32 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 13.6 hrs on record (3.8 hrs at review time)
Posted: Nov 25, 2023 @ 9:41am
Product received for free

Early Access Review
Lethal Company — це багатокористувацька гра, важлива складова якої - голосовий чат. Тут все створено для генерування жахливих і в той же час смішних ситуацій, і незалежно від того, зроблено це навмисно чи ні, висновок напрошується: це працює офігезно. І вам просто потрібно переглянути декілька відео в Інтернеті, щоб побачити, що це справді загальна річ, ми не єдині, хто кричав від жаху та сміху в одну хвилину.

Повне занурення відбувається завдяки голосовому чату та впливу на голоси гравців різних ефектів як от луна, приглушення, тріск або інші звуки. Ваші товариші по команді стають справжніми коміками, незважаючи ні на що, з майстерним відчуттям часу (жахливого чи комічного), який просто виглядає за сценарієм. Голос вашого друга стає приглушеним, і ви бачите плями крові на землі поруч із досі палаючим ліхтариком на землі. Трохи пізніше ви чуєте крики на відстані, коли монстри починають вас переслідувати. Повернувшись на корабель, ви бачите на радарі 3 червоні крапки навколо вашого товариша, який тягне великі шматки металу для Компанії.

Візуальне зображення, що привертає увагу, добре служить меті та робить монстрів дуже достовірними і страшними. Середовище просте і додає жахливої ​​атмосфери. Звукові ефекти дуже гарні та відповідні. Бестіарій дуже різноманітний і обширний, і кожна істота має свої особливості, відкривати їх надзвичайно весело. Один сліпий і реагує на звук, інший глухий і шукає вас, коли втрачає вас із поля зору. Ви повинні дивитися на нього чи не дивитися на нього, щоб він залишив вас у спокої. Чи може він піднятися чи пройти крізь щілину, чи потрібно давати йому свій чайник, який ви найшли, щоб він відпустив вас? Їхня реакція на предмети, шум, світло, ваші рухи, ваш погляд і час робить ШІ дуже правдоподібним і додає жаху.

Зрештою, історії пишуться самі, незалежно від того, чи ви проводите своїх колег з корабля, чи натрапляєте на пораненого, що вижив з іншої команди, на повороті коридору. Виявлення таких об’єктів, як інгалятор, реактивний ранець або телепорт, дозволяє ще більше урізноманітнити досвід. Управління ризиком/винагородою також справді цікаве. Вам доведеться вибирати між тим, щоб злетіти з планети або повернутися на комплекс вночі, щоб принести ще трохи брухту, піти одному без спорядження, щоб не втратити жодного, залишити гравця на кораблі, щоб піти в разі надзвичайної ситуації. Моє єдине бажання — побачити ще більше монстрів і супутників для дослідження, тому що потенціал безмежний.

#AddUkrainianLanguage
Was this review helpful? Yes No Funny Award
Comments are disabled for this review.