Este tema ha sido cerrado
Verdil_ 17 AGO 2016 a las 2:06 p. m.
Vac Ban Nedir ? Niye Yedim?
internetten araştırdım ve hile kullanımı veya hatadan dolayı vac ban yemiş olabilirmiyim ve hile kullanmadığımı belirtmek istiyorum hile nasıl indirilir ve kullanılır hakkında hiçbir bilgim yok lütfen yardım edin destek lazım vac ban'ın kaldırılma şansı varmı? steam sana sesleniyorum lütfen yardım et rekabetçi oynuyordum takımlar deiştirildi ve midde kapının orada awp ile dibimde 2 kişi aldım kapıdan içeri girdim ve arkamdan headshot yedim sonra lobiye attı ve Vac Banned yazdı sebebi nedir ? Vac Bann'ı kaldırabilirmisiniz????!!!!!
< >
Mostrando 1-6 de 6 comentarios
Ironclad 17 AGO 2016 a las 2:07 p. m. 
All VAC bans are permanent - Valve has a zero-tolerance policy for cheating and will not lift VAC bans on request.
Verdil_ 17 AGO 2016 a las 2:08 p. m. 
ve daha oyuna yeni başlamıştım bu ikinci hesabım 2. bannlanan hesabım neden böyle oluyor 2 gün oynuyorum sonra Vac Banned PLS HELP !!!
Ironclad 17 AGO 2016 a las 2:09 p. m. 
Sen yasaklı olmayacak. yasak kalıcıdır. Bu hatalar için üzgünüm google çevirmen tarafından çevrilmiştir.
Verdil_ 17 AGO 2016 a las 2:10 p. m. 
ama bu haksızlık yani ben bu oyuna bu hesapta 24.00 TL Önceki hesabımda indirimli satın aldım verdiğimiz paraya yazık steam paramızı çalıyorsun
Ironclad 17 AGO 2016 a las 2:12 p. m. 
Sen hizmet şartlarını kırdı. Bu azap vardır. Sen hile olmamalı unbanned almazsınız.
< >
Mostrando 1-6 de 6 comentarios
Por página: 1530 50

Publicado el: 17 AGO 2016 a las 2:06 p. m.