Arvostellut

< 1  2  3 ... 10 >
Näytetään 1–10 / 91
2 henkilön mielestä arvostelu on hyödyllinen
yhteensä 0.1 tuntia
While playing the game i realized that game focused to romance to man to man woman to woman and lot of ♥♥♥♥♥. tried to find out who wrote the game. I saw the person and closed the webpage that was enough to see that face. Otherwise good mechanics, fun to play, but ♥♥♥♥ story. You can not compare story with any other game. The thing what makes this game good environment, play style, ancient civ, skill tree and combinations of combat, rewarding order system (valhalla's reward system is ♥♥♥♥). This game could be better if they focused on different perspectives instead of woke. 7/10
Julkaistu 4. helmikuuta Viimeksi muokattu 4. helmikuuta.
2 henkilön mielestä arvostelu on hyödyllinen
yhteensä 0.0 tuntia
The game's DLC is awesome. The best soul experience I have. Mesmer still kills me and im at 47th try. The people who complain about the diffuculty please dont cry. Fix your arm.
Julkaistu 22. kesäkuuta 2024
Yhden henkilön mielestä arvostelu on hyödyllinen
yhteensä 203.5 tuntia (58.9 tuntia arvostelun laatimishetkellä)
Demokrasi getiriyorum
Julkaistu 19. helmikuuta 2024
Yhden henkilön mielestä arvostelu on hyödyllinen
yhteensä 17.6 tuntia (15.3 tuntia arvostelun laatimishetkellä)
Oyun bir çok yönden eskisine göre gelişmiş bir çok yenilik var. Ben bu oyunu oynarken zevk aldım. Silah düzeni, perk düzeni hangi tip silahlar kullanacağınızdan özelliklerinize kadar bir çok etken var. Arkadaş grubu ile oynaması zevkli indirimden yapıştırdım. Yeni gelen DLC ler ile açıkçası oyun daha fazla sarmaya başladı. Kartlarınızı iyi ayarlarsanız devi kevgire çevirirsiniz, tekte çiğ çiğ yersiniz. - - - - 7/10 - - - -
Julkaistu 13. marraskuuta 2023
Kukaan ei ole vielä merkinnyt arvostelua hyödylliseksi
yhteensä 317.3 tuntia (6.3 tuntia arvostelun laatimishetkellä)
Olum iyi oyun lan niye gömdünüz bu kadar. Tamam binalar duvarlar yıkılmıyor BF1 gibi değilde, modern çizilmiş bir bf1 uzun süredir beklemiştim. İsteğimi karşıladı. Diğer oyunlardaki fiyaskolara bakınca bu yanında çok temiz duruyor. Genel ortalama olarak 6.5 - 7 / 10 puan alır.
Julkaistu 3. marraskuuta 2023
5 henkilön mielestä arvostelu on hyödyllinen
6 henkilön mielestä arvostelu on hauska
yhteensä 135.1 tuntia (11.9 tuntia arvostelun laatimishetkellä)
Kesintisiz 11 saatlik oynamamın ardından. Tüm Souls oyunlarına diz çöktürebileceğine inandığım bir şaheser.

Atmosfer 10/10 - Fizik 7/10 - Oynanış 10/10 - Hikaye ve Gizem 10/10 - Lantern 10/10 - Özgünlük 10/10

10/10. Oyun o kadar güzel ki pelerinimin fiziği beni rahatsız etsede umrumda değil.

Herkes optimizasyon diye ağlamış. 10 fps ile girdim ayar yapmayı bilmiyor ya da pc niz eski ise almayın zaten. 100 den aşağı fps almıyorum. ki 3060 ile oynuyorum.

