Tämä keskustelu on lukittu
VAC - Steam Support https://i.hizliresim.com/oXObrm.png
Kayıtlarda VAC veya Oyun-İçi yasağı(ları) mevcut
neden banned yedigim hakkında gic bir bilgiye sahip degilim
ben sadece ark survival oynuyorum
< >
Näytetään 1-15 / 17 kommentista
Help please
yardım edin lütfen banned neden
why banned ?
Help please !
yardım edin lütfen banned neden
why banned ?
Yleisvalvoja on ilmaissut tämän julkaisun vastaavan alkuperäiseen aiheeseen.
You have a GAME ban,not a vac ban. If the game ban is in CS:GO its permanent and will never be removed.
Gunmech04 lähetti viestin:
You have a GAME ban,not a vac ban. If the game ban is in CS:GO its permanent and will never be removed.

Ark... From his last thread.

:qr:
Halihazırda bir Oyun yasaklaman var. Bunun VAC ile bir alakası yok. Yasaklaman CSGO üzerinde ise kalıcıdır. Overwatch yasaklamaları kesin konumdadır. Daha fazla bilgi için profilindeki bilgilendirme butonundaki makaleyi oku derim.
Reckless lähetti viestin:
Halihazırda bir Oyun yasaklaman var. Bunun VAC ile bir alakası yok. Yasaklaman CSGO üzerinde ise kalıcıdır. Overwatch yasaklamaları kesin konumdadır. Daha fazla bilgi için profilindeki bilgilendirme butonundaki makaleyi oku derim.

ARK, not CS:GO.

cSg|mc-Hotsauce lähetti viestin:
Reckless lähetti viestin:

ARK, not CS:GO.

Alrighty then.

Yasaklaman hakkında herhangi bir bilgimiz yok. Ark'ın geliştiricileriyle iletişime geç derim. Onlar sana neden yasaklandığını söyleyebilir.
ark survival
;====no cs go :(((=====
hayır cs go degil
no cs go
sacece ark survivaled
< >
Näytetään 1-15 / 17 kommentista
Sivua kohden: 1530 50

Lähetetty: 30.1.2019 klo 13.10