This topic has been locked
Mert0106 Oct 21, 2017 @ 7:57am
Hesabım Çalındı ve yeni aldım vac ban yemiş ne yapabilirim
Hesabım calındı alalı birkaç gün oldu vac yemiş nasıl kaldırabilirim
< >
Showing 1-15 of 20 comments
ecznos Oct 21, 2017 @ 7:58am 
Kaldiramazsin.

"VAC yasağı aldım esnada hesabımı ben kullanmıyordum. VAC yasağı kaldırılabilir mi?

Hayır. O esnada hesabı kimin kullanıldığı bir önem teşkil etmemektedir ve VAC yasaklamaları kalıcıdır yani kaldırılamazlar.

Bunun ne kadar sinir bozucu bir durum olduğuna katılsak da, diğer oyuncuların oyundan keyif almalarını sağlamak ve adil bir oyun ortamı yaratmak için hile konusunda sıfır tolerans göstermek durumundayız."

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish#compromised

Hesap sorumlulugu sana ait.

Mert0106 Oct 21, 2017 @ 8:01am 
Originally posted by Snaggle:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish

neden o zaman hesap güvenliğini sağlıyamıyorlar
ecznos Oct 21, 2017 @ 8:02am 
Originally posted by breaking bad:
Originally posted by Snaggle:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish

Hesap güvenligini saglayamayan sensin, valve degil. Mobil onay sisteminden tut bütün koruma imkanlarini sunuyorlar sana.

Bilgisayarina veya telefonuna virüs bulastirip, sana ait olmayan bilgisayarlara girip hesap bilgilerini baskalarina caldiriyorsan bu senin sucun.
Last edited by ecznos; Oct 21, 2017 @ 8:03am
Mert0106 Oct 21, 2017 @ 8:03am 
Originally posted by scorpion:
Originally posted by breaking bad:

Hesap güvenligini saglayamayan sensin, valve degil. Mobil onay sisteminden tut bütün koruma imkanlarini sunuyorlar sana.
hepsi aktifti nasıl oldu bilmiyorum ama çalmışlar eposta ma kadar
ecznos Oct 21, 2017 @ 8:04am 
O zaman bir sekilde senden kaynakli olan bir sebepten dolayi bilgilerine ulasmislar.
Mert0106 Oct 21, 2017 @ 8:08am 
alakası yok gü

O zaman bir sekilde senden kaynakli olan bir sebepten dolayi bilgilerine ulasmislar.
alakası yok valve siber saldırılara karşı şuan savunmasız
ecznos Oct 21, 2017 @ 8:09am 
Yok ya? Siber saldirilara karsi savunmasiz olsa su an herkesin hesabinin calinmasi gerekirdi. Böyle sacma bir seyi ilk defa senden duyuyorum. Siber saldirinin ne oldugunu bildiginden emin misin?
Mert0106 Oct 21, 2017 @ 8:10am 
Yok ya? Siber saldirilara karsi savunmasiz olsa su an herkesin hesabinin calinmasi gerekirdi. Böyle sacma bir seyi ilk defa senden duyuyorum. Siber saldirinin ne oldugunu bildiginden emin misin?
sen bence gereksiz yorum yapma siber saldırıyı senden öğrenecek değilim
ecznos Oct 21, 2017 @ 8:11am 
Ben de senden ögrenecek degilim. Senin dedigin gibi bir sey olsaydi milyonlarca kisinin hesabi calinmis olurdu. Ne tuhaftir ki ban yiyen herkes bu bahaneyle yasaklari kaldirmaya calisiyor.

Hesabinda bulunan spacewar, yani korsan programi da mi hesabi calan kisi kullandi?
Last edited by ecznos; Oct 21, 2017 @ 8:12am
Mert0106 Oct 21, 2017 @ 8:13am 
Ben de senden ögrenecek degilim. Senin dedigin gibi bir sey olsaydi milyonlarca kisinin hesabi calinmis olurdu. Ne tuhaftir ki ban yiyen herkes bu bahaneyle yasaklari kaldirmaya calisiyor.
Gerizekalı mısın sen ya hesabımı alalı daha birkaç gün oldu geri salak saçma yorum yapma işine bak ben hiçbir zaman hile yapmam yapanlar yüzünden sürekli rank düştüm adam gibi oynamayı bilmiyorlar anca hile
ecznos Oct 21, 2017 @ 8:14am 
Birkac gün mü? Yasagi 35 gün önce yemissin. Yeni mi aklina geldi acaba, ya da daha yeni mi gördün yasak aldigini?
Autron Oct 21, 2017 @ 8:17am 
vac
ecznos Oct 21, 2017 @ 8:18am 
Küfürbaz oldugundan belli ne bok oldugun. Hadi güle güle.

Birkac gün önce yeni mi oluyor? Yeni aldiysan bu birkac gün olmaz, bunu ayirt edemeyecek kadar zekasiz degilsindir degil mi?

Valve siber saldirilara karsi korumasiz ve sadece senin hesabin caliniyor. Gercekten ♥♥♥ tuhaf. Korsan programi da hesabi calan adam kullaniyor.
Last edited by ecznos; Oct 21, 2017 @ 8:21am
Mert0106 Oct 21, 2017 @ 8:21am 
Küfürbaz oldugundan belli ne bok oldugun. Hadi güle güle.
ya kardeşim adamı sinir etme sen gerizekalısın harbiden sen kimsin ben neden seninle uğrasıyorum işine bak
< >
Showing 1-15 of 20 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Oct 21, 2017 @ 7:57am