This topic has been locked
Ya telefon paylaşımı nedeniyle yediğim ban haksızdır
hesabımda bugüne kadar hiç bir şekilde bir hile veya ona benzer bir yazılım kullanmadım lütfen sizden tek isteğim şu vac yasaklamasını kaldırın abicim ben kimsenin hakkına girmem. ben hileci deilim ben oyunbozan dilim ben cs go oynamaktan gerçekten çok zevk alan kurallara uayn oyunun tadını çıkaran bir kulalnıcıyım 1000 güne yakın olmuş lütfen sadece tek bir isteğim var şuan sizden şu banımı engelimi kaldırın lütfen. Ben suçlu dielim hile kullanamadım telefon paylaşımı yüzünden ban yemiş olmam çok saçma o hesap benim bile deildi her koyun kendi bacağından asılır ben neden ban yiyoruum ya lütfen diyorum
< >
Showing 1-15 of 17 comments
C²C^Guyver |NZB| Jun 27, 2022 @ 3:21pm 
https://steamcommunity.com/discussions/forum/9/4577340984566689208/

More threads will not change the answer.........

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz.

Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?
VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Bu ve diğer birçok nedenden ötürü telefon numaranızı paylaşmanızı ya da Steam hesabınızda başka bir kullanıcının telefon numarasını kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan ve bu telefon numarasını kullanan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır, bu nedenle de o oyunu artık alamayacaklardır.

Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir.

Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir.

https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/647C-5CC1-7EA9-3C29#phone
WTO | FinalGame Jun 27, 2022 @ 3:27pm 
HAKLISIN AMA TEK BİR CEVAP DA DOĞRUYU DEĞİŞTİRMEZ. BENİM O OYUNA HARCADIĞIM VAKİT VE PARA NIN KARŞILIĞI BU DEİLDİ BEN HİLECİ BİR İNAN DEİLİM VEYA OYUN BOZAN DEİLİM HİÇ KİMSENİN SUÇUNU BEN ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLİM
YAPTIĞINIZ İŞ ÇOK SAÇMA HEMEN BANIMIN KALDIRILMASINI İSTİYORUM BUGÜÜNE KADAR HİÇ BİR OYUNDAN HİÇ BİR ZAMAN HİLECİ VEYA 3. TARAF YAZILIMI KULLANDIĞIM İÇİN BAN YEMEDİM BEN HİLECİ DEİLİM KİMSE DE BENİM HAKKIMA GİREMEZ
C²C^Guyver |NZB| Jun 27, 2022 @ 3:32pm 
You are warned when linking accounts by a phone number as to what would happen to all accounts linked to that number, if cheating occurs. You are warned of these consequences EVERY time a phone number is linked to ANY account. Your fault for not reading those warnings.

You will not get a refund on anything and the ban is permanent.

Stop spamming threads. It will not change anything.
WTO | FinalGame Jun 27, 2022 @ 3:37pm 
Originally posted by C²C^Guyver |NZB|:
You are warned when linking accounts by a phone number as to what would happen to all accounts linked to that number, if cheating occurs. You are warned of these consequences EVERY time a phone number is linked to ANY account. Your fault for not reading those warnings.

Ya ama neden Benim suçum olmayan bir durumdan ben neden etkileniyorum eğerki suçslu olsam bukadar içime koymazdı ve bu işin pesşine düşmezdim hesabımdaki banın aldırılması istiyorum gerekirse beni üst yetkililerinizle görüştürün ben suçsuz bir bireyim ve hesabımdaki ban haksız yeredir bu ban kaldırılmadığı sürece hakkım hiç birimne helal deildir
C²C^Guyver |NZB| Jun 27, 2022 @ 3:43pm 
Originally posted by FinalGame:

Ya ama neden Benim suçum olmayan bir durumdan ben neden etkileniyorum eğerki suçslu olsam bukadar içime koymazdı ve bu işin pesşine düşmezdim hesabımdaki banın aldırılması istiyorum gerekirse beni üst yetkililerinizle görüştürün ben suçsuz bir bireyim ve hesabımdaki ban haksız yeredir bu ban kaldırılmadığı sürece hakkım hiç birimne helal deildir
READ what you are being told....

Why make a thread and not read?

VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Bu ve diğer birçok nedenden ötürü telefon numaranızı paylaşmanızı ya da Steam hesabınızda başka bir kullanıcının telefon numarasını kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan ve bu telefon numarasını kullanan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır, bu nedenle de o oyunu artık alamayacaklardır.

Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir.

Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir.

