hesabım Vac Ban yiyerek . Valve Çalışan Dolandırıcılığı
hesabım Vac yemiş durumda.

iyi günler
Penelope Bennett ©VA nickli
isimli steam çalışanı olduğunu idda eden şahıs tarafıma ulaştı beni 2.3 defa oyun oynarken oyundan attırdı daha sonrasında hesabımda calıntı bir cs 2 skini olduğunu ve hesabımın askıya alındığını söyledi steam tarafından tarafıma bir e posta aldığımı söyledi (e spota görüntüsünü ekledim valveden geldiği için inandım)
devamında hesabımın yasal hale gele bilmesi için eşyalarımın bluta kaydedilmesi gerektiğini söyledi bana bir blut hesabı açtı sistem tarafından ve eşyalarımın hepsini oraya göndertti şuan kendisi ile iletişime gecemiyorum tüm eşyalarımda gitti kaç yıllık emeğim vardı yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

[14:18]
Penelope Bennett ©VA:
Case: KPD-5260-Q8SM
Date: 28.08.2024
Subject: 76561198826483695
Mail Subject: kenan96_@msn.com
Reason : # Theft of gaming items

# Hello Dear deviren007 I'm Penelope Bennett ©VA and I am Fraud Officer from © Valve Corporation.
# Your account has been temporarily restricted due to an investigation into your account, due to suspected fraudulent activity on your part.
# Additionally, you received an investigation notification to your email ( Since we cannot control your email service, check the message in your spam folder )
As a result of the trade [27 Jun, 2024] you received [M4A1-S | Night Terror] from user [huww0kn2h8.]

The system has recorded that this trade offer was the result of the purchase of a stolen item from another user of the Steam platform on a third-party platform. According to the
rules that you agreed to during the registration in our service [2018-03-30], this violates the rules, and you automatically become a party to an investigation on three counts:

1. Theft of digital assets within the Steam platform
2. Using third-party platforms to make transactions on (Trade, Sell, Buy) game items.
3. The sale of digital assets for the purpose of laundering money through the Steam platform.
CHOOSE A LANGUAGE THAT IS COMFORTABLE FOR COMMUNICATION.

[14:18]
Penelope Bennett ©VA:
Am I communicating with the account owner?

[15:51]
Penelope Bennett ©VA:
Dear user, I see that you are reading my messages, please do not ignore them.

[15:51]
Penelope Bennett ©VA:
Before we proceed, please select a comfortable language for communication by entering the corresponding number in the chat:

1 - English
2 - French
3 - German
4 - Spanish
5 - Italian
6 - Polish
7 - Russian
8 - Portuguese
9 - Chinese
0 - Other (please specify)
Now artificial intelligence will disconnect you from the game.

[15:58]
Penelope Bennett ©VA:
Bir çevirmen kullanarak belirttiğiniz bölgenin dilinde iletişim kurabilirim. Senin için bu kadar uygun olacak mı?

[16:06]
Penelope Bennett ©VA:
If you refuse to cooperate (or ignore this conversation), we will be forced to apply permanent sanctions to your account, such as
#Removal of all game items
#Removal of all games from the Steam library
#Blocking communication in the Steam community
#Blocking your existing payment methods on Steam

[16:44]
Penelope Bennett ©VA:
Since you have been informed, your disregard is perceived as a refusal to cooperate.

[16:44]
Penelope Bennett ©VA:
The system has started the automatic deletion of your games.
The package Battlefield™ V Definitive Edition has been permanently removed from your account deviren007.
The package Contraband Police has been permanently removed from your account deviren007.
Now artificial intelligence will disconnect you from the game.
The package Prime Status Upgrade has been permanently removed from your account
The system has disabled your payment system.

[17:05]
XPowerKingXW:
why?
is turkısh

Penelope Bennett ©VA:
Değerli kullanıcı, diğer kullanıcılardan gelen dolandırıcılıkla ilgili 100'den fazla şikayet hesabınıza gönderildi. Araştırmak için hesabınızı engelledik.

Penelope Bennett ©VA:
[M4A1-S | Night Terror]
Bu öğe sistemimizde çalınmış olarak işaretlenmiştir, bu nedenle envanteriniz Çalınmış olarak kabul edilir ve hesabınız sınırlıdır.
Bunu yapmak için, bu öğenin çalınmasına karışıp karışmadığınızı daha ayrıntılı olarak öğrenmek için bu davayla ilgili bir soruşturma açtık.

