全スレッド > Steam 掲示板 > VAC Discussion > トピックの詳細
このトピックはロックされています
HİLE KULLANMADIM.
İyi günler steam ekibi, dün internet kafede cs go oynarken acileyet sebebiyle apar topar masadan kalktım, steam hesabımı açık unutmuşum ve bir tane haysiyet yoksunu benim hesabım ile oyuna girip hile kullanmıştır, ben bunu bugün öğrendim sizden anlayış bekliyorum.. böyle birşeyin bir daha mümkün olmayacağını size belirtiyorum ve affınıza sığınıyorum kim 468 saatini boşa harcar ki bir de böyle düşünün, sizin de beni anlayacağınızı düşünerekten kararınıza saygı duymak dileğiyle, bir kez daha insafınıza sığınarak söylüyorum ki emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum.. Saygılarımla
投稿主: Reckless:
ecznos の投稿を引用:
qkhn.# の投稿を引用:
Arkadasim kesinlikle haklidir hic bir sekilde hile kullanmamisdir

qkhn.# の投稿を引用:
Internet kafede hesabi açık unuttugi icin kotu niyetli kisi hesaba girip hile acmistir lutfen hesabi aciniz

Dediklerin birbiriyle celismekte. Bu yüzden arkadasinin adina konusmayi birak. Hesapta kimin actiginin hicbir önemi yok, hile kullanilmissa gecerlidir ve kaldirilmaz.

Buraya açılan konuların kaç tanesinde bunlar yaşanmadı ki? Bir de arkadaşlarına yazmış .d
< >
1-15 / 15 のコメントを表示
qK.# 2018年12月24日 3時17分 
qK.# 2018年12月24日 3時19分 
Internet kafede hesabi açık unuttugi icin kotu niyetli kisi hesaba girip hile acmistir lutfen hesabi aciniz
Hilelerden nefret eden biri olarak söylüyorum 1000 küsur saatimi bu oyuna verdim ve arkadaşımın haksız yere ban yediğini düşünüyorum
Kendisi kesinlikle hile kullanmamıştır o kadar oyun saati içerisinde hiç bir zaman böyle bir durumla karşılaşılmamıştır. Kendisi oyuna değer verip hile ile mücadele eden birisi olmasına karşın internet kafede hesabının açık kalması duruma maruz kalmış olup hesap başkalarının eline geçmiştir. Bu kişiler ise oyunun etik kurallarına uyarak oynayan arkadaşımızın hesabından hile açıp oyun oynamışlardır. Değerli ve adaletli oyun yöneticilerinin bu konu hakkında gerekeni yapmalarını rica ediyoruz. Iyi günler
Herkes ikinci bi şansı hak eder be steam reis.
✪ LAZ! の投稿を引用:
İyi günler steam ekibi, dün internet kafede cs go oynarken acileyet sebebiyle apar topar masadan kalktım, steam hesabımı açık unutmuşum ve bir tane haysiyet yoksunu benim hesabım ile oyuna girip hile kullanmıştır, ben bunu bugün öğrendim sizden anlayış bekliyorum.. böyle birşeyin bir daha mümkün olmayacağını size belirtiyorum ve affınıza sığınıyorum kim 468 saatini boşa harcar ki bir de böyle düşünün, sizin de beni anlayacağınızı düşünerekten kararınıza saygı duymak dileğiyle, bir kez daha insafınıza sığınarak söylüyorum ki emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum.. Saygılarımla

Hesabının güvenliği tamamen senin sorumluluğundadır. Yasaklaman kalıcı ve kaldırılamaz durumda.

Ayrıca arkadaşlarını buraya toplayarak konu başlığını öne çıkarmaya çalışmak Steam Topluluk kurallarına aykırıdır. Bunu hatırlatayım dedim.
最近の変更はRecklessが行いました; 2018年12月24日 5時15分
ecznos 2018年12月24日 5時17分 
qkhn.# の投稿を引用:

qkhn.# の投稿を引用:

Dediklerin birbiriyle celismekte. Bu yüzden arkadasinin adina konusmayi birak. Hesapta kimin actiginin hicbir önemi yok, hile kullanilmissa gecerlidir ve kaldirilmaz.

"VAC yasağı aldım esnada hesabımı ben kullanmıyordum. VAC yasağı kaldırılabilir mi?

Hayır. O esnada hesabı kimin kullanıldığı bir önem teşkil etmemektedir ve VAC yasaklamaları kalıcıdır yani kaldırılamazlar.

Bunun ne kadar sinir bozucu bir durum olduğuna katılsak da, diğer oyuncuların oyundan keyif almalarını sağlamak ve adil bir oyun ortamı yaratmak için hile konusunda sıfır tolerans göstermek durumundayız."

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691&l=turkish#compromised
最近の変更はecznosが行いました; 2018年12月24日 5時18分
このスレッドの作成者がこの投稿を元のトピックへの回答と指定しました。
ecznos の投稿を引用:
qkhn.# の投稿を引用:

qkhn.# の投稿を引用:

Buraya açılan konuların kaç tanesinde bunlar yaşanmadı ki? Bir de arkadaşlarına yazmış .d
ecznos 2018年12月24日 5時20分 
Yazsa da bir sey degismeyecek. Arkadas "ya tutarsa" hesabi yapiyor.
ecznos の投稿を引用:
Yazsa da bir sey degismeyecek. Arkadas "ya tutarsa" hesabi yapiyor.

Ona hemfikiriz zaten. Komik olan başlık açanla dostlarının savunmalarının yersiz olması bence.
ecznos 2018年12月24日 5時29分 
✪ LAZ! の投稿を引用:
ya kardeş bizde yalan yok açmayın açarsanız da götünüzü sikeyim tamam mı bizde adam gibi yazmışız bi de ukalalık yapıyorsun siktirin gidin sizinde oyununuzun da ta amına koyayım

Sana yalan söylüyorsun diyen oldu mu?

Hesabinda baskasi hile kullanmis olsa bile yasaklama gecerlidir. Hesabin güvenliginden kullanici sorumludur.
最近の変更はecznosが行いました; 2018年12月24日 5時29分
✪ LA 2018年12月24日 5時30分 
Tamam dayı anladık da nedir yani elinizde açma ihtimali yok mu var ukalalık yapıyor adam sinir oldum
ecznos 2018年12月24日 5時31分 
✪ LAZ! の投稿を引用:
Tamam dayı anladık da nedir yani elinizde açma ihtimali yok mu var ukalalık yapıyor adam sinir oldum

Kardes biz kimiz ki elimizde acma ihtimali olsun? Ben sana yukarida resmi bilgileri paylasiyorum. Eger gercekten hesabinda baskasi tarafindan hile kullanildiysa kesinlikle kaldirmazlar.
✪ LAZ! の投稿を引用:

Reis burası bir kullanıcı forumu. Ecznos'un da dediği gibi buradaki herkesin senden bir farkı yok. Elimizde yasaklama kaldırma gücü de yok.

Hatalı VAC yasaklamaları zaten otomatik olarak kaldırılır.

Bakalım zaman neler gösterecek.
✪ LA 2018年12月24日 5時38分 
Eyvallah kardeşim sağ ol
< >
1-15 / 15 のコメントを表示
ページ毎: 1530 50

全スレッド > Steam 掲示板 > VAC Discussion > トピックの詳細
投稿日: 2018年12月24日 3時14分