WTO | FinalGame Jun 27, 2022 @ 3:50pm 
https://steamcommunity.com/discussions/forum/9/4577340984566689208/

More threads will not change the answer.........

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz.

Ne Olursa olsun yaptığınız gerçekten büyük bir haksızlık. Aldığım cezanın tekrardan incelenmesini istiyorum gerçekten bana yapılan çok adice. bu bir kumpas. Bana yapılan bir kumpastır. beni anlamak yerine bana düşman olmanıza hiç gerek yoktu. Sizden son kez istiyorum ve artık lütfen elinizi kalbinize koyarak hareket edin ben hesabımdaki vac banın incelenmesini geçekten incelenmesini detaylıca daha sonrasında banımın açılmasını talep ediyorum lütfen. Sizden tek isteğim kalbinizle karar vermenizdir iyi günler
C²C^Guyver |NZB| Jun 27, 2022 @ 4:00pm 
Unfair?

WHO linked your phone number with another account or allowed your account to be kinked to another phone number?

You did.

That ban is permanent. It will never be removed. Nothing you say or do will change that.

Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması | Bilgi <<<<-------------
En son 842 gün önce yasaklandı

https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/571A-97DA-70E9-FF74

?
Last edited by C²C^Guyver |NZB|; Jun 27, 2022 @ 4:01pm
WTO | FinalGame Jun 27, 2022 @ 4:06pm 
Unfair?

WHO linked your phone number with another account or allowed your account to be kinked to another phone number?

You did.

That ban is permanent. It will never be removed. Nothing you say or do will change that.

Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması | Bilgi <<<<-------------
En son 842 gün önce yasaklandı

https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/571A-97DA-70E9-FF74

?

https://www.youtube.com/watch?v=fapatr314-k&ab_channel=AEPRODUCTION

This man is Ramiz Karaeski. They call him uncle Ramiz around here. play it for me one last time.

I did my best. But I couldn't convince you that I was right. We'll see you, of course. On the day of reckoning. See you man.

However, everyone kills their loved ones,

Listen to what I say,

Who does it with one look,

With some sycophantic words…

Who does it with one look,

With some flattering words.

Cowards kill with kisses...

Hearted with sword blows.

Who kills their loved ones when they're young

Some are old.

Who strangles with lustful hands

With some golden hands

The merciful person uses a knife

'Cause the one who dies with a knife gets cold fast

Some don't love enough, some love too much

Who sells; who buys

Who sheds tears while killing

Who doesn't move

'Cause everybody kills the one they love

But not everyone dies just because he killed them.
C²C^Guyver |NZB| Jun 27, 2022 @ 4:07pm 
...and if you keep spamming threads about this, you might get banned from this forum.
WTO | FinalGame Jun 27, 2022 @ 4:10pm 
...and if you keep spamming threads about this, you might get banned from this forum.

I think you've hurt me enough for today, I'm leaving, man. I'm going, but don't worry, we'll see you soon, my friend.
please read what i wrote bro. goodbye goodbye
C²C^Guyver |NZB| Jun 27, 2022 @ 4:15pm 
No one here did anything to you.

You were warned about phone number sharing when the accounts were linked.....you ignored the warnings. Therefore, your fault.

Stop blaming others.
who asked
SinCanDory Jun 27, 2022 @ 10:34pm 
"Her koyun kendi bacağından asılır" doğru. Sen, bir nevi hesabını paylaştın ve cezasını çekecekiyorsun.

Telefon ve kütüphane paylaşımı yapmadan önce, ban hakkında uyarı verildi. Eğer sen bu uyarıları umursamadiysan, sorumlusu sensin.

Eğer bu kadar dert ettiysen, bu zamana kadar yeni hesap açıp oynayabilirdin.
ReBoot Jun 27, 2022 @ 10:42pm 
Originally posted by FinalGame:

I think you've hurt me enough for today, I'm leaving, man. I'm going, but don't worry, we'll see you soon, my friend.
please read what i wrote bro. goodbye goodbye
The thing is, all that happened, happened due to consequences of your own actions. Learn from your mistake, that's your best option.
No one here did anything to you.

You were warned about phone number sharing when the accounts were linked.....you ignored the warnings. Therefore, your fault.

Stop blaming others.
I vac banned from all of my accounts while all of my accounts are in the same e-mail and phone number and I didnt use another number. I used Only my number.
How did It do that?
Is that possible?
Last edited by Chimpanzini bananini; Aug 17, 2023 @ 10:15am
< >
Showing 1-15 of 17 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jun 27, 2022 @ 3:16pm