This topic has been locked
BLAKADA VAC BAN
Witam serdecznie mam problem nałożono mi VAC BAN na konto nie wiem z jakich przeczyn gdyż nigdy nie nadużywając żadnych moduł i tych podobnych wtyczek, Zawsze gram naturalnie klasycznie a granie z spomagaczem nie rajcuje mnie iż nie ciągnie nie do oszustw w grach i nie pochwalam tego również gdy widzę graczy co używają programów do leprzej gry i stastyk naudrzywają Spomagaczy do gry zostają przez że mnie zgłaszani chodź tysiące ludzi gra na wspomagaczach do gier i się czyta i ogląda forum dyskusyjne na ten temat ale gdy ocena innych graczy samu oskarżeniu o zgloseniu plajerow o oszustwie powinno być udowodnić ze używał czegoś chodź by zrobieniu mu skrinshot znanych jako SS żuty Ekranu lub Dema wideo a nie samo ocenie , Gram na co dzień w Counter-Strike: Global Offensive łącznie mam przegrane w tej grze 2,182 godz. łącznie
Ostatnie 2 tygodnie:70.3h
Wyświetl globalne statystyki osiągnięć
140 z 167 (84%) osiągnięć zdobytych:
Jak i dużo wkładu pieniężnych włożyłem z tą grę na otwieraniu skrzynek i lepszych skinów , a system Valve nie stosownie sugerując się innych opin nałożyło mi VAC BAN na grę nie słusznie i sugerują się tematem : Twoje zachowanie względem innych graczy zostało wielokrotnie zgłoszone. Śledczy Nadzoru po zapoznaniu się z materiałem wideo z gry uznali, że zostało użyte zewnętrzne oprogramowanie wspomagające celowanie, wizję lub zapewniające inną nielegalną przewagę oraz że właściwe będzie nałożenie trwałej blokady na grę. A nie mówiąc że Counter-Strike: Global Offensive ma wszelkie podgląd do logów i dokumentów używając nie zgodnych oprogramowania lub koduw czy były używane i mogą sobie sprawdzić czy ten dany użytkownik czegoś używał i wysłania mu dowód osustwa w grze. A nie nakładane mu VAC za pomówienie lub podejrzywowanie że gra na czymś lub czegoś używa i udowodnienia mu Kary VAC logów użytkownika że było one używane i wysłania mu dowód kary. Wienc tycą się mnie będę walczyć o zdjęcie kary VAC BAN na konto którą Valve mi nałożyło nie słusznie grając w grę normalnie bez żadnych uproszczeń w grze o zdjęciu kary.

Użytkownik Gracz ۰•𝔾𝔸𝕄𝔼ℝ•۰ pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi wyjaśnienia kary VAC.
< >
Showing 1-11 of 11 comments
OPA Aug 12, 2020 @ 3:24am 
copyandpast
You have a GAME BAN, not a VAC BAN. your ban has nothing to do with this forum.

https://steamcommunity.com/discussions/forum/9/620712364027233611/

If the game is CSGO, the ban is permanent, no appeals
http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/864959336634313487/
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7562-IPJN-1009&l=

If the Game is PUBG,
https://steamcommunity.com/app/578080/discussions/1/1621726179560664930/

Any other game, please visit that games forum and/or website to inquire about the ban and how to appeal it

Jest to dla mnie dziwnie gdy konto jest prywatne i od założenia tylko ja nim jestem nie było innych graczy i nie było one udostępnianie innym gracza, i nie nadużywając żadnych spomagaczy do gry a innych zdaniem samo oceny i skarg stwierdzono że coś mam gdzie jest to nie prawdą i cały ten system jest nie skonfigurowany dosyć dobrze by ludzią bez prawnie dając VAC NA GRĘ gdzie dużo wkładu pieniężna włożył w grę i dostaje nagrodę kwestii VAC GRY! :csgoct:
Yeti.^^ Aug 12, 2020 @ 4:14am 
Gdzie dokładnie pisze ,,VAC'' na profilu, hm?Nigdzie.

Jeżeli ban jest fałszywy, zostanie on automatycznie zdjęty.Nie musisz pisać wypracowania jak to ty dużo pieniędzy włożyłeś w tą gre yada yada yada.
Stary chodzi o sam fakt nie mówiąc o pieniądzach i ile włożyłem w tą grę ale jest to nie słuszne dając coś w co się gra i szlifuje skillstunnera cs gdyż nigdy nie używałem niczego.
Yeti.^^ Aug 12, 2020 @ 4:39am 
No to ci mówie że jeżeli ban jest fałszywy, zostanie on automatycznie zdjęty.Czegoś w tym nie zrozumiałeś?
Rozumiem, czego nie zrozumiałem hm że wstałem dziś nastawiany wypoczęty przed PC by sie zrelaksować i pyknąć sobie mma a tu widzę VAC, wienc nie z włącznie się zdenerwowałem, że niby za co gdy gram naturalnie bez dodatkuw żadnych a tu coś takiego widzieć , nie wkurwi..... Byś się?.

Yeti.^^ Aug 12, 2020 @ 4:50am 
Nie widzisz VAC'a nigdzie.Czemu sie tak nie niego uparłeś?Masz bana z overwatcha, nie z vaca.
Nie, nie ,,wkurwił'' bym sie bo dobrze rozumiem że fałszywe bany są usuwane.
Yeti.^^ tak na Profilu Pisze VAC Blokady małożone przesz twórców gier , Blokady na gry oraz VAC na twoim koncie .
Yeti.^^ Aug 12, 2020 @ 6:39am 
Blokada na gre.Tylko to, vaca nie masz.Jeszcze, przynajmniej.
< >
Showing 1-11 of 11 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Aug 12, 2020 @ 3:22am