5 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 9.9 hrs on record
Posted: Jul 17, 2021 @ 3:48pm

Yıllar önce daha ortaokul dönemlerimizde oynarken ağzımızın açık kaldığı bir oyundu Mafia. Korsancılar iki ayrı oyun satıyorlardı. Tanesi 5 liradan sattıkları iki oyunda aynıydı ve Mafia: Lost Heaven diye sattıkları diğer oyunu heyecanla alıp aynı oyun olduğunu öğrenince adamla tartışmıştık. O günler geride kaldı, şimdi çiçek gibi tazecik Mafia'mız var. Serinin 3. oyununa rağmen 2. oyun ile beraber muhteşem bir işle karşı karşıyayız. Sahnelerin doyumsuzca güzel oluşu, dönemin muhteşem yansıtılmış olması, seslerde kusursuzluk. Olması gereken her şeyi yapmışlar. Final sahnesinde içim tekrar titredi. Önceden titrediğinde oynadığımız karakter olduğunu anlayıp titremiştim şimdi ise konu bağlamına hakim olup tekrar titredim.

Benim açımdan tek ama tek eksi puan hikayenin kısalığı olsa gerek. 9,9 saatte bitirdim ve bitirince biraz daha uzasaydı diye içimden istedim. Çünkü bu güzel atmosferi uzun uzun yaşamak isterdim. The Godfather serisinin ilk oyununda olduğu gibi gezebilmek ve haraç kesmek çok güzel detaylar olarak bu oyunda yer alabilirdi. En azından açık dünya temasını bu sefer yedirebilirlerdi çünkü ortam gerçekten buna müsait.

Sonuç olarak bu oyun güzel oyun arkadaşlar, ekonomiyi göz önünde bulundurursak indirimde almanızı tavsiye ederim. Herkese güzel oyunlar dilerim. Sevgiler. <3
Was this review helpful? Yes No Funny Award