This topic has been locked
Anlam Veremediğim Vac Ban
Öncelikle herkese selamlar. Yaklaşık 3 yıldır bu hesabı kullanmaktayım. Az çok oyun alıp temiz bir şekilde oynuyordum. Cs:Go'yuda ilk çıktığı zamanlarda almıştım ve rekabetçi modu denemiştim. İlk rütbem Usta Gardiyan 2 'ydi. Daha sonraları sıktı fazlada oynamadım. Bu sene bi daha başlayayım dedim. Oyun tamamen hileciler tarafından oynandığını farkettim. Altın Nova 3'e kadar düştüm. Hiç bi maçta ingilizce bilmeyen sadece rusça konuşan kimbilir belkide ana avrat bizde manevi değer bırakmayan hilecileri report etmekten ciğerim soldu. Tabi valve bunlara karşı bi çözüm alıyormu bilmem orasını. Maça giriyoruz ve aimbotla 20 saniyede round bitiyor hepimizi indiriyor. Böyle baya bi maç yaşadım. Gerek ticket attım gerek rapor sistemini kullandım. Vac bildiğim kadarıyla oyun dosyalarındaki en ufak değişikliği hile olarak görüyormuş sanırım. Oyun oynadığım şu zaman içerisinde belkide hile yaptığım tek oyun GTA falandır :) Counter Strike gibi bir bilek oyununda bile hile yapabiliyor çoğu insan ne zevk alıyor onuda bilmiyorum. 2 gün önce girdiğim maçta 11-3 yeniliyorduk. Skoru 16-11'e kadar getirmeyi başardık. Yendikçe bizlere hile vs. her türlü şeyi dediler. Bizde ses çıkarmadık tabi ne dicez. Her şey dün cs godaki itemlerimi takas etmek amacıyla ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ denen melanet siteyi kullandığım sırada oldu. Tam bi maça silahımı koyarken bi anda botlardan biriyle takas ediyordum. Ekranım dondu. Tekrar açmaya çalışınca takas sayfasını böyle bi takas bulunmamakta gibi bi sayfa açıldı durup dururken. Daha sonra o takasla uğraşmadım itemda vermedim. Bi kaç dakka sonra takas için bana mesaj atan biriyle takas yapmaya çalışınca olayı itemlerimin koyulmadığını farkettim. Birde profile geçtiğimde gıcır gıcır VAC ban yazısını gördüm. Şu zamana kadar hiç hile kullanmışlığım yok hile kullananıda adamdan saymam report eder gerekirse ticket dahi atarım. CS:GO üzerinden herhangi bi dosyayı değiştirmedim yanlızca bi oyuncunun config dosyasını atıp üzerinde bazı değişiklikler yaptım. Kesinlikle herhangi bir program kullanmadım oyun esnasında, steam voice chat dışında. Acaba o takas botları yüzündenmi hesabıma vac koyuldu. Sizi temin ederim oyunda illegal herhangi bi dosya değişikliğinde bulunmadım. Niçin ban yediğim hakkındada bir bilgi gelmedi. Fikirlerinizi ve önerilerinizi belirtirseniz sevinirim şimdiden. Saygılar
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Kaaan35 Sep 25, 2014 @ 5:21am 
Kardeşim bende senle hemen hemen aynıyım hesabımda yanlışlıkla bile hile açmadım 2 gün oldu VAC ban yedim ticket attım ve hiçbir geri dönüş yok sebep söylemiyorlar anca hilesiz oynayan masum oyunculara ban atıyorlar anladıkları tek şey bu 2 gündür düşünüyorum 32 tane oyun aldım içim gidiyor ne yapacağımızı söylemiyorlar, neden banlandığımızı söylemiyorlar, attığımız ticketlere cevap vermiyorlar inşallah en kısa sürede sorunumuza cevap buluruz.
İnşallah kardesim ya attığım ticketlara en ufak bi dönüş olmadı. Türkçe olarak belirttiğim ticketta bile ingilizce cevap verdiler onuda hazır robot cevabı olarak verdiler malesef. Tek dedikleri şey ban kalmicakmış anlaşılan ama niçin banlandığımız hakkında en ufak bi şey söylenmiyo sözde destek ekibi bu zor zamanlarda bize köstek olmak için var sanki :/ Bu yapılan kesinlikle adalet dışı bi hareket. Keşke hatamızı bulsakta hee ordan yedik falanda diyebilsek. Yok yani durup dururken hesabımızı, adımızı lekeliyolar başka bişey değil kardeşim. İnşallah bi çözümünü buluruz ya. O kadar oyun aldık emek verdik yani karşılığı bu olmamalı...
Kaaan35 Sep 25, 2014 @ 8:33am 
Aynen kardeşim çok haklısın bide bende senin gibi buraya yazdım ertesi gün bu konum kaldırıldı oda var yani ya haklıyız ondan kaldırıyolar ilgilenmiyolar yada başka bir hatamız var.
HUNHARING Apr 17, 2015 @ 9:39am 
banlar silindi mi arkadaşlar bu bana da oldu..konunun üzerinden baya geçmiş ama sıkıntı geçti mi??
Maka-61 Apr 20, 2015 @ 3:07am 
vac genelde yanliskir yapmazdir. eger yanlis vac hesabiniza gelmise o zamani en iyisi siz steamsupport mektup attin, onlar size vac ban isabetli olmus yada olmamisdir söyler.
kendi acimdan yaklasik 6000 küsür saat vac security serverlarda oynamisligim vardir, bügüne kadar ban yemedim.

Soru; Steam Family Sharing kulaniyormusunuz? Eger baska birizi sizin hesabinizdan oyunda hile kulanilmis olsa, vac ban sizin hesabiniza yatmakta olur.

Vac autmatik system´dir: Tüm VAC yasaklamaları kalıcıdır; Valve hile yapanlara karşı sıfır tolerans politikası güder ve şartlar ne olursa olsun VAC yasaklamalarını kaldırmaz.

burdan devam edebilirsiniz: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=turkish
Last edited by Maka-61; Apr 20, 2015 @ 3:13am
HUNHARING Apr 20, 2015 @ 5:19am 
steam e mesaj attım. ben bu zamana kadar hile kullanmadım bi de hani oynadığım oyunlarda zaten hiç birinci olamam ki neye göre hile kullandığımı varsayıyorlar.tamam otomatik bir sistem tarafından denetleniyor bunu biliyorum ama birinci olduğum oyun yok rütbemde yüksek değil.şunu merak ediyorum bet felan oynarken botlarla takas yaptığım zaman sıkıntı olmuş olabilir mi.yada topluluk sunucularında oynarken güvenlik açığı vardı da ordan mı sıkıntı oldu.hile yapmadığım kesin bunu biliyorum.zevk için oynadığım bi oyunda hile yaparsam zevk alamıyacığımı da biliyorum.sonuçta gta vice city oynamıyoruz demi.yardımcı olursanız sevinirim:)
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Sep 24, 2014 @ 8:18am