This topic has been locked
Mast28er Nov 2, 2018 @ 5:03am
VAC BAN vs SKIN CHANGER
System VAC nie powinien banować za skin changer ponieważ te opcje są tylko do podkładu broni a nie jako pomoc do aim albo wall a nawet nie podpada pod gryffing... Powinni opracować z jakieś dostępne oprogramowanie (nawet i płatne jednorazowo) i jak ktoś chce to udostępniać. Ja tylko raz chciałem sprawdzić sobie skiny bo chciałem wymienić sie za mojego butterfly z kimś i chciałem sprawdzić dokładnie jak inny skin wygląda, i na 2 dzień piękny VAC. To jest niesprawiedliwe bo ktoś kto rzeczywiście ciśnie na HAX to legalnie lata, a taki ban za sprawdzenie skinów na botach to poprostu pogarda dla tego systemu...
Last edited by Mast28er; Nov 2, 2018 @ 5:04am
< >
Showing 1-15 of 25 comments
AmsterdamHeavy Nov 2, 2018 @ 5:20am 
Cool Story. Skins cost money; using a skin changer devalues the market.

Ban still permanent.
r 0 z i j n Nov 2, 2018 @ 5:22am 
Yeh, saying it was a skin changer might safe your face with your friends, but doesn't get you unbanned.
Kimmy Nov 2, 2018 @ 5:32am 
Skinchanger ingeruje w pliki gry. Często jest też wpakowany z niedozwolonymi programami. Tak trudno było znalesc serwer, gdzie można wybierać sobie dowolne bronie i skórki?
Satoru Nov 2, 2018 @ 6:30am 
“I’m not a cheater I’m a thief”

Ban is still permanent
Mast28er Nov 2, 2018 @ 6:50am 
Takie myślenie ze nie jestem cheater tylko złodziej/oszust jest nie na miejscu. Zaznaczam że niegrałem zadnego MMa tylko na botach... System VAC za bardzo ingeruje w głupie gry na botach... A patrząc pod takim względem mapki co są z wbudowaną opcją zmiany skina powinna być wywalona/banowana natychmiast po jej wypuszczeniu... Mapki treningowe co pomagają w prefire też powinny być banowane bo mają opcję wallhack...
Mast28er Nov 2, 2018 @ 6:54am 
A inną stroną miałbym wydać z 30 zł miesięcznie na hack żeby sobie grać ze skinami jakimi chcę? To też jakieś podejście a znając życie jest praktycznie zerowa szansa żeby wtedy go wykryć bo ktoś konserwuje to non stop...
Last edited by Mast28er; Nov 2, 2018 @ 6:55am
Originally posted by Mast28er:
Takie myślenie ze nie jestem cheