Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > VAC Discussion > Λεπτομέρειες θέματος
vac ban
anti hile olarak sebebsiz yere banlandım ve bunun neden oldugunu sormak istiyorum gercekten ben cs yi çok seven bir insanım ve yine girmek oynamak istedim ama bu anti hile yazisini gördüm bu nedir bilmiyorum ama rekabetçi gibi modlara giremiyorum eyer hesabim banlandiysa nedenini yada bir yanlışlık olabilceğinden beni haber edersiniz sevinirim iyi günler
< >
Εμφάνιση 1-15 από 18 σχόλια
The ban is permanent for cheaters.
ben hile kullanmadim hem neden ve hangi hileden yediğmi bile bilmiyorum hiçbir açıklama yapmadınız
VAC detects known cheats so someone cheated on your account or a linked account. Probably you. If there has been a mistake the ban will be removed but that rarely happens. So things are not looking great.
anladım peki şu an beklemem mi lazım yoksa yapabilceğim birşey varmı ?
There is nothing you can do. Yes you can try to wait if you want. Or make a new account and stop cheating.
bekliyeceğim çünkü bu ay sonu paramla seçkin alacağim eyer bu yasak kaldırılırsa alacağım ama kaldırılmassa sanırım oyunu bırakıcağım çünkü 2. bir hesaptan başlamak ne biliyim kötü bi his sanki herşeyini kaybetmişsin gibi zaten valorant da oynuyorum ona öncelik veririm heralde
bir sorum var bana yada bu yapak zeka deyilde normal bir insanmı bakacak ve bana ne zaman yanıt gelir ve nerden gelir
Dostum benden sana tavsiye bu yasaklanman açılmaz, eğer ki hatalı bir ban ise otomatik kalkar. Bu süre zarfında beklemekten başka yapacağın bir şey yok çünkü steam destek ekibi VAC yasaklanmalarına bakmadığı gibi bir şey de yapmıyor. Valvenin sitesinden ticket oluşturursan belki açılır ama benim yıllar önce ki bir hesabım VAC ban yedi çok uğraşmama rağmen hiçbir şey olmadı. Sana tavsiyem ise steam hesabında gördüğüm kadarıyla önemli bir şey yok, daha 75 saat oynamışsın oyunu ve envanterinde de önemli bir şey yok ki seçkinde almamışsın o yüzden yeni bir steam hesabı aç ve seçkin onda alarak oyuna temiz bir başlangıç yap. Ben öyle yaptım ve çok memnunum. Ek olarak oyunlarını istersen bu hesaptan csyi yeni hesabından oyna yada yeni hesabın ile bu hesabını aile grubuna ekle bu şekilde yeni hesabında bu hesabında ki oyunları oynarsın
Τελευταία επεξεργασία από Zeipnore; 24 Ιουν 2024, 10:53
Its automated so there is little to no chance an actual person will handle your ban. They probably add cheat signatures to VAC and in case they get a flag that a mistake might thave been made. But thats rare. Most of the time no human directly involved in the ban.
Τελευταία επεξεργασία από 50 Cal; 24 Ιουν 2024, 11:14
yani cs hesabımın banı kalkmayacak :(
VAC detections are not random, it only happens when it actually detects something.
did you borrow your account to a friend? log into one of those websites where they trade/sell skins? click any weird links? did you scan your computer for malware? use a skin changer program? did you use cheat engine with another game and forgot to turn it off?
hiç birini yapmadım tek yaptğım şey bazı kullandığım silahlara desen aldım o kadar başka hiç bir şey yok sadece oynuyorum bugunde giresim geldi ama malesefki bu ban olayını gördümm
where did you buy the patterns for you weapons? steam or other website?
maybe you have a brother who cheated while you were away? maybe you visited a computer club?
i mean, it wont make a difference since Steam is automated but it might help you in preventing a 2nd banning in the future.
steam dan aldım 0.3 cent lik olanlardan aldım gennellikle
kardeşim var ama bilgisayarıma asla ellemez ve anlamaz
Well then lets hope you're one of those very rare false bans and it gets removed.
all you can do is wait now, if after one month the ban is still there then its very much permanent.
< >
Εμφάνιση 1-15 από 18 σχόλια
Ανά σελίδα: 1530 50

Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > VAC Discussion > Λεπτομέρειες θέματος
Ημ/νία ανάρτησης: 24 Ιουν 2024, 10:01
Αναρτήσεις: 18