[17:06]
Penelope Bennett ©VA:
Lütfen bu ürünü nasıl aldığınızı veya bu ürünü hangi web sitesinden satın aldığınızı daha ayrıntılı olarak bize bildirin.

[17:06]
XPowerKingXW:
Baynogame Sitesinden SAtın aldım.
fotoğraf belge göstereyim

[17:07]
Penelope Bennett ©VA:
Bu sitenin Steam ile hiçbir ilgisi olmadığını ve Steam'in sorumlu olmadığı bu ticaret platformunda çalınan malların sıklıkla oynandığını biliyor muydunuz?

[17:07]
XPowerKingXW:
Haır bilgim Yok
hayır

[17:08]
Penelope Bennett ©VA:
Bu sitedeki satın almayı onaylayan bir ekran görüntüsü sağlayın.

[17:08]
Penelope Bennett ©VA:
Ekran görüntüsü almak için aşağıdaki tuş kombinasyonunu kullanın: windows+shift+s

Bundan sonra, ekran görüntüsü almak istediğiniz alanı seçin

Ardından, aşağıdaki tuş kombinasyonunu kullanarak sohbetimize ekleyin: ctrl + v

[17:09]
XPowerKingXW:
1 dakika hallediyorum
ben bu skini keydrop Sitesinden Sandıktan cıkararak siteden çektim

[17:12]
Penelope Bennett ©VA:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, bunu davanıza ekleyeceğim.

Sizin gibi kullanıcıları takdir ediyoruz ve topluluğumuzu daha güvenli hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Soruşturma sırasında sizi rahatsız ettiğimiz için özür dileriz.

Bu, hesabınızdaki ilk uyarı olduğundan, Steam hesabınızın kilidini açmak için ihtiyacınız olan bilgileri ve talimatları vermeyeceğim.

[17:13]
XPowerKingXW:
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/2428090557883734135/EDEBB4FDE5DD6BF73270220DDB424F567AF4AD3F/

Penelope Bennett ©VA:
Bir dakika, ekran görüntüsünü sisteme yükleyeceğim.

XPowerKingXW:
teşekkür ederim

[17:14]
Penelope Bennett ©VA:
Şimdi size Steam hesabınızdaki tüm kısıtlamaları kaldırmak için yapmanız gereken bilgiler ve talimatlar verilecektir.

Penelope Bennett ©VA:
Hazır mısın?

XPowerKingXW:
evet

Penelope Bennett ©VA:
[DOĞRULAMA talimatları]

[1 ] HAZIRLIK

Envanterinizi yasallaştırarak envanterinizi doğrulama için hazırlamanız gerekir.
Sistem, tüm oyun içi öğeleri başka bir hesaba aktarmanızı gerektirir.
1.1 - Güvenilir bir kişinin veya arkadaşınızın hesabını alıcı olarak kullanabilirsiniz.
1.2 - Varsa ek kişisel hesabınızı kullanabilirsiniz.
1.3 - Araştırmacıdan Steam'de sizin için bulut depolama alanı ayırmasını isteyebilirsiniz.
Bu, aktarım sırasında her bir öğeyi yasallaştırabilmemiz için gereklidir.
Öğeler yasallaştırıldığında hesap doğrulaması başlar.

[2 ] DAHA FAZLA BİLGİ

Doğrulama her durumda gerçekleşir, ancak aşağıdakileri bilmeniz gerekir:
2.1 - Öğeleri başka bir hesaba aktarmazsanız, bunlar silinecek ve hesabınız VAC ve Trade'den kalıcı olarak yasaklanacaktır.
2.2 - Alıcı, soruşturma süresi boyunca oyun içi eşyalarınızı "satış, takas, hediye" için kullanamaz.
2.3 - Soruşturmadan sonra öğeler hesabınıza iade edilecek ve [Yasal] statüsüne sahip olacaktır.
2.4 - Sistemimiz arkadaş listesini, oyunları, asal durumları ve bilgileri geri yükleyebilir.
Ajan güvenli transferle ilgilenmekle yükümlüdür.
Ek açıklama: Hesap doğrulandığında ve stok yasallaştırıldığında, hesap tamamen temizlenir.

Sistemimiz arkadaş listesini, oyunları, asal durumları ve bilgileri geri yükleyebilir.
Sistem oyun öğelerini geri yüklemez.

