Gamerek Aug 19, 2024 @ 1:12am
Blokada CS 2
Cześć, dostałem blokadę trwała na CS 2 z powodu naruszenia zabezpieczonych serwerów w którym ja nie miałem żadnych cheatów ani nic dzisiaj wszedłem na steam i dostałem powiadomienie że mam trwałą blokadę na granie w CS 2 i prosiłbym o zrozumienie i odblokowanie mi grania w CS 2 ta gra jest świetna i gram godzinami żeby wbić rangi itd i już od kilku dobrych lat gram w tą grę i każdemu polecam żeby zainstalował bardzo przyjemnie mi się gra w CS 2 in chciałbym kontynuować dalej granie i rozwijanie się w tej grze.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Ettanin Aug 19, 2024 @ 1:18am 
Appealing is futile:
Originally posted by CS2 Ban FAQ:
Counter-Strike 2 game bans are permanent, non-negotiable, and cannot be removed by Steam Support.

Game bans are off-topic here.

Please be aware that this forum only has mere users just as me and you who have no powers to investigate nor remove any ban.
Gamerek Aug 19, 2024 @ 1:22am 
czyli nie mogą odblokować grania mi w CS 2?. To jest tymczasowa czy trwała ?
Ettanin Aug 19, 2024 @ 1:24am 
Originally posted by Gamerek:
czyli nie mogą odblokować grania mi w CS 2?. To jest tymczasowa czy trwała ?
permanent.
Gamerek Aug 19, 2024 @ 1:26am 
japierdole kurwa nie miałem żadnych cheatów anic nic japierdole
Ettanin Aug 19, 2024 @ 1:27am 
japierdole kurwa nie miałem żadnych cheatów anic nic japierdole
Appealing is futile.
Create a new account if you want to play CS2 again.
Your CS2 inventory is locked to the account and therefore will be unavailable for transfer.
Gamerek Aug 19, 2024 @ 1:29am 
powiedz mi jeszcze jak utworze nowe konto to będę mieć te gry co miałem na steamie czy nie i znajomych?
Last edited by Gamerek; Aug 19, 2024 @ 1:29am
Ettanin Aug 19, 2024 @ 1:32am 
powiedz mi jeszcze jak utworze nowe konto to będę mieć te gry co miałem na steamie czy nie i znajomych?
You can have multple accounts, yes. That means you will have to reinvite your friends on the new account if you wish to.

As for your games, rebuy them or use family library sharing or use your game banned account to play them.
Gamerek Aug 19, 2024 @ 1:34am 
okej dziękuje ci bardzo
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Aug 19, 2024 @ 1:12am