayvanlar oluyor. kafesin kapısını açıp hayvanın bütün düşmanları birer birer yemesini seyrediyorsunuz. ama sonra sıra size geleceği için biraz tedirgin olmuyorsunuz değil. oyunda korkudan altıma sıçar durumlara geldiğim zamanlar oldu. uzaktan dürbün ile outpost daki düşmanların yerini belirleyip strateji kurmaya çalışırken arkamdan kaplan saldırdığı nadiren de olsa oldu açıkçası. Tavsiye ediyorum almayan bin pişman.

Grafikler 10/10

Oynanış 9/10

Animasyonlar 10/10

Silahlar 8/10

Kontroller 9/10

Vahşi Hayvanlar 99999999999999999999999999999999999999999999999999999/10
Posted October 17, 2015.
No one has rated this review as helpful yet
1.5 hrs on record (0.3 hrs at review time)
İnternet kafede durmadan oynadığınız efsane oyun başka diyicek birşey yok. Condition zero ise yine aynısı. 1 2 silah görünümü ile bıçak tutuşu değişmiş. oyuna görev falan eklenmiş. Tavsiye ediyorum alın
Posted October 15, 2015.
No one has rated this review as helpful yet
24.6 hrs on record (18.6 hrs at review time)
Kesinlikle alın gerek optimizasyonu ile olsun gerek atmosferi ile olsun gerek açık dünyası ile olsun gerek grafikleri ile olsun çok güzel bir oyun. Oyunun en güzel yanı size istediğiniz herşeyi yaptırabiliyor. ilk başta gta gibi bir oyundur çoğu şeye binemezsin diyerek aldım fakat istediğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz. mesela gidip hava alanından jet kaçırıp düşman klanların basesini bombalayabiliyorsunuz. Dağdan atlamak gibi çılgınlıklarda yapabiliyorsunuz. oyunun haritası aşırı büyük ve gördüğünüz heryere gidebilirsiniz. yani adamlar sırf ayrıntı olsun diye sağa sola dağ koymamış 10/10
Posted October 3, 2015.
No one has rated this review as helpful yet
611.7 hrs on record (78.1 hrs at review time)
CS:GO Review
giricek arkadaşınız varsa alın direk eğer giricek arkadaşınız yoksa ruslara (kısaca hilecilere yada aşırı noob olanlara) maruz kalırsınız. 7/10 (Ruslar sayesinde)
Posted September 20, 2015.
No one has rated this review as helpful yet
2.8 hrs on record (2.3 hrs at review time)
Paranıza yazık boşu boşuna almayın. optimizasyon sıkıntıları var oyunun. ve 10 TL kesinlikle etmez. 1 2 tl olsa alın derim fakat 10 tl kesinlikle vermeyin.
Posted September 20, 2015.
No one has rated this review as helpful yet
10.9 hrs on record (8.8 hrs at review time)
güçlü bir bilgisayarınız varsa alın derim. fakat bilgisayarınız güçsüzse oyun başlarda biraz kasacaktır ama grafikleri low a alırsanız çok kasmadan kurtulursunuz
Posted September 19, 2015.
Showing 1-7 of 7 entries