Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > VAC Discussion > Dettagli della discussione
Hile kullanmadan anti cheat tarafından yakalanmak? :D
Bu zamana kadar diyenler oluyordu, çoğu büyük ihtimalle yalan söylüyorlar ama gerçekten böyle bir durum varmış. Overwatch tarafından suçlu bulunmuşum, hadi overwatchta yakaladın profile overwatch falan yaz, neden vac yasağı yazıyorsun kardeşim? İşin ironik tarafı 3 aydır hiçbir destek alamayışım, attığımız ticketlere ne bakıyorlar ne ilgileniyorlar... En azından ow yediğimiz demoyu falan izlesek de ikna olsak mesela? Buna rağmen oyunu özleyip tekrar aldım, csgo çok kötü bir zehir arkadaşlar başlamayan varsa hiç bulaşmasın :steamfacepalm:
< >
Visualizzazione di 1-15 commenti su 17
Profilinde VAC yasağı bulunuyor. VAC sisteminin overwatch ile hiçbir alakası yok.

Tamamen otomatik çalışan bir yazılım.

Oyunda overwatch tarafından yasaklanmışsın. Ayrıyeten VAC sistemi de hile tespit etmiş ve yasaklama uygulamış.

Böyle durumlarda hesaba VAC yasağı işlenir.

Kısacası her iki anti hile sistemine yakalanıyorsan hatalı olmalı ihtimali yok.
Ultima modifica da ecznos; 8 set 2018, ore 2:45
Messaggio originale di scorpion:
Profilinde VAC yasağı bulunuyor. VAC sisteminin overwatch ile hiçbir alakası yok.

Tamamen otomatik çalışan bir yazılım.

Oyunda overwatch tarafından yasaklanmışsın. Ayrıyeten VAC sistemi de hile tespit etmiş ve yasaklama uygulamış.

Kısacası her iki anti hile sistemine yakalanıyorsan hatalı olmalı ihtimali yok.

Benim malımı benden iyi mi bileceksin? +3.000 saatim var semi-professional olarak bir sürü ligde oynadım, hile açıp itibarımı zedeleyecek kadar salak değilim... Yediğim bir overwatch cezası yüzünden profilimde vac yasaklanması gözüküyor, eğer hile yakaladılarsa loglarla kanıtlasınlar susalım. Tabii mümkün olmayacağı için problem yok
Sistemi senden iyi biliyorum.

Overwatch ekibinin VAC yasağı uygulama gibi bir yetkisi bulunmuyor.

Ayrıca kaç saat oynadığının hiç ama hiçbir önemi yok. İstersen 10 bin saat oyna.

Ben nice profesyonel oyuncular gördüm yasaklanan.

Öyle olsaydı tüm overwatch yasağı alanların hesabında VAC yasağı olurdu.

Aç ve oku.

https://support.steampowered.com/kb/7849-RADZ-6869/valve-anti-cheat-system-vac?l=turkish

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish

Neden yasaklandığını da en iyi sen bilirsin.

Not: Sunu da eklemek istedim.
Ultima modifica da ecznos; 8 set 2018, ore 3:12
Sistemi senden iyi biliyorum.

Overwatch ekibinin VAC yasağı uygulama gibi bir yetkisi bulunmuyor.

Ayrıca kaç saat oynadığının hiç ama hiçbir önemi yok. İstersen 10 bin saat oyna.

Ben nice profesyonel oyuncular gördüm yasaklanan.

Öyle olsaydı tüm overwatch yasağı alanların hesabında VAC yasağı olurdu.

Aç ve oku.

https://support.steampowered.com/kb/7849-RADZ-6869/valve-anti-cheat-system-vac?l=turkish

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish

Neden yasaklandığını da en iyi sen bilirsin.

Oyuna 28 saatini adayarak mı sistemi benden iyi biliyorsun? Eğer hile kullandıysam kanıtlasınlar, bu hesabımı da banlasınlar :)
Anlama sorunu yasiyorsan tekrar anlatayim.

Oyunu kac saat oynadigin hicbir sey ifade etmiyor. Hile sisteminin nasil isledigini bilmek icin oyunu 3 bin saat oynamama gerek yok dostum.

Bir seyi uzun süre oynaman o oyunun sistemi hakkinda bilgi sahibi oldugun anlamina gelmez. VAC sistemini kullanan oyun sadece CS: GO degil, hatirlatayim dedim.

Oyunda gördügün mesaj standart overwatch uyarisi. Sen profiline (hesabina) islenen yasaga bakacasin.

Örnek: https://steamcommunity.com/profiles/76561197997229264

Bu sahis overwatch yasagi almis ve yasaklama hala oyun yasaklama olarak görünüyor. Cünkü yasaklama almasina sebep olan sey VAC tarafindan tespit edilmemis.

Ben yillarimi gecirdim bu forumda. Sistemin nasil isledigini senden ögrenecek degilim.

Baglantiyi okuduysan sana hileye dair herhangi bir bilgi vermeyeceklerini anlamis olman gerekir.
Ultima modifica da ecznos; 8 set 2018, ore 3:16
Anlama sorunu yasiyorsan tekrar anlatayim.

Oyunu kac saat oynadigin hicbir sey ifade etmiyor. Hile sisteminin nasil isledigini bilmek icin oyunu 3 bin saat oynamama gerek yok dostum.

Oyunda gördügün mesaj standart overwatch uyarisi. Sen profiline (hesabina) islenen yasaga bakacasin.

Örnek: https://steamcommunity.com/profiles/76561197997229264

Bu sahis overwatch yasagi almis ve yasaklama hala oyun yasaklama olarak görünüyor. Cünkü yasaklama almasina sebep olan sey VAC tarafindan tespit edilmemis.

