Janexboy Dec 5, 2023 @ 7:27am
VAC BAN YEDİM
Hiçbir şekilde hile kullanmadığım halde VAC ban yedim. Oyuna o kadar yatırım yapmıştım. Küfür eder gibi bu nedir arkadaş. AMD Kullanıcısıyım zaten oyundan 50 kere atılıyorum. Hile kullansam kill sayılarım böyle mi olur. Bu nasıl iştir. Lütfen banımın kaldırılmasına yardımcı olun...
< >
Showing 1-12 of 12 comments
V Sandy Dec 5, 2023 @ 7:29am 
Aynı şekilde ben de ban yedim hiç bir şekilde yazılım, hile vs. hiçbir şey yok.
Lyzer Dec 5, 2023 @ 7:31am 
Hatalı yasaklamadır muhtemelen. Daha önceden de oldu, tüm hatalı yasaklamaları kaldırdılar sonra. Buna neyin sebep olduğu hakkında teoriler var ama kesin bir şey yok. X'ten açıklama yaparlar yakında. Bu kadar insan konu açıyorsa vardır bir şeyler. Bu arada profilde oyun yasaklaması görünüyor, VAC değil. Oyuna girince ne diyor?
Hybra Dec 5, 2023 @ 7:32am 
bende yedim az önce nasıl oluyor anlamadım. Hiç bir oyunda hile yapmam. Çünkü hilelerin hepsi virüslü vs. crackli oyun bile yok nası iş..
Na 'Mi Gogo. Dec 5, 2023 @ 7:34am 
aynı şekilde bende ban yedim vac anti cheat den ama hic bir yazılım falan kullanmadım
Na 'Mi Gogo. Dec 5, 2023 @ 7:35am 
aynı sekilde bende yedim
V Sandy Dec 5, 2023 @ 7:36am 
Originally posted by Lyzer:
Hatalı yasaklamadır muhtemelen. Daha önceden de oldu, tüm hatalı yasaklamaları kaldırdılar sonra. Buna neyin sebep olduğu hakkında teoriler var ama kesin bir şey yok. X'ten açıklama yaparlar yakında. Bu kadar insan konu açıyorsa vardır bir şeyler. Bu arada profilde oyun yasaklaması görünüyor, VAC değil. Oyuna girince ne diyor?
valve anti hile falan yazıyor.
Lyzer Dec 5, 2023 @ 7:43am 
Originally posted by Sandy:
Originally posted by Lyzer:
valve anti hile falan yazıyor.
Sizin aldığınız yasaklama türü için bu makale var: https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/4e54-0b96-d0a4-1557
Çok yakın zamanda da AMD özelliği yüzünden benzer bir olay yaşanmıştı. Dün gece gelen Nvidia sürücüsünü güncelledikten sonra oldu diyenler olmuş.
Hemen endişe etmeye gerek yok. Hatalı durum varsa çözülür, yasaklamalar kaldırılır.
BiraKoli Dec 5, 2023 @ 7:49am 
Endişe etmeye gerek yokmu vac hileleri kalıcıdır yazıyor ben gile kullanmadan neden oyundan atılıyorum 😒
✪//Emir™ Dec 5, 2023 @ 7:51am 
Aynısı banada oldu ne hile ne yazılım kullanmayı bilen birisiyim ve aynı şekil bana da vac ban gelmiş bu aralar oyun oynamama rağmen.
Janexboy Dec 5, 2023 @ 11:35am 
Bazı banların kaldırıldığı bilgisini aldık arkadaşlar yavaş yavaş çözmeye başladılar galiba bu felaketi... İnşallah bizimkide kalkacak en kısa zamanda...
PALA Dec 5, 2023 @ 11:39am 
Aynı sıkıntı bende de var. İnşallah en kısa zamanda çözerler kimsenin emeği boşa gitmez.
alparslan Dec 5, 2023 @ 11:41am 
bende vac ban yedim ne sövdüm nede hile kullandım buna çözüm gerekli neden böyle bir saçmalıkla ugraşıyorum
< >
Showing 1-12 of 12 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Dec 5, 2023 @ 7:27am