Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
"VAC yasağı aldım esnada hesabımı ben kullanmıyordum. VAC yasağı kaldırılabilir mi?
Hayır. O esnada hesabı kimin kullanıldığı bir önem teşkil etmemektedir ve VAC yasaklamaları kalıcıdır yani kaldırılamazlar.
Bunun ne kadar sinir bozucu bir durum olduğuna katılsak da, diğer oyuncuların oyundan keyif almalarını sağlamak ve adil bir oyun ortamı yaratmak için hile konusunda sıfır tolerans göstermek durumundayız."
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish#compromised
Hesap sorumlulugu sana ait.
neden o zaman hesap güvenliğini sağlıyamıyorlar
Hesap güvenligini saglayamayan sensin, valve degil. Mobil onay sisteminden tut bütün koruma imkanlarini sunuyorlar sana.
Bilgisayarina veya telefonuna virüs bulastirip, sana ait olmayan bilgisayarlara girip hesap bilgilerini baskalarina caldiriyorsan bu senin sucun.
alakası yok valve siber saldırılara karşı şuan savunmasız
Hesabinda bulunan spacewar, yani korsan programi da mi hesabi calan kisi kullandi?
Birkac gün önce yeni mi oluyor? Yeni aldiysan bu birkac gün olmaz, bunu ayirt edemeyecek kadar zekasiz degilsindir degil mi?
Valve siber saldirilara karsi korumasiz ve sadece senin hesabin caliniyor. Gercekten ♥♥♥ tuhaf. Korsan programi da hesabi calan adam kullaniyor.