bozydar Apr 20, 2020 @ 3:07am
VAC BANNED
Cześć! Jestem Polskim graczem CS:GO nie należę do grupy najlepszych graczy, ale mam dosyć spore doświadczenie. Chciałbym opowiedzieć o historii VAC bana na moim koncie. Wszystko zaczęło się od mojego 1 konta Steam (nie zdradzę informacji haseł itd) ale było konto na którym byłem nie aktywny z powodu tymczasowej przerwy od CS:GO bo na tym koncie była tylko ta gra, po czym postanowiłem oddać konto znajomemu którego na ten moment nie było stać na konto z Prime a on był bardzo zdeterminowamym graczem, znam go z widomu znamy sie po dziś dzień ufam mu i wiem że nie używał żadnych wspomagaczy w grze i nie wykorzystywał wspomagaczy bo od końcówki roku 2018 do miesiąc temu bił rangę Lema (Legendary Eagle Master), ale także było moje konto na którym grałem czysto ze znajomymi bez większych wydatków na piksele w grze. Ale mówiąć w skrócie no nie używałem programów pod nazwa "skin changer" lub "cheats cs go.dll" znam te programy z filmów na YouTube ale byłem myślą że te osoby dostaną prędzej czy później permamentnego bana w tej grze a jednak poszło inaczej te osoby dostały pochwały a osoby które nie zarabiają na pokazywaniu cheatów i innych wspomagaczy w grze są źle traktowani. Chciałbym tylko powiedzieć ze zarejestrowana blokada VAC została fałszywie zarejestrowana na moje konto Steam, chciałbym jeszcze dodać ze po uzyskaniu blokady założyłem nowe konto na którym po 1h od założenia wykupiłem rangę Prime ale uzyskałem kolejną blokadę z powodu tego samego numeru telefonu (mam nie całe 3h w CS:GO na tym koncie) moim zdaniem gra CS:GO jest grą dla osób które chcą coś osiągnąć a nie tylko być "lepszymi" bo używają wspomagaczy. Moim zdaniem nie zasłużyłem na założenie blokady, no mam taki lekki ból na sercu bo naprawdę znam osoby które używają długi czas wspomagaczy a do dziś nie zostały zbanowane ani z żadnym ostrzeżeniem. Potwierdzam tezę że niektóre akcje z poszczególnej broni wyglądają jak przy użyciu jakiegokolwiek wspomagacza ale bez przesady, rozmawiałem z osoba która korzystała z tego 2 konta i jego "dziwne akcje" widziałem i słyszałem ale w żaden sposób nie były podejrzane i osoby z rangą "Nadzoru" są fałszywie wybierane, bo jak komuś wygaśnie ranga to i gra na unrankedy a wygałsła mu ta ranga z LE to takie osoby ze słabszym doświadczeniem pomyślą że używają wspomagaczy ale nie zawsze. Jakbym mógł uzyskać propozycję rozmowy na jakimkolwiek serwerze Discord lub TS3 albo nawet kontaktu telefonicznego byłbym zadowolony i naprawdę chętnie był porozmawiał na ten temat bo nie mam kontaktu z grą CS:GO a bym chciał mieć z powodu rozwijającej sie tej gry na nowo i dawać sobie jakieś wyzwania grając np Wygranie meczu z małą stratą rund w meczu.

Pozdrawiam, Filip B.
< >
Showing 1-5 of 5 comments
blunus Apr 20, 2020 @ 3:09am 
TL;DR...

GAME ban, nothing to do with VAC or this forum. CS:GO game bans are permanent, for blatant cheating or second griefing offense.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7562-ipjn-1009&l=polish
bozydar Apr 20, 2020 @ 3:14am 
Bro, I got a vac ban for nothing, I didn't use help in the game or interrupt it.
Brimzel Apr 20, 2020 @ 3:16am 
Originally posted by bozydar:
Bro, I got a vac ban for nothing, I didn't use help in the game or interrupt it.
Where? The account you're posting from doesn't show a VAC ban...
blunus Apr 20, 2020 @ 3:16am 
Originally posted by bozydar:
Look at your profile, does it see a VAC ban? No, it's GAME ban.
Sneekie Apr 21, 2020 @ 1:45am 
ok
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Apr 20, 2020 @ 3:07am