Products

Recent reviews by Trollhale

< 1  2  3  4  5  6 >
Showing 1-10 of 58 entries
1 person found this review funny
24.2 hrs on record (7.1 hrs at review time)
Det er vanskelig å ikke anbefale dette spillet for det er rett og slett helt knall!

Positivititieteter

- Nydelig grafikk
- Nydelig Lydspor
- Fantastisk Slåssing og magi! Pew pew, zzapp zaap!
- Fantastisk Stemmeskuespill!
- Vidunderlig Verden!
- Pillars of Eternity!
- Belønner utforskning på en skikkelig gøy og morro måte!
- Du får sopper i fjeset!
- Spenstige slåssekammerater!

Det negative :(

- Det kræsjer av og til, som regel bare når du laster inn et spill, men da er det bare å restarte spillet og last inn på nytt. Ingen data går tapt.
Posted February 15.
30.5 hrs on record
Jeg har veldig lyst til å like dette spillet, men jeg synes det er litt sjelløst.

Sånn, graffikken er pen, musikken er dramatisk, men når det kommer til alt av bygninger og enheter så er dem rett og slett bare litt kjedelige. Oppgraderinger eksisterer nesten ikke og folk beveger seg hele tiden så jeeeeeeeeeeeeeekla Saaaaaaaaaaaaakte.

Jeg har fullført hele kampanjen, den sugde dritt. Det er tydelig at spillet var designet for survival modusen og ikke kampanje delen, selv om noen baner er gøye, er andre bare en leksjon i tidssløseri.
Posted January 18.
No one has rated this review as helpful yet
100.9 hrs on record (14.1 hrs at review time)
Kjempegøy og morro, men også spennende og litt krydret!
Posted January 17.
No one has rated this review as helpful yet
4.9 hrs on record (3.3 hrs at review time)
Heilt Knall!
Posted January 10.
No one has rated this review as helpful yet
39.6 hrs on record (34.3 hrs at review time)
Early Access Review
Slimete morro for hele familien!
Posted December 27, 2024.
1 person found this review helpful
23.4 hrs on record (2.9 hrs at review time)
Early Access Review
Path of Exile 2 er ikke bare et spill, det er gudommelig gave til menneskeheten!

Det er tydelig å se hvor mye arbeid som er lagt bak dette mesterverket! Det spiller flytende som en sjokoladefontene! Lydsporet er nifst passende og behagelig å høre på! Grafikken er mørk og dyster, perfekt for stemningen som er nettopp Path of Exile.

Ikke la deg bli skremt vekk av valgmulighetene! Her har du mange forskjellige klasser, "builds" evner og våpen. Spillet er gjort mye mer brukervennlig en sin forgjenger, noe som gjør at du ikke nødvendigvis trenger en doktorgrad i matte og fysikk for å forstå spillet. Men, når det er sagt er spillet vanskelig. Men, vanskeligheten gir deg bare den ultimate tilfredstillelse da du endelig klarer å mose skallen til Per-Skallebank som har drept deg nå ti ganger på rad.

Alt i alt blir det galt av meg å si Path of Exile 2 er 10/10, for det er en kunstskatt, et spill som vil bli sunget i hymner flere århundre fremover i tid!
Posted December 7, 2024.
No one has rated this review as helpful yet
7.5 hrs on record (6.6 hrs at review time)
En solid 4x som til og med jeg klarer å spille!
Posted November 18, 2024.
No one has rated this review as helpful yet
52.6 hrs on record (50.0 hrs at review time)
En deltidsjobb innen logistikk. Romkryp medfølger.
Posted November 4, 2024. Last edited November 13, 2024.
No one has rated this review as helpful yet
29.0 hrs on record (23.7 hrs at review time)
Early Access Review
Himla morro! Men anbefales bare om du klarer tvinge med deg vennene dine!

Dette spillet er en deltidsjobb som håndtverker, kokk, gruvarbeider, sjømann og monsterdreper!
Posted October 24, 2024. Last edited October 29, 2024.
1 person found this review helpful
27.0 hrs on record (21.3 hrs at review time)
Helt suverent rollespill! Det en ganske old-school. Ganske grindy, mye labbing, veldig mye "gå seg vill i skauen" og spesielt mye dauding, men alt i alt er det skrevet bra. Historien er spennende og det føles flott når man omsider blir kraftigere!

Du blir helt innslukt fra første kapittel og dette er en særdeles levende verden som reagerer på dine valg i spillet! Det skal også nevnes at du vil bli nødt velge fraksjon, som også har stort utfall for historien.

Eneste såsett negative jeg kan si er at jeg med uhell alltid i begynnelsen klarte å bruke opp alle mine trylleskruller som er på "Q" tasten, fordi jeg kom borti... og hver gang du åpner steam chat ser evnene dine ut til å rotere.
Posted October 21, 2024.
< 1  2  3  4  5  6 >