Ce sujet a été verrouillé
cs go overwatch ban tedim hile kullanmada
beyler herhangibi bir uygulama kullanmadım ve internet kafede oynadım oyunda 308 saatim var ve bir kere hile kullanmadım zaten 5 kişi oynuyoruz oyunu bu konuda mesaj attım kaldırırlarmı milyonlarca kişi hile yapıyor ban yemiyor biz hile kullanmadan yiyoruz bu ne saçmalık aq
< >
Affichage des commentaires 1 à 7 sur 7
cs go overwatch ban I ate and even though I haven't used the trick in the wrong place I have never used the trick
FlickeR a écrit :
cs go overwatch ban I ate and even though I haven't used the trick in the wrong place I have never used the trick
Overwatch has nothing to do with your Vac ban.

Dernière modification de Silicon Vampire; 20 mars 2019 à 13h33
Milyonlarca kisinin hile yapip da yasaklanmadigini nereden biliyorsun?

https://steamdb.info/stats/bans/ Bak bakalim yasaklaniyorlar mi, yoksa yasaklanmiyorlar mi.

Ayrica aldigin overwatch yasaginin VAC yasagi ile hicbir alakasi yok. Birbirinden bagimsiz calisan her iki sistemten de yasaklama almissin. Böyle bir sey sadece hile kullandiginda olur.

Internet kafe gibi güvensiz ortamlarda hesabina giris yapma bundan sonra.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish
Dernière modification de ecznos; 20 mars 2019 à 7h59
FlickeR a écrit :
beyler herhangibi bir uygulama kullanmadım ve internet kafede oynadım oyunda 308 saatim var ve bir kere hile kullanmadım zaten 5 kişi oynuyoruz oyunu bu konuda mesaj attım kaldırırlarmı milyonlarca kişi hile yapıyor ban yemiyor biz hile kullanmadan yiyoruz bu ne saçmalık aq

Tabi hocam tabi; herkes hile yapıyor, bir tek siz temizsiniz. Milyonlarcaymış. :d

Güven Faktörün düşükse hilecilerle karşılaşman normal. Her online oyunda bir hile yapan güruh bulunur. Ama kendi durumunda bu türden bir ifadeye başvurmak; bana at gözlüğüyle bakmak gibi geliyor.

Ayrıca verilen HER CSGO oyun yasaklaması KESİNDİR, KALICIDIR ve KALDIRILAMAZ.

Overwatch yasaklaması alabilmek için iki yol vardır: Hile veya tekrarlanan oyunbozanlık durumu. Binlerce kişi izledi. Ve seni suçlu buldu.

Son olarak hiçbir yere mesaj atmana da gerek yok. Dünya tersine dönene dek yasaklı kalacak bu hesap. Çıkar o olayı aklından.

Bir de her iki anti-hile sistemi tarafından yakalanmışsın. Bence senin bu konuda fazla konuşma gibi bir hakkın yok daha fazla :d
Dernière modification de Reckless; 20 mars 2019 à 7h00
Yav hala hile yaptıgımı sanıyonuz demi yapmadım diyom yapsam diretmem aq yapsam cezasını çekerim
FlickeR a écrit :
Yav hala hile yaptıgımı sanıyonuz demi yapmadım diyom yapsam diretmem aq yapsam cezasını çekerim

Bizim ne sandigimizin bir önemi yok. Sistem hile tespit etmis ve yasaklamis, bu kadar basit.
FlickeR a écrit :

Ya hadi sen hile veya oyunbozanlık yapmadın. Bir şekilde sisteme düştün. Binlerce oyuncu bir şekilde hatalı karar verdi, ona da tamam dedik. Peki neden üzerine bir de VAC yasaklaması verildi? Bunu da düşünmek lazım.

Oyun yasaklamaları kesindir ama bunu üzerine bir de VAC yasaklaması alman senin elini güçsüzleştiriyor.
< >
Affichage des commentaires 1 à 7 sur 7
Par page : 1530 50

Posté le 20 mars 2019 à 2h37