Все обсуждения > Форумы Steam > VAC Discussion > Подробности темы
Тема закрыта
overwatch ban saçmalığı!
merhaba bu overwatch saçmalağı nedir? dün gece cs go sisteminden overwatch ban yedim süre yazmıyor yani herhangi bir oyun bilmeyen oyuncu beni rapor ediyor sen hilesin diyip küfürü basıyor ve herkez birbirine bunları çok kez yapıyor steam üzerinden 15 yaşında daha 18 yaşında olmayan oyun bilmeyen herhangi bir şahıs ki bu bir suçtur 18 yaşın altındaki oyuncuya herhangi bir oyun satmak tabi bunu ebebeynlerinin kredi kartı üzerinden yapıyor ve daha aim almasını ses dinlemesini bilmeyen sen wallhack sin diyip küfür edip rapor ediyorlar bu saçmalık nedir! ? bakın 90 mac attım ve bileğimin hakkı ile guardian II rütbesini aldım ve bütün emeklerim bi anda boşa çıktı ..ne yani iyi oynamayalımmı sisten adam vurmayalımmı duvardan yada kapıdan ses aldığım için ateş etmeyeyimmi bu aman vac ban yerim neme lazım mı diyeyim ne yapalım bot gibimi oynayalım o zaman valve vac sistemine güvenmiyorki ki bu valve anti cheat sistemine güvenmediği için 3 tane kendini bilmez beni rapor etti die bana overwatch sisteminden ban atamaz atıyorsada bu o server e mahsus olmalıdır ki bütün serverler steam server olduğu için bu sadece tek data tabanlı bi serverdir ve beni vac yakalayamıyorsa bana ban atma hakkınız yok bende sicili temiz yazıyor 1.6 oynayabiliyorsam bana sadece cs go dan ban atamazsınız benim banımı açın binlerce gercekten iyi oynayan oyuncu bu sebebten dolayı banlanıyor ve binlerce dolar heba oluyor.... bana kanıt sunacaksınız mailim belli bana sen hilesin işte kanıtı diye bunu kanıtlayın yoksa steami büyük bir yandaş topluluğu ile dava edeceğim bunu bir düşünün binlerce oyuncu ile sizi dava edersem kapanmaya kadar yolunuz var bu mesajı eğer bir moderatör silerse ve bana kanıt sunmazsa bu dava kapsamına girer ve bir kanıttır bana hemen steamin bir yetkilsinin neden ban yediğim hakkında mailini ve kanıtını sunmasını istiyorum!!!!! yoksa 1 hafta içinde dava açacağım ve kayda değer bir banlanmış oyuncu kitlem var! ve hak ve hukuk sistemenide ♥♥♥ iyi bilirim...
< >
Сообщения 13 из 3
bana bilindik şeylerin linklerini gönderme bana evet sen hilesin işte kanıtı bu diyip geçerli bir delil sunmalısınız!
bana türkçe cevap ver kendi dilimde sırf bunları anlamak için gidipte ingilzice öğrenecek halim yok herkalde öyle değilmi dostum?
< >
Сообщения 13 из 3
Показывать на странице: 1530 50

Все обсуждения > Форумы Steam > VAC Discussion > Подробности темы
Дата создания: 28 мар. 2015 г. в 2:05