A R S Dec 5, 2023 @ 9:00am
CS2 DE HİÇBİR NEDEN OLMADAN VAC BAN YEDİM
2 aydır falan cs2 ye hiç girmedim 4 gündür falan oynuyorum ve csgo ve cs1.6 falan olmak üzere uzun süre oynadım hayatımda hiçbir zaman hile kullanmadım ama nedense durduk yere bu gün vac ban yedim sebebini dahi bilmiyorum bunun bi çözümü falan yok mu millet takır takır hile açıp ban yemiyorken ben herhangi bir hile falan kullanmama rağmen durduk yere ban yedim GABEN banımı kaldırrr
< >
Showing 1-11 of 11 comments
MüY Dec 5, 2023 @ 9:02am 
ben de asssla hile kullanmamama rağmen ban yedim nasıl böyle bi şey olabilir gerçekten oyuna o kadar para veriyoruz bi de . çok sinirliyim şu an .çözümü varsa bilen yazsın lütfen
hile kullanmadan vac yemişim ne alaka amk
A R S Dec 5, 2023 @ 9:06am 
Originally posted by METFLİX ✪ Gökhan ₄₂₀:
hile kullanmadan vac yemişim ne alaka amk
hocam ben de onu anlayamadım işte nvdia güncellemesi geldi yaptım girdim oyuna bu gün pc açtım ban yemişim hayatım boyunca hiç hile kullanmadım kullanmaya yeltenmedim ne alaka oludğunu çözemiyorum
Ban yiyenlerden biri de benim. Valve yanlıslıkla banlamıs. Uzun sürmeden durumu çözerler diye düsünüyorum. Biraz sabırlı olun beyler.
Vaccine Dec 5, 2023 @ 9:09am 
durduk yere ban yedim ne yapacağımı bilmiyorum yardım edecek var mı
Lextac ⸸ Dec 5, 2023 @ 9:09am 
hesabım gerçekten değerli ve ben bu hesabımı asla kaybetmek istemem, hile açmadım fakat GAME DEVELOPER tarafından banlandım?
Adrian Dec 5, 2023 @ 9:11am 
şu an yüzlerce bu şekilde başlık var. banlananlardan biri de benim. rtx 4070 kullanıyorum, güncelleme yaptım ve bugün ban yedim.
Jr Dec 5, 2023 @ 9:13am 
bende aynı şekilde banlandım hiç hile kullanmama rağmen bu nasıl olabilir neymiş maçlarımım izlenmişte aim alma cart yapma curt yapma hilesi kullanıldığı tespit edilmiş lan hile kullansam silver eloda ne işim var
U7Ö Dec 5, 2023 @ 9:21am 
Beyler bende sebepsiz yere ban yedim bir baktim VAC ban yaziyor 2.080 saatim var emek var orda envanterimde öyle böyle işi sikeyim bu nedir ya
♛ Godz1 ♛ Nov 28, 2024 @ 3:37pm 
Merhaba, Bende de aynısı bu gün oldu. Hiç bir halde hile kullanmadım fakat VAC ban yemişim. Profillerinize baktım şu anda hiç kimsefe vac gözükmüyor. Sizler nasıl kaldırdınız banı? Yardım ederseniz sevinirim
Vamp Nov 28, 2024 @ 3:47pm 
Googling for December 2023 game bans steam shows that there was an accidental ban wave going on triggered by some sort of update for gpus.
you are of course not part of the december 2023 ban wave, so your game ban (not vac) is for some other reason.
game bans are not just given out for cheating, but also for toxic behavior and match making and more.
< >
Showing 1-11 of 11 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Dec 5, 2023 @ 9:00am