This topic has been locked
Derlander Feb 25, 2015 @ 12:36pm
Vac Ban CS:GO
Witam wczoraj otrzymałem Vac Ban nie wiem za co podobno VAC powinien banować tylko za czity takowych nie miałem jedyne co miałem uruchomione poza Steam i cs to skype GG i Game Boster (zeby zwiekszyc FPS ) gdzie moge sie z tym zgłosic by dostac ub ?

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9708323_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
< 1 2 >
Showing 1-15 of 17 comments
npwx Feb 25, 2015 @ 1:23pm 
Ban VAC jest permamentny, i nie może zostać zdjęty.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=polish

Możesz napisać do Steam Support, aby dowiedzieć się za co go dostałeś, ale nie licz na unban.
Derlander Feb 25, 2015 @ 1:44pm 
Tak dostałem wiadomosc po sekundzie z automatu -.-

Konta zostało zablokowane w systemie VAC nie zostaną odblokowane. Zapoznaj się z naszym artykułem, aby uzyskać więcej informacji:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691

Ale tu jest napisane czarno na białym ze powinienem dostac za czity bana a skoro go nie miałem to dlaczego go dostałem ?
ReBoot Feb 25, 2015 @ 1:48pm 
Read and understand the pinned thread.
It contains instructions.
npwx Feb 25, 2015 @ 1:48pm 
Bany VAC są nadawane z opóźnieniem, nie od razu. Może ktoś z twojego otoczenia (znajomi, rodzina itd.), kto miał dostęp do twojego konta, wszedł na nie? Albo ktoś się po prostu włamał?

Bany VAC nie są tylko za cheaty. Za mody w MW2 i ingerencję w konsoli też dostawało się bany VAC.

Może miałeś jakieś niewłaściwe skrypty, bindy, configi, cokolwiek? Na jakich serwerach grałeś?
Derlander Feb 25, 2015 @ 2:07pm 
Grałem tylko na oficjalnych serwerach . Nikt nie ma dostepu do mojego steam . uzywałem tylko 3 mapek dodatkowych "Aim Mapki" mapki z wyborem celowników oraz zombie survival no i uruchamiałem gre przez Game Booster bo zwiekszało mi fps
npwx Feb 25, 2015 @ 6:11pm 
Oficjalnych serwerach, w sensie od Valve (opcja "Znajdź grę"), tak ?
Poza tym przy pisaniu do Steam Support jakie kategorie wybrałeś?
Derlander Feb 25, 2015 @ 7:13pm 
Tak przez znajdz gre :) pisałem tak jak powinienem czyli "Bans and cooldowns / Zbanowane/zablokowane konto "
npwx Feb 25, 2015 @ 8:23pm 
Może miałeś jakiegoś wirusa lub program który ingerował w CS'ie ? Podczas gry nikt Ci nie pisał, że masz cheaty, czy coś podobnego ? Robiłeś coś może w plikach gry ?

Jeżeli nadal jesteś w 100% pewny, że byłeś "czysty" w CS i nic nie robiłeś i chcesz "walczyć", możesz spróbować napisać bezpośrednio do Valve.
Derlander Feb 25, 2015 @ 8:40pm 
Chce walczyc nie po to wydałem hajs na te gierke zeby teraz dostac bana za nic . nic nie robiłem w grze tylko sciągnołem te mapki ... tak pisał 1 koles ale to silver ... tam kazdy kto zostanie zabity pisze ze zabójca miał czity .... ;/ gdzie moge napisac bezposrednio do vlave mozesz podac link ? mail ?
Last edited by Derlander; Feb 25, 2015 @ 8:50pm
npwx Feb 25, 2015 @ 10:11pm 
Tu możesz wybrać do jakiego pracownika Valve dokładnie chcesz napisać (wszystko w j. Angielskim) i piszesz wiadomość.

http://www.valvesoftware.com/email.php

Możesz też pisać do Gabe Newell'a od razu z e-maila. Jego e-mail to:
gaben@valvesoftware.com
Oczywiście piszesz po Angielsku.

Od razu mówię: nie licz na cuda. Valve sztywno trzyma się swoich zasad, więc szansa na "unban" jest znikoma. Ale warto spróbować. Powodzenia.
Derlander Feb 26, 2015 @ 1:09am 
Dziekuje :) niestety szkoda ze tylko po angielsku bo srednio mi idzie wiec bedzie troszeczke kiepsko :/
Satoru Feb 26, 2015 @ 1:28am 
Last edited by Satoru; Feb 26, 2015 @ 1:33am
Derlander Feb 26, 2015 @ 1:34am 
To nie czit wszedłem na serwer społecznosciowy i otrzymałem wszystkie odznaki ;/ smutne bo chciałem sobie ponabijac sam ;/ a z cs go sam nabiłem ciagłym graniem :)
Last edited by Derlander; Feb 26, 2015 @ 1:35am
npwx Feb 26, 2015 @ 11:33am 
Grać nadal możesz, ale tylko na niezabezpieczonych serwerach.

Originally posted by Derlander:
To nie czit wszedłem na serwer społecznosciowy i otrzymałem wszystkie odznaki ;/

Originally posted by Napiwek:
Bany VAC nie są tylko za cheaty.

Zobacz w opcjach konta status VAC i zobacz na co masz go dokładnie.
Derlander Feb 26, 2015 @ 11:55am 
Vac mam na cs go za "oszustwa" na serwery chronione przez vac ale nawet z botami grac nie mozna poprostu nic ... moge dokładnie zobaczyc na ile mam tego bana ? i czy zostanie kiedys wgl zdjety ?
Last edited by Derlander; Feb 26, 2015 @ 12:01pm
< 1 2 >
Showing 1-15 of 17 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Feb 25, 2015 @ 12:36pm