Ben yillarimi gecirdim bu foruma. Sistemin nasil isledigini senden ögrenecek degilim.

Baglantiyi okuduysan sana hileye dair herhangi bir bilgi vermeyeceklerini anlamis olman gerekir.

Eşek hoşaftan ne anlar, suyunu içer tanesini bırakır...
Evet, haklisin. Anlamadigin bariz ortada. Anlamak istemedigin icin isine gelenleri secip tanelerini birakiyorsun.

Yukarida sana örnegini verdim. Overwatch tarafindan VAC yasagi diye bir sey yok. Overwatch müfettisleri sadece oyun yasagi uygulayabilir.

VAC dedigin sistem kendi basina calisiyor.

Oyunu 3 bin saat oynamissin ama sistem hakkinda sifir bilgiye sahipsin.
Ultima modifica da ecznos; 8 set 2018, ore 3:19
Evet, haklisin. Anlamadigin bariz ortada.

Yukarida sana örnegini verdim. Overwatch tarafindan VAC yasagi diye bir sey yok. Overwatch müfettisleri sadece oyun yasagi uygulayabilir.

VAC dedigin sistem kendi basina calisiyor.

Oyunu 3 bin saat oynamissin ama sistem hakkinda sifir bilgiye sahipsin.

Keşke dostum, keşkeeee
Seninle kavga etme veya tartisma gibi bir niyetim yok. Yardimci olmaya calisiyorum ama hos tavirlar sergilemiyorsun.
Seninle kavga etme veya tartisma gibi bir niyetim yok. Yardimci olmaya calisiyorum ama hos tavirlar sergilemiyorsun.

Mağdur ve sinirli durumda olduğum için olabilir mi? Derdimi anlatıyorum anlayan yok, herkes tutturmuş hile kullanmadan vac yemezsin diye :D
Ben sana "direkt" olarak sen hile kullandin diyerekten seni hedef gösterdim mi? Olan seyleri söylüyorum sana.

Seni memnun edecek seyler söylemek isterdim ama durum bu. Kullanici olarak sana daha ne tür gibi bir yardimim dokunabilir?
Ben sana "direkt" olarak sen hile kullandin diyerekten seni hedef gösterdim mi? Olan seyleri söylüyorum sana.

Seni memnun edecek seyler söylemek isterdim ama durum bu. Kullanici olarak sana daha ne tür gibi bir yardimim dokunabilir?

"Oyunda overwatch tarafından yasaklanmışsın. Ayrıyeten VAC sistemi de hile tespit etmiş ve yasaklama uygulamış."

Teşekkürler yorumların için
Yaziyi tekrar oku.

Hile tespit etmis demekle hile kullanmissin demek tamamen farkli seyler. Bu tür yasaklamalarin uygulanma sebebi budur.

Ben sana neden overwatch yasaginin VAC yasagi olarak islendigini söylüyorum. Yasaklama almana sebep olan sey (bu genelde hiledir) ayriyeten VAC tarafindan yakalanirsa overwatch yasagi hükümsüz olur, profile vac isler.

Ana sebep budur.

Hileyi sen kullandin veya baskasi kullandi onu ben bilemem. Yargilamaya da hakkim yok zaten.

Direkt olarak sahislari hedef alma gibi bir huyum yok.

Kirici olduysam kusura bakma.

Not: Fazladan steam hesabin varsa ayni telefon numarasina kayit etme. Biri yasaklanirsa hepsi cöp oluyor.
Ultima modifica da ecznos; 8 set 2018, ore 3:36
Yaziyi tekrar oku.

Hile tespit etmis demekle hile kullanmissin demek tamamen farkli seyler. Bu tür yasaklamalarin uygulanma sebebi budur.

Ben sana neden overwatch yasaginin VAC yasagi olarak islendigini söylüyorum. Yasaklama almana sebep olan sey (bu genelde hiledir) ayriyeten VAC tarafindan yakalanirsa overwatch yasagi hükümsüz olur, profile vac isler.

Ana sebep budur.

Hileyi sen kullandin veya baskasi kullandi onu ben bilemem. Yargilamaya da hakkim yok zaten.

Direkt olarak sahislari hedef alma gibi bir huyum yok.

Kirici olduysam kusura bakma.

Not: Fazladan steam hesabin varsa ayni telefon numarasina kayit etme. Biri yasaklanirsa hepsi cöp oluyor.

Bu hesabın ban yeme riski ne peki?
Öncelikle sunlari bilmek lazim.

VAC yasagi sadece hesap sahibinin hile kullanmasiyla verilmez.

Hesap paylasimi,
Aile paylasimi,
Skin changer gibi oyunici itemleri hileyle kullanmak,
Internet kafe gibi güvenilir olmayan yerlerde hesabi kullanmak,
SAM gibi basarim hilelerini sunucuya bagliyken kullanmak,
Telefon numarasi paylasimi da VAC yasagi almana sebep olabilir,

Bunlar disinda kolay kolay VAC yasagi alman neredeyse sifira yakin.

Bunun yani sira oyuna ait dosyalari da pek kurcalamani tavsiye etmem. Bazilari her ne kadar yasaklama almazsin dese de ben bu konuda sahsen ♥♥♥ kati davraniyorum.

VAC ile saka olmaz hesabi.

Sistemin elbette yanlis yasaklama verme gibi hatalari olabiliyor. Ama bu tür yasaklamalar tekrar geri aliniyor.

Gördügüm kadariyla diger iki hesabin da ayni günde yasaklama almis. Muhtemelen telefon numarasi yüzünden.
Ultima modifica da ecznos; 8 set 2018, ore 3:48
< >
Visualizzazione di 1-15 commenti su 17
Per pagina: 1530 50

Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > VAC Discussion > Dettagli della discussione
Data di pubblicazione: 8 set 2018, ore 2:37