全スレッド > Steam 掲示板 > VAC Discussion > トピックの詳細
このトピックはロックされています
MAÇ Ortasında Overwatch Ban Yedim
Açtığım bir önceki konu kilitlendi yeni bir konuyla kendimi ifade etmek istiyorum konuyu kilitlemeden okuyarak cevap verirseniz sevinirim.
Hile kullansam ve CSGO hesabım banlansa bunun için ısrar etmem sağa sola ticket açmam yardım istemem. Yemin ediyorumki hayatım boyunca 1 kere bile olsun csgo hilesi kullanmadım nasıl oluyorda maç ortasında ban yiyorum ?

Neden ve nasıl ban yedim bana neden açıklanmıyor ?
150 oyun kazanan Nova arkadaşlar çayını kahvesini alıp bu kayıtları yayılarak izliyorlar ve hile diye oy veriyorlar benim yaptığım 2-3 şüpheli vuruş yüzünden nasıl bütün emeklerim çöp oluyor ?

Bana bunun net bir kanıtını sunmak zorundasınız. Biz yardımcı olamıyoruz biz inceleyemiyoruz biz yasağınızı kaldıramıyoruz diye birşey mi var ? Dalgamı geçiliyo burada hiçbir hile kullanmama rağmen maç ortasında niye ban yiyorum bu nasıl bir rezillik ?

Adam karşı takımda spin bot açıyor heryerden defalarca kez reportluyoruz o adam ban yemiyor şüpheli hareketleri olan 10'larca kişiyi reportladım hile olduğuna emin olduğum halde bunlar ban yemiyor. Her maç karşı takıma en az 1 tane hile geliyor onlar ban yemiyor ben ne yaptım neden hiçbir açıklama yapılmadan saçma bir şekilde Overwatch yüzünden VAC ban yiyorum bana bunları tek tek açıklamak zorundasınız !
< >
1-2 / 2 のコメントを表示
cSg|mc-Hotsauce の投稿を引用:
The answer will never change...

https://steamcommunity.com/discussions/forum/9/1755780517353853510/

Stop making threads.

:qr:

Ne demek yanıt değişmeyecek böyle bir saçmalık mı var bana bunun kanıtını sunmak zorundasınız benim bu kadar emeğimi 3-5 tane gerizekalı çöp edemez böyle bir cevap yok o yasak kaldırılacak
Rex ⭕⃤ の投稿を引用:
cSg|mc-Hotsauce の投稿を引用:
The answer will never change...

https://steamcommunity.com/discussions/forum/9/1755780517353853510/

Stop making threads.

:qr:

Ne demek yanıt değişmeyecek böyle bir saçmalık mı var bana bunun kanıtını sunmak zorundasınız benim bu kadar emeğimi 3-5 tane gerizekalı çöp edemez böyle bir cevap yok o yasak kaldırılacak

Your previous thread was locked for a reason. The answer you got there is the final one. Don't make multiple threads.
< >
1-2 / 2 のコメントを表示
ページ毎: 1530 50

全スレッド > Steam 掲示板 > VAC Discussion > トピックの詳細
投稿日: 2020年3月11日 16時59分