Goku Jan 8, 2024 @ 1:40am
chciałbym kolejny raz do was napisac o unban
sytułacja wygląda tak ponad 3 lata temu skradli mi konto a gdy je odsyskałem miałem juz vaca pisze kojny raz bo aktualnie drugie konto które mam zostało skradione a wy nie mozecie z tym nic zrobic coc mnie smieszy mam juz dosc waszych zabespieczen czy supportu mam nadzieje ze ta wiadomosc dojdzie do was i wreszczie cos zrobice, usuncie tego vaca

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9734361_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-5 of 5 comments
Bloody Moon Jan 8, 2024 @ 1:47am 
account security is your responsibility.
Zarineth Jan 8, 2024 @ 2:16am 
Ty jesteś odpowiedzialny za bezpieczeństwo swojego konta. Nikt z Valve tu nie zagląda, a nawet jeśli, pierwsZe zdanie na VAC FAQ brzmi:

Blokady VAC są trwałe, nie podlegają dyskusji, a Pomoc techniczna Steam nie może ich zdjąć.

FAQ posiada także sekcję, która mówi bezpośrednio o twoim problemie:

Moje konto nie było użytkowane przeze mnie, gdy otrzymało blokadę VAC. Czy można ją zdjąć?

Nie. Wszelkie blokady nałożone na konto pozostaną w mocy niezależnie od tego, kto korzystał z niego w czasie naruszenia. Ostatecznie odpowiedzialność za sposób korzystania oraz bezpieczeństwo twojego konta Steam spoczywa na tobie.

Wiemy, że jest to frustrujące, ale musimy utrzymywać zasadę zerowej tolerancji, by być fair wobec graczy, którzy nie oszukują.

https://help.steampowered.com/pl/faqs/view/647C-5CC1-7EA9-3C29
Last edited by Zarineth; Jan 8, 2024 @ 2:34am
blunus Jan 8, 2024 @ 2:19am 
Who used the account to cheat is irrelevant. You've had enough years to read the ban information that your ban is permanent.
Finally the cheaters got what they deserved. How many hours have you ruined for good players? How much nerves you cost the CS community. I'm so happy and have been laughing for days. BAN forever!!! 5 stars to VAC. Keep it up !!! Mg AK-47
Goku Jan 8, 2024 @ 4:49am 
Originally posted by ♛ @K-47 ♛ ︻デ 一:
Finally the cheaters got what they deserved. How many hours have you ruined for good players? How much nerves you cost the CS community. I'm so happy and have been laughing for days. BAN forever!!! 5 stars to VAC. Keep it up !!! Mg AK-47
przeciez ci tłumacze ze to nie ja cheatowałem tylko skradli mi konto i oni oszukiwali, masz problem z czytaniem czy co?
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jan 8, 2024 @ 1:40am