D!@Blo
Paul   Zalau, Salaj, Romania
 
 
Who you choose to be around you lets you know who you are.
Life's simple, you make choices and don't look back.

Set launch :-novid -freq 144 -no-browser +snd_use_hrtf 0 -threads 4 -tickrate 128 -nojoy +high +mat_queue_mode -2 -d3d9ex +cl_cmdrate 128 +cl_updaterate 128 +cl_interp_ratio 1 +cl_interp 0 +exec autoexec.cfg

https://www97.zippyshare.com/v/A1ctHn4M/file.html >>> cfg / autoexec
Currently Offline
Artwork Showcase
Item Showcase
Screenshot Showcase
Counter-Strike 2
5 7
Achievement Showcase
PC

:mazeltov: :mazeltov: :mazeltov: ⇓ ⇓ ⇓ PC SPECS ⇓ ⇓ ⇓ :mazeltov: :mazeltov: :mazeltov:


:devild: CPU : Processor Intel Kaby Lake, Core i7 7700K 4.20GHz :devild:

:devild: GPU : Video Card GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 GAMING 4GB DDR5 256-bit :devild:

:devild: RAM : Corsair Vengeance Red LED 16GB DDR4 2666MHz CL16 :devild:

:devild: Hardware : SSD / HDD : Samsung Evo 970 500 GB / 120 GB / 1 Terra :devild:

:devild: OS : Microsoft Windows 10 :devild:

:devild: Mouse : ZOWIE EC2-B CS:GO :devild:

:devild: Keyboard : Redragon Kala Black :devild:

:devild: Headset : HyperX Cloud II 7.1 Red :devild:

:devild: Mousepad : SteelSeries QcK + CS:GO Edition & HyperX Fury S Pro Speed Edition L :devild:

:devild: Monitor: Benq xl2411 144hz :devild:
Ryukeshin Jun 12, 2022 @ 7:10am 
Fudulii de taur făcute pane, rețetă culinară. Fudulii – ce sunt și ♥♥♥ se gătesc? Rețetă rapidă de fudulii bovine. Fudulii de vițel în crustă de panko.

Am constatat cu oarecare amuzament, dar și cu o doză de amărăciune, că nici măcar bucătarii celebri nu prea mai știu ce-s alea fudulii, confundându-le cu momițele. Ce-i drept, și unele și celelalte sunt glande, doar că funcțiile, așezarea și caracteristicile lor anatomice sunt cât se poate diferite.
Ryukeshin Jun 12, 2022 @ 7:10am 
Fără falsă pudoare, că doar am precizat încă din titlu că acest articol și rețeta simplissimă pe care o conține se adresează celor dezinhibați, fuduliile sunt testicule și fac parte din aparatul reproducător al animalelor de sex masculin. Boașe, ouă… larg cunoscute sub denumirea de coaie, nevinovat cuvânt care diferă de ”oaie” doar printr-o consoană și care, nu știu de ce, a căpătat conotații peiorative (probabil de la expresia ”bă, coae!” dar noi nu despre asta vom povesti). Ei bine, la fel ♥♥♥, la englezi, vaca, după sacrificare, nu se mai cheamă „cow” ci „beef”, tot așa și la noi, o pereche de boașe ♥♥♥♥ pe un tocător nu mai sunt ceea ce-au fost odată, ci devin fudulii.
Ryukeshin Jun 12, 2022 @ 7:09am 
Multă lume se scutură oripilată doar la gândul de a mânca bucățica asta. Părerea mea e că asta-i una din situațiile alea în care e mai bine să gândim mai puțin și să acționăm fără amânare. Nu de alta, dar se răcesc fuduliile și-ar fi mai mare păcatul! Pe bune, prea rar ne înfruptăm din asemenea delicatesă, fuduliile au o textură splendidă, asemănătoare, întrucâtva, cu scoicile saint-jaques, delicate dar cărnoase în același timp și un gust excelent. Se pretează pentru tot felul de preparate rapide, sunt excelente la grătar dar și trase simplu la tigaie, cu un strop de unt, sau, așa ♥♥♥ am procedat eu azi, făcute pane într-o crustă crocantă de panko.
Ryukeshin Jun 12, 2022 @ 7:09am 
Rețeta pe care vreau să v-o împărtășesc e foarte, foarte simplă, sunt pur și simplu niște fudulii care au aparținut unui bou, făcute pane. La fel se pot găti și fuduliile de porc, de miel și, mai nou, au început să apară prin magazine și fudulii de curcan. Am avut doar o pereche de fudulii, de 350 de grame în total, așa că am făcut din ele un aperitiv cald, servindu-le cu o salată. Preparatul se poate servi și ca fel principal, alături de orice garnitură care vă place vouă lângă pane-uri.
Ryukeshin Jun 12, 2022 @ 7:09am 
-350 de grame de fudulii de vițel (porc, miel etc) gata curățate de pieliță
-2 linguri de făină
-1 ou
-50 de grame de pesmet panko (dacă e posibil, dacă nu, merge și pesmetul obișnuit)
sare și piper
-ulei pentru prăjit (cam 300 ml. de ulei vegetal într-o tigaie de 24 cm diametru, să fie un strat de 3-4 degete)
-pentru servire, eu am făcut o salată cu rucolla, segmente de portocală și un dressing din zeamă de portocală, o linguriță de muștar dijon, 3 linguri de ulei de măsline extravirgin, sare și piper și o șalotă feliată fin
Ryukeshin Jun 12, 2022 @ 7:08am 
Fudulii pane, rețetă pentru pofticioși și dezinhibați, preparare
1. Pe tocător, în imaginea de mai jos, vedeți ♥♥♥ arată cele două fudulii bovine pe care le-am gătit eu. Sunt deja curățate de pielița groasă de la suprafață, eu așa le-am primit. În cazul în care ajungeți în posesia unor fudulii învelite în pielița respectivă, aceasta se crestează cu un cuțit bine ascuțit și se îndepărtează complet. Operațiunea poate fi mai migăloasă, mai ales dacă nu ați mai făcut-o niciodată, așa că puneți încă 10 minute la timpul indicat pentru preparare.