1 person found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 3.2 hrs on record
Posted: Jan 14, 2023 @ 3:10am

Rövidke story orientált fps. Mi Nora-t alakítjuk. A játék elején éppen pihenünk amikor a munkatársunk és egyben a férjünk felhív minket, hogy leomlott a Berlini fal. Kelet-Berlinben élünk és dolgozunk, egy titkos laborban, ahol a párhuzamosan létező világokat és a mesterséges intelligenciákat kutatjuk. November 9-én azonban minden félrecsúszik. Politikai nyomás hatására lezárják a labort, és az ott fejlesztett ATLAS nevű MI elszabadul. Ekkor a férjünk Walter úgy dönt, átlép egy párhuzamos világba. Mi pedig a játék során a férjünket fogjuk keresni. Miután mi is "dimenziót váltunk" Hakavikba érkezünk, ahol egyetlen ember él. Ő lesz segítőnk, aki megpróbálja elmagyarázni, mi siklott félre ebben a világba, miért áll romokban a város és miért akarnak különféle robotok megölni minket.
A játékmenet nem ördöngös A-ból B-be kell eljutni közben keresgélni felszedegetni a dolgokat amik kellenek. Fegyverek ,lőszerek, heal potik, cetlik és küldetés tárgyak. A fegyverarzenálunk: pisztoly, gépfegyver, shootgun, sniper és csákány.
Ez a robotos világ kicsit olyasmi mintha a half life os city 17 ötvözve lenne a terminátorral.
Nehézség kihívás nem nagyon van benne. De persze annak aki maxolni akarja ott bőven lesz meló csak csákány és ne sérüljünk meg féle dolgok miatt.

Nekem tetszett. Aki pár órás könnyed fps-re vágyik nyugodtan próbálja ki.
Was this review helpful? Yes No Funny Award