Все обсуждения > Форумы Steam > VAC Discussion > Подробности темы
Тема закрыта
Valve Anti Hile: Bilgi Konu
Ne Valve Anti Hile (VAC)? Olan

Valve Anti Hile (VAC) Buhar platformunun bir anti-hile bileşeni olup, bu oyun oyunlar çeşitli hile karşı korumak için kullanılır. Başka bir oyuncu üzerinde bir avantaja sahip bir oyuncu için izin veren bir oyuna herhangi bir değişiklik, bir hile olarak kabul edilebilir. VAC sistemi hile imzalarını kullanarak hileler algılar ve bir hile kusurlu oyuncu VAC ban alacaksınız. VAC tarafından tespit edilmelidir A VAC ban bir sunucu tarafı belirli yasağı ile karıştırılmamalıdır değildir. Bildirim mesajı alırsanız o zaman bir sunucu tarafı belirli yasağı almış bir oyun sunucu katılmak için çalışırken "STEAMID YASAK". Söz konusu sunucu için sunucu yönetim ekibi sunucu katılmadan sizi yasaklayan karar verdik, ama bir VAC ban almadım ve bir sonucu olarak diğer oyun-sunucularda yer almaya devam edebilir. VAC otomatik bir sistem ve sunucu yöneticileri VAC yasağı olmayabilir olduğunu. Nasıl bir sunucu VAC korumalı olup olmadığını nasıl anlarım? Bir sunucu katılmadan aşağıdaki bildirim görüntülenir verirse sunucular VAC korumalı - "Not: Bu sunucu VAC sabitlenir. hile kalıcı bir yasağı "neden olur. Bu bildirimin bir görsel temsilini bulunabilir burada [i132.photobucket.com] . VAC kalkan da belirli bir sunucu VAC korumalı olup olmadığını göstermek için Steam sunucu tarayıcıda görüntülenir. Buhar sunucu tarayıcıda VAC kalkanının bir görsel temsilini bulunabilir burada [i132.photobucket.com] . Ben VAC ban almış? - Neden gösteren görüntüler aşağıdaki bildirimi, bir VAC ban alması gerektiğini bir VAC ban operasyonda şimdi - "Geçtiğimiz hile ihlallerinin, tüm güvenli hizmetler oynamaktan yasaklandı Çünkü bu güvenli sunucuya bağlantınız reddedildi.". Yukarıda özetlenen uyarı mesajı alırsanız, VAC sistemi, hile imzalarını, dayalı olup, sistem üzerinde çalışan bir hile tespit etti. Bunun sonucunda bir VAC yasağı empoze edilmiş ve VAC korumalı sunucuları katılarak kısıtlıyor operasyon haline gelmiştir. . Bir yasak getirilen bugün daha önce iki hafta VAC tarafından tespit edilen bir hile sonucu olabilir - VAC hileleri gelişim sürecini bozmak amacıyla gecikmiş yasaklar kullanımını istihdam unutulmamalıdır Ben VAC ban aldık - ne Ben? şimdi Vana hile karşı sıfır tolerans politikası gibi, tüm VAC yasakları doğada kalıcı ve zamanla kaldırdı olmayacak. Eğer aldıktan sonra bir VAC artık VAC güvenli sunucularda oynayabilir yasak. Eğer tek oyunculu oyunlar oynamaya devam edebilir. Ayrıca VAC-güvensiz sunucularda oynamaya devam edebilir. Aşağıdakileri yaparak güvensiz sunucuların listesini erişebilir:

Açık Buharlı.
"Görünüm" açılır sekmesini seçin.
"Sunucular" ı seçin.
"Değiştir filtrelerini" seçeneğini seçin.
VAC açılır listesinden altında "Secure değil" seçeneğini seçin.
Ben VAC bana yasaklayan bir hata yapmış inanıyorum - Ben şimdi ne yapacağım diye?

Sadece teklif kullanıcı bu forumu bölümüne kullanıcı desteği ve sonuç olarak bu forumları sadece VAC sistemi hakkında bilgi bulmak için kullanılmalıdır. (Gönüllü moderatörler dahil) forum topluluğu VAC yasakları araştırmak için mümkün değildir. Bu forumlarda politika Steam hesabınızın belirli konular desteği Buhar sevk gerektiğidir. Eğer haksız bir nedenden dolayı yasaklandı düşünüyorsanız o zaman Buhar desteği ile gündeme gerekir. . Buhar desteğine başvurma konusunda ayrıntılar aşağıda bulunabilir Buhar Fatura ve Destek Başvurma: Detaylı Gözden Geçirme . ? Ben bir dolandırıcı rapor yapmak nasıl VAC otomatik bir sistemdir gibi, kullanıcılar tarafından gönderilen yasakları kabul edilmez. VAC gecikmeli yasağı sistemi kullanır gibi, şans oyun karşılaştı dolandırıcı VAC tarafından işaretlendi ve yakın gelecekte men edilecektir vardır. Bir oyuncu bir sunucu aldatıyor inanıyorsanız öneri olası hilekar rapor için belirli sunucu için yönetim ekibine başvurun olmasıdır. Bu sunucu için yönetim ekibi daha derinlemesine olası hilekar araştırmak ve bunların uygun olduğunu hissediyorum herhangi bir tedbiri almakta sağlayacaktır. Ayrıca bilgi takip ederek şüpheli dolandırıcı bildirebilirsiniz bu SSS bulunan bir hile site / hile bildirebilirsiniz nerede ikili? açık forumlarda siteleri dolandırıcı link etmeyiniz. Bunun yerine biz talep olduğunu size özel mesaj sırayla Vana üzerine bilgi geçecek ılımlılık ekibinin bir üyesi hile sitenin ayrıntıları. Forum moderatörleri tam listesi bulunabilir burada . Bir hile siteyi veya belirli hile ikililer bildirirken, mümkün olduğunca çok ayrıntı girişimi lütfen. Nerede VAC sistemi hakkında daha fazla bilgi bulabilirim? Ek bilgiler VAC konuda bulunabilir Buhar destek web sitesinden . Vana anti Hile Sistemi (VAC) Cheaters, Kötü niyetli Yöneticiler, Yeni Hile ve Siteleri Hile Ben yasaklanmış ettik VAC forumda Davranışı - adil bir uyarı: VAC forumda Trolling tolere edilmeyecektir. Bir konuya eklemek yapıcı bir şey yoksa göndermek etmeyiniz. VAC ile ilgili birçok sorunlar yasaklamak ilgili değildir, bu yüzden gibi her konuyu tedavi yoktur. Onlar VAC olmuş bir kullanıcı mesaj göz ardı etmek bir bahane değil yasaklı değilse Tartışmalar yönergeleri .
< >
Сообщения 11 из 1
İyi güzel türkçe paylaşmışsın da google translate ile yapman çok yanlış olmuş. Çok fazla gramer hatası var bu da insanların yanlış bilgilendirmelerine yol açabilir. Eğer bunu türkçe paylaşmak istiyosan kendin çevir ve lütfen paragraf başı yap..
< >
Сообщения 11 из 1
Показывать на странице: 1530 50

Все обсуждения > Форумы Steam > VAC Discussion > Подробности темы
Дата создания: 22 мая. 2016 г. в 5:37