10/10 verdiğim paranın kuruşun tamamı helal olsun.
Julkaistu 14. lokakuuta 2023 Viimeksi muokattu 14. lokakuuta 2023.
Kukaan ei ole vielä merkinnyt arvostelua hyödylliseksi
yhteensä 8.1 tuntia (4.0 tuntia arvostelun laatimishetkellä)
Oyunu uzun bir süre bekledim. Payday 2'de geçirdiğim 500 saatlik macera gayet güzeldi benim için. Oyun açılışında server sorunlarıyla boğuştu kötü bir çıkış yaptığı doğru. Artı ve Eksiler olarak ayıracağım.
+Yenilikçi bir kaç mekanik eklenmiş. Kasa, kapı açışları, hostage kontrolü zırt pırt.
Gelelim eksilere Evet + ' lar bu kadar.
-Oyun fiziği hala sizi bok çuvalı gibi hissettiriyor. Bok çuvalı gibi koşuyor, düşüyor ve dönüyorsunuz. Evet düşerken yer çekimi hala az gibi :).
-Grafikler üç aşağı beş yukarı aynı. Bir kaç shader, yansıma eklenmesi bir şeyi farkettirmiyor.
-Ana menü ve diğer hud düzenleri berbat ötesi ve bomboş.
-Soyguna girerken artık harita ve krokileri göremiyorsunuz? Düzenleme yapamıyor ve haritayı öğrenemiyorsunuz. Ya da ben hala çözemedim.
-Hala eksik bir ton perk, maske, silah var. Buradan şunu anlayabilirsiniz; Otu boku DLC ile satacaklar. DLC'leri 50-200 bandı arasında değiştirirler.
-Öldürdüğümüz gardiyanları paketleyemiyorum? Bu güzeldi niye kaldırdılar fikrim yok.
-Oyun içi talimatlar ne yapman gerektiğini söylüyor ancak hala belirsizlikler var ve aramak zorunda kalıyorsun başlarda.
-Soygunlar soygun gibi hissettirmiyor baskın gibi hissettiriyor.
-Oyun içi size iş verenler arasında Gus gibi bir abimiz yok hepsi dümdüz tipik karakterler.
-Menülerde ses ayarları gereksiz konuşmaları düzenleyemiyorum.
-ALLAH İÇİN O NASIL BİR TUŞ TAKIMI DÜZENİ AMK. R ile düzenleme O ile gruba adam mı çağırılır. Hangi beyinsize yaptırdınız bunu.

Oyunu tavsiye edip etmemek arasında kararsızım. Oyuna verebileceğim maksimum puan 5. Bu incelemeler ile zaten yakında indirime gitmek zorunda. İndirim bekleyebilirsiniz, tahminen %25 ilk seferde, ardından ilk büyük indirimlerde %40 görme ihtimali var. Şu an almanıza gerek yok oyunda yapılması gereken bir ton düzenleme var. Bekleyin ve İndirimden alın.
Julkaistu 24. syyskuuta 2023 Viimeksi muokattu 6. lokakuuta 2023.
Kukaan ei ole vielä merkinnyt arvostelua hyödylliseksi
yhteensä 17.3 tuntia (9.2 tuntia arvostelun laatimishetkellä)
Müzikleri, efektleri ve sürüş mekaniğini hangi çocuğa yaptırdınız?
Julkaistu 14. syyskuuta 2023 Viimeksi muokattu 14. syyskuuta 2023.
Kukaan ei ole vielä merkinnyt arvostelua hyödylliseksi
yhteensä 73.9 tuntia (71.8 tuntia arvostelun laatimishetkellä)
Oyun grafikleri, sürüş kabiliyeti ve bir çok yönden çok güzel. Arabaları yere yapıştırıp lastikleri keko gibi büküyorum. Şarkı açamıyorum ama olsun yetiyor. Anten bazı araçlarda var. Ama supra yok... 7/10
Julkaistu 13. syyskuuta 2023
Kukaan ei ole vielä merkinnyt arvostelua hyödylliseksi
yhteensä 1.3 tuntia (0.8 tuntia arvostelun laatimishetkellä)
Oyun güzelde hayatımda bir oyunu oynarken kamera hareketleri dolayısıyla bu kadar midemin bulanıp tansiyonumun değiştiği oyun hatırlamıyorum...
Julkaistu 11. elokuuta 2023
< 1  2  3 ... 10 >