此主題已被鎖定
LazUsak61 2019 年 1 月 24 日 上午 1:31
neden hile kullanmayanlara haksız ban
oyunda hile kullananada hile kullanmayanada neden vac atılıyor. millet sis içinden vuruyor ban yemiyor ben sis içinde vurunca ban yiyorum. çoğu arkadaşta bu tarz şekilde ban yedi artık bunlara bir çözüm gelsin haksız yere ban yemek nedir anlamıyorum. kimseyi vurmayalım o zaman.
< >
目前顯示第 16-30 則留言,共 32
ecznos 2019 年 1 月 24 日 上午 9:57 
引用自 Mehmet Aydın
Ben OVERWACTH ban yedim OVERWACTH yiyen oyuncular 3 gün sonra otomatik olarak VAC a dönüyormuş bence sen biraz araştır

Bence sen arastir. Yanlis biliyorsun.
Reckless 2019 年 1 月 24 日 上午 10:26 
引用自 BF
引用自 Reckless

Aynı fikirdeyim. Bu forumdaki kurallar gereğince mümkün olduğunca nazik olmaya çalışıyoruz ama olmuyor. Hilesini belli edecek kadar gerizekalı birisi burada millete ahkam kesiyor ya deli oluyorum. Profil yorumlarımı küfürle dolduruyorlar sildikçe geliyor.
Kardes sen profilin ayarlarini degistir, sadece arkadaslar yazabilsin yorumlari. Bu gerizekali insanlar baska bilmez utanmadan küfür etmeyi, hem suclular hem güclüler

Bilerek açık bırakıyorum aslında. Bazen önemli bir mesele oluyor adam ekleyemiyor oraya yazıyorum oradan ekliyorum. Ama iştr bazı gerizekalılar bu durumu suistimal ediyor. Sırf onlar yüzünden bunu kapatmak da istemiyorum .d
SeLoBaba26 2019 年 1 月 24 日 上午 10:31 
hile kullanmadığım halde vac yedim owerwatchdan owerwatchımı tekrar izlemelerini istiyorum yada kendi owerwatchımı izlemek istiyorum nasıl yiyorum merak ediyorum 2 report yedim karşı takımdan vac geldi bunasıl iş böyle hile kullanmıyorum hile kullananları da hiç sevmiyorum.
ecznos 2019 年 1 月 24 日 上午 10:38 
引用自 NeoN
hile kullanmadığım halde vac yedim owerwatchdan

Overwatch'dan VAC yeme gibi bir ihtimalin yok. Bunlarin ikisi de birbirinden bagimsiz calisan sistemler. Hesabinda oyun yasaklamasi bulunuyor.
Reckless 2019 年 1 月 24 日 上午 10:40 
引用自 NeoN
hile kullanmadığım halde vac yedim owerwatchdan owerwatchımı tekrar izlemelerini istiyorum yada kendi owerwatchımı izlemek istiyorum nasıl yiyorum merak ediyorum 2 report yedim karşı takımdan vac geldi bunasıl iş böyle hile kullanmıyorum hile kullananları da hiç sevmiyorum.

Öyle bir dünya yok hocam. 2 report yedin diye Overwatch sistemine kimse düşmez. Bunu sen de bizden daha iyi biliyorsundur.
SeLoBaba26 2019 年 1 月 24 日 上午 10:47 
引用自 Reckless
引用自 NeoN

Öyle bir dünya yok hocam. 2 report yedin diye Overwatch sistemine kimse düşmez. Bunu sen de bizden daha iyi biliyorsundur.
2 reportu bilmem ama hile kullanmadığım ortada nişan veya görüş yardımı almadığım ortada haksız yere yedim bu banı.
SeLoBaba26 2019 年 1 月 24 日 上午 10:48 
tüm maçlarımı izleyin iyi bir kulaklık ile ondan sonra söylersiniz hile miyim değilmiyim
ecznos 2019 年 1 月 24 日 上午 10:52 
引用自 NeoN
tüm maçlarımı izleyin iyi bir kulaklık ile ondan sonra söylersiniz hile miyim değilmiyim

Kulaklik ile alakasi nedir?
SeLoBaba26 2019 年 1 月 24 日 上午 10:54 
引用自 ecznos
引用自 NeoN

ses kasıyorum ses duyup dönüp vurdugum için report ediyor çoğu kişi.
ecznos 2019 年 1 月 24 日 上午 11:04 
引用自 NeoN
引用自 ecznos

ses kasıyorum ses duyup dönüp vurdugum için report ediyor çoğu kişi.

Alakasi yok iste. Overwatch senin ses kasip kasmamana bakmiyor.
Noohpyt 2019 年 1 月 24 日 上午 11:10 
NeoN

NeoN ♥♥♥♥♥♥♥. com

NeoN Gamdom. com

JUNGLE REPORT.

Machinazee

The Machina

Batyouone

The Machina ♥♥♥♥♥♥♥♥♥. com

♥♥♥♥♥♥♥♥♥.comThe Machina

CSGSpeed.comThe Machina

hesabına erişim izni verdiğin bet sitelerinden de yemiş olabilirsin banı. izin veriyorsun adamlara istediğini yapsın diye.
最後修改者:Noohpyt; 2019 年 1 月 24 日 上午 11:10
Blaze 2019 年 1 月 24 日 上午 11:28 
引用自 hunterskull
NeoN

NeoN ♥♥♥♥♥♥♥. com

NeoN Gamdom. com

JUNGLE REPORT.

Machinazee

The Machina

Batyouone

The Machina ♥♥♥♥♥♥♥♥♥. com

♥♥♥♥♥♥♥♥♥.comThe Machina

CSGSpeed.comThe Machina

hesabına erişim izni verdiğin bet sitelerinden de yemiş olabilirsin banı. izin veriyorsun adamlara istediğini yapsın diye.
hayir yanlis, o sayfalar hic birsey yapamiyorlar. login token'le giriyor sayfaya, hile mile ban yok ondan
Noohpyt 2019 年 1 月 24 日 上午 11:36 
hile olarak demiyorum kullanma yetkisi veriyorsun hesabını.adına paylaşım yapma , değişiklikler yapma vb. öyle hiç bir zararı olmasa steamle girişlerde uyarı yazıları çıkmazdı.
ecznos 2019 年 1 月 24 日 上午 11:39 
O sitelere sadece API bilgileri aktarilmakta. Hesap kullanma gibi bir yetkileri yok.
Reckless 2019 年 1 月 24 日 上午 11:40 
引用自 ecznos
O sitelere sadece API bilgileri aktarilmakta. Hesap kullanma gibi bir yetkileri yok.

Doğru. Fake login scriptleri dışında bu türden sitelerde kullanıcı adı ve şifre siteye verilmez.
< >
目前顯示第 16-30 則留言,共 32
每頁顯示: 1530 50

張貼日期: 2019 年 1 月 24 日 上午 1:31
回覆: 32