Rambo Helminen
Western Finland, Finland
 
 
Hymyä huuleen
Currently Offline
Last Online 18 hrs, 39 mins ago
Eccu Jul 5 @ 6:15am 
tanko liukkaaks
Eccu Jun 10 @ 1:15pm 
Pikkuprinsessojen asusetti sisältää tutuhameen, tiaran ja taikasauvan. Kaksi erilaista pakkausta. Ikäsuositus yli 3-vuotiaille.
osQ Mar 4 @ 10:58am 
SLÄP!*Sinua on juuri heitetty hikisellä kikkelillä. Tästä alkaa ''LERSSILLÄ LÄTTYYN 2018!'' Pelissä on vain yksi sääntö: Et voi läimäistä ketään kuka on jo sinua läimäissyt. Rankaise niin montaa ihmistä, kun vaan pystyt.
Eccu Feb 22 @ 1:03pm 
Tamperelainen demla- ja kgb-mafiaa kritisoiva toisinajattelija Seppo Lehto Matkakuvaaja: Uusia näkökulmia suomalaisuuteen ja selkärangattomuuteen keskuudessamme KGB-aikojen perintönä. Stalin ja stalinismi / putinismi elää kuin lapamato keskuudessamme vaikka äänitorvensa Molotovinkin väittämät on moneen kertaan todistettu valheiksi

Eccu Feb 22 @ 12:40pm 
.Stalinin murharyhmät / puna-armeija / partisaanirikolliset murhasivat, teurastivat, tappoivat tsuhnakommareitakin kiitettävästi ;) joten kiitos heille keskinäisestäkin harvennuksestaan, valitettavasti emme voineet päästää Ryssälän kommarimurhaajia teurastamaan aatetovereitaan viime sodissa, kun olisivat siinä samalla surmanneet muitakin.
Eccu Feb 22 @ 12:32pm 
Komuryssäläiset ovat aloittaneet nettimarkkinoinnin nimissäni lähettelemällä fb-kansioihini, sähköposteihini shemale, lesbian, negrosex, pedofile etc posteja sekä rekisteröitymällä erilaisille sivustoille sekä perustamalla nimissäni Seppo Lehto erilaisia xxx sivustoja mm siirtämällä netistä kuviani perustamilleen rikollisille Nigeriasivustoille