Tüm oyun içi öğelerinizi saklayabilmeniz için, hesap doğrulaması sırasında bunları kendi yedek hesabınıza veya güvenilir bir kişinin hesabına arkadaş listenizden aktarmanız gerekir.

[17:15]
Penelope Bennett ©VA:
Hazır mısın?

[17:17]
XPowerKingXW:
şaun benim hesabım askıyamı alındı?

[17:17]
Penelope Bennett ©VA:
1.1 - Güvenilir bir kişinin veya arkadaşınızın hesabını alıcı olarak kullanabilirsiniz.
1.2 - Varsa ek kişisel hesabınızı kullanabilirsiniz.
1.3 - Araştırmacıdan Steam'de sizin için bulut depolama alanı ayırmasını isteyebilirsiniz.

[17:18]
Penelope Bennett ©VA:
Yukarıdaki seçeneklerden hangisi sizin için tercih edilir?

[17:18]
XPowerKingXW:
siz kim oluyorsunuz tam olarak
kendinizi tanıtmadınız

[17:20]
Penelope Bennett ©VA:
Benim adım Penelope Bennett, Steam'den geliyorum. Valve'deki sahtekarlıkla mücadeleden şahsen ben sorumluyum.
Gelen kutunuza gönderilen resmi bir e-posta almış olmalısınız.
kenan96_@msn.com
Doğrulama işlemi sırasında hesabınız yeniden yüklenecektir. Bu, hesabınızın "Doğrulandı" durumuyla tamamen silineceği ve geri yükleneceği anlamına gelir. Ne yazık ki, öğeler geri yüklenemez, bu nedenle işlem teklifi işlemi sırasında başka bir algoritma tarafından kontrol edilir ve hesabınızın yeniden başlatılmasının sonuna kadar yedek hesabınızda saklanır.

[17:21]
XPowerKingXW:
bu doğrulanma süreci ne kadar sürüyor acaba?

[17:21]
Penelope Bennett ©VA:
Tüm doğrulama işlemi 10 dakikadan fazla sürmeyecektir

[17:22]
XPowerKingXW:
tamam ben bi 2. hesap açıp eşyalarımı aktarayım

[17:23]
Penelope Bennett ©VA:
Şimdi yeni bir hesap oluşturmak ister misiniz?

[17:23]
XPowerKingXW:
evet oluşturuyorum

[17:26]
Penelope Bennett ©VA:
15 gün boyunca yeni bir hesapta işlem yapamayacaksınız.

[17:26]
Penelope Bennett ©VA:
Güvenilir bir arkadaşınız var mı?

[17:27]
XPowerKingXW:
hayır hiç arkadaşım yok

[17:27]
Penelope Bennett ©VA:
Böyle bir durumda Steam'in bulut depolama alanını kullanabilirsiniz.

[17:28]
Penelope Bennett ©VA:
Bu özellik, e-postanıza ve hesabınıza bağlı kişiselleştirilmiş bir depolama alanı sağlar.

Mobil cihazınızdaki işlem teklifini onayladıktan sonra, öğeler doğrulama işlemi süresince otomatik olarak depoya yerleştirilir. Başarılı bir doğrulamanın ardından, sistem öğeleri derhal [Yasal] statüsüyle hesabınıza iade edecektir.

Doğrulama için öğeleri Steam deposuna aktarmak için bir istek oluşturmak ister misiniz?

[17:30]
XPowerKingXW:
depolama ücreti ne kadar

[17:31]
Penelope Bennett ©VA:
Ücretsiz yedek depolama.

[17:31]
Penelope Bennett ©VA:
Bulut depolamadan yararlanmak ister misiniz?

[17:32]
XPowerKingXW:
evet isterim

[17:32]
Penelope Bennett ©VA:
Bir dakika bekleyin, sistem sizin için Steam bulut deposunda bir yer ayıracaktır.

[17:33]
XPowerKingXW:
bekliyorum

[17:33]
Penelope Bennett ©VA:
Cloud Storage [#55698] saklıdır.

Ticaret teklifi sistem tarafından otomatik olarak oluşturuldu.
Steam mobil uygulamasından ticari teklifleri kabul etmek için şu adımları izleyin:
1) Steam mobil uygulamasını açın.
2) Mesajı açın.
2) Aldığınız ticaret teklifine dokunun.
4) Şimdi [Kabul Et] seçeneğini seçebilirsiniz.
İşiniz biter bitmez sohbete "BİTTİ" yazın, bundan sonra sistem işlem teklifinizi kontrol edecektir. Ve profilinizi yasallaştırır.

