1 person found this review helpful
Not Recommended
0.0 hrs last two weeks / 0.8 hrs on record
Posted: Dec 2, 2019 @ 5:57am

~ 10 perces indie horror amiben kb semmi sem történik

"Leejtettem a hangrögzítőmet és eltörött a lépcsőn! Ezért írok egy jelentést egy tollal papírra. Író vagyok, Mike.
Williams, a paranormális jelenségek szakértője. Egy könyvet próbálok írni szokatlan jelenségekről és egy kopogó szellemről. Nincs house, a szokásos régi ház. Későn értem ide, nagyon fáradt voltam az úton, úgyhogy lefeküdtem, és holnap elkezdtem könyvet írni." - Mondja a google trasnlate. Ez a játék sztorija.

Egy kis házikóban vagyunk. Át kell nézni a dolgokat amikkel interakcióba lehet lépni.A szobában a szekrényben van egy kulcs amivel ki tudjuk nyitni a fürdőszobát. Itt lesz egy jump scare szerűség ne mérhetetlenül gyenge. Valami jön a házon kivülről.. újabb totál jelentéktelen jump scare , majd csöng a telefon. És a finálé elkezd szívárogni a gáz majd a 879 ezredik "e"-re kinyilik a bejárati ajtó (elsőre persze nem nyilt ezért felrobbantam) és egy you survived felirattal visszadob a menübe. Ennyi ez a game.

Most már tényleg azon vagyok ,hogy aki kicsit is ért a game fejlesztéshez dobjunk már össze egy ilyen jellegű hulladékot. Állom a steamre kerülés költségét. Aztán minden létező bndleba belerakjuk és döl a pénz.. Hihetetlen ,hogy ilyen nulla munkával lehet pénzt keresni.
A játék semmire nem jó csak + 1 sor a fiókon messze kerülni
Was this review helpful? Yes No Funny Award