Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
More threads will not change the answer.........
VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz.
Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?
VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Bu ve diğer birçok nedenden ötürü telefon numaranızı paylaşmanızı ya da Steam hesabınızda başka bir kullanıcının telefon numarasını kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan ve bu telefon numarasını kullanan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır, bu nedenle de o oyunu artık alamayacaklardır.
Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir.
Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir.
https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/647C-5CC1-7EA9-3C29#phone
YAPTIĞINIZ İŞ ÇOK SAÇMA HEMEN BANIMIN KALDIRILMASINI İSTİYORUM BUGÜÜNE KADAR HİÇ BİR OYUNDAN HİÇ BİR ZAMAN HİLECİ VEYA 3. TARAF YAZILIMI KULLANDIĞIM İÇİN BAN YEMEDİM BEN HİLECİ DEİLİM KİMSE DE BENİM HAKKIMA GİREMEZ
You will not get a refund on anything and the ban is permanent.
Stop spamming threads. It will not change anything.
Ya ama neden Benim suçum olmayan bir durumdan ben neden etkileniyorum eğerki suçslu olsam bukadar içime koymazdı ve bu işin pesşine düşmezdim hesabımdaki banın aldırılması istiyorum gerekirse beni üst yetkililerinizle görüştürün ben suçsuz bir bireyim ve hesabımdaki ban haksız yeredir bu ban kaldırılmadığı sürece hakkım hiç birimne helal deildir
Why make a thread and not read?
Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?
VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Bu ve diğer birçok nedenden ötürü telefon numaranızı paylaşmanızı ya da Steam hesabınızda başka bir kullanıcının telefon numarasını kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan ve bu telefon numarasını kullanan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır, bu nedenle de o oyunu artık alamayacaklardır.
Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir.
Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir.
https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/647C-5CC1-7EA9-3C29#phone
Ne Olursa olsun yaptığınız gerçekten büyük bir haksızlık. Aldığım cezanın tekrardan incelenmesini istiyorum gerçekten bana yapılan çok adice. bu bir kumpas. Bana yapılan bir kumpastır. beni anlamak yerine bana düşman olmanıza hiç gerek yoktu. Sizden son kez istiyorum ve artık lütfen elinizi kalbinize koyarak hareket edin ben hesabımdaki vac banın incelenmesini geçekten incelenmesini detaylıca daha sonrasında banımın açılmasını talep ediyorum lütfen. Sizden tek isteğim kalbinizle karar vermenizdir iyi günler
WHO linked your phone number with another account or allowed your account to be kinked to another phone number?
You did.
That ban is permanent. It will never be removed. Nothing you say or do will change that.
Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması | Bilgi <<<<-------------
En son 842 gün önce yasaklandı
VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz.
https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/571A-97DA-70E9-FF74
?
https://www.youtube.com/watch?v=fapatr314-k&ab_channel=AEPRODUCTION
This man is Ramiz Karaeski. They call him uncle Ramiz around here. play it for me one last time.
I did my best. But I couldn't convince you that I was right. We'll see you, of course. On the day of reckoning. See you man.
However, everyone kills their loved ones,
Listen to what I say,
Who does it with one look,
With some sycophantic words…
Who does it with one look,
With some flattering words.
Cowards kill with kisses...
Hearted with sword blows.
Who kills their loved ones when they're young
Some are old.
Who strangles with lustful hands
With some golden hands
The merciful person uses a knife
'Cause the one who dies with a knife gets cold fast
Some don't love enough, some love too much
Who sells; who buys
Who sheds tears while killing
Who doesn't move
'Cause everybody kills the one they love
But not everyone dies just because he killed them.
I think you've hurt me enough for today, I'm leaving, man. I'm going, but don't worry, we'll see you soon, my friend.
please read what i wrote bro. goodbye goodbye
You were warned about phone number sharing when the accounts were linked.....you ignored the warnings. Therefore, your fault.
Stop blaming others.
Telefon ve kütüphane paylaşımı yapmadan önce, ban hakkında uyarı verildi. Eğer sen bu uyarıları umursamadiysan, sorumlusu sensin.
Eğer bu kadar dert ettiysen, bu zamana kadar yeni hesap açıp oynayabilirdin.
How did It do that?
Is that possible?