Ця тема закрита
Im VAC banned in CSGO ---SK---
Dobry den dostal som VAC ban je pravda ze som mal stiahnute hacky ale chcel som ich pouzit pre zabavu s mojim kamaratom na hide n seek... Nedovolil by som si nieco take pouzit na inom mode hry... Konkretne to bol Wallhack. Ale nemal som ho zapnuty. Nebudem tajit ze som nemal hacky ale chcel som to pouzit pre srandu na hide n seek 1V1. A any som to nezapol. Velmy by som chcel Unnban. Po unnbane sa to uz nikdy nestane. Dakujem VAC za odpoved a porozumenie.
< >
Показані коментарі 115 із 22
Mal si hacky, dostal si ban. Systém funguje ako má. VAC ban je permanentný a nebude odstránený. #Ameno
Автор останньої редакції: Ironclad; 26 серп. 2016 о 15:54
Ty si s Valve ?
Автор останньої редакції: Pro_Awp-----Player; 26 серп. 2016 о 15:58
Vyzerám tak? Toto sú verejné fóra kde sa pýtaš a dostávaš odpovede. Valve ti neodpovie, Vac je program ktorý chráni hry pred hackermi. Ten detekoval tvoje hacky a dal ti ban. S programom sa moc neporozprávaš. To že je ban permanentný si môžeš prečítat v podmienkach ktoré si odklikol že s nimi súhlasíš ked si si zakladal steam účet
Автор останньої редакції: Ironclad; 26 серп. 2016 о 16:00
Aha ok a je ten ban aspon nejako odstranitelny ?
Цитата допису Ironclad:
To že je ban permanentný si môžeš prečítat v podmienkach ktoré si odklikol že s nimi súhlasíš ked si si zakladal steam účet
A to čo znamená permanentný si môžeš nájst v slovníku cudzích slov.
Автор останньої редакції: Ironclad; 26 серп. 2016 о 16:02
Ironclad ja sa toho po Anglicky vela nedorozumiem
Šak preto na teba vyprávam po slovensky.
No ale prosim odpovec mi po slovensky ci je ten ban nejako odstranitelny
Ďakuj bohu že som ťa nezajebal za gramatiku :azuki2:
mam Chorvatsku klavesnicu :D -_-
a čo to má s tvojím spektakulárnym "odpovec"
OK a ked si kupim novy csgo na tomto ucte tak stare Archimenty mi zostanu ?
Na tomto účte si už žiadne csgo nekúpiš. Založíš si nový účet ktorý nie je zabanovaný a kúpiš si csgo tam. Achievementy ti neostanú.
< >
Показані коментарі 115 із 22
На сторінку: 1530 50

Опубліковано: 26 серп. 2016 о 15:50
Дописів: 22