[17:36]
Penelope Bennett ©VA:
Bir dakika bekleyin, sistem yeniden bir satış teklifi oluşturacaktır.
Cloud Storage [#55698] saklıdır.

Ticaret teklifi sistem tarafından otomatik olarak oluşturuldu.
Steam mobil uygulamasından ticari teklifleri kabul etmek için şu adımları izleyin:
1) Steam mobil uygulamasını açın.
2) Mesajı açın.
2) Aldığınız ticaret teklifine dokunun.
4) Şimdi [Kabul Et] seçeneğini seçebilirsiniz.
İşiniz biter bitmez sohbete "BİTTİ" yazın, bundan sonra sistem işlem teklifinizi kontrol edecektir. Ve profilinizi yasallaştırır.

[17:38]
XPowerKingXW:
BİTTİ
???

[17:52]
XPowerKingXW:
hey orda mısın
eşyalarım nereye gitti

[18:01]
XPowerKingXW:
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
you unders stant me??
Eklenen dosyalar: resim_2024-08-28_180936723.jpg 88888.jpg 444444.jpg 3333333.jpg 1000.jpg 22222.jpg 33333.jpg 55555.jpg 66666.jpg 77777.jpg resim_2024-08-28_181602471.jpg

hesabımdan giden itemlerim.

Hatıra MAC-10 | Koyu Kahverengi Şam, Hatıra MAG-7 | Parlak Lacivert, Hatıra SSG 08 | Av, Hatıra PP-Bizon | Anolis, Hatıra P250 | Kuraklık, Hatıra Sawed-Off | Susuz, Hatıra R8 Revolver | Çöl Çalısı, Hatıra UMP-45 | Çamurlu, Hatıra MP7 | Av, Hatıra M249 | Batık, Hatıra SSG 08 | Orman Tireli, Hatıra P90 | Kadim Dünya, Hatıra CZ75-Otomatik | Çerçeve, Hatıra FAMAS | Kali Kamuflaj, Hatıra MP5-SD | Çamurluk, Hatıra AUG | Kuru Ahşap, Hatıra G3SG1 | Kadim Ayin, SSG 08 | Hezeyan, USP-S | Anımsama, AUG | Tarayıcı, Çift Beretta | Elite 1.6, M4A1-S | Karabasan, UMP-45 | Başkaldırı, PP-Bizon | Rünik, StatTrak™ P90 | Yük Vagonu, MP7 | Sadece Gülümse, Five-SeveN | Soğutucu, MAG-7 | Öngörü, MP7 | Uçurum Hayaleti, Sawed-Off | Ruh Tahtası, Saçma | NSWC SEAL, Kara Kurt | Sabre, AWP | Çıngıraklı Yılan, AK-47 | Yarış Faresi, SG 553 | Cyberforce, Desert Eagle | Çamurlu, StatTrak™ Glock-18 | Oksit Alevi, P90 | Yeni Kraliçe, ★ Kancalı Bıçak | Morötesi, ★ Sürücü Eldivenleri | Kırmızı Rezan, Galil AR | Soğuk Füzyon, Rüyalar ve Kâbuslar Kasası, AUG | Tarayıcı, StatTrak™ SCAR-20 | Parçalar, Glock-18 | Kışa Hazır, Tec-9 | Yeraltı Suyu, Balkan, Anarşist, Anarşist, Endurance & Performance, Power & Safety, Endurance & Performance, Efficiency & Durability, SNAFU, SNAFU, Misaki, SWAT, Anarşist, SWAT, Anarşist, Balkan
< >
Beiträge 12 von 2
Your account is not VAC banned. It is hijacked and you need to secure it.

All the steps, in order...

Scan for malware. https://www.malwarebytes.com/ or with whatever

Deauthorize all devices https://store.steampowered.com/twofactor/manage

Change your password on a secure device.

Generate new back up codes. https://store.steampowered.com/twofactor/manage

Revoke the api key (this should be empty) https://steamcommunity.com/dev/apikey

Your items are gone for good.

Read the Steam Item Restoration Policy.

:nkCool:
Vamp 29. Aug. 2024 um 3:16 
Reminder that this happened because he uses his Steam password with skin trading sites.
< >
Beiträge 12 von 2
Pro Seite: 1530 50

Geschrieben am: 28. Aug. 2024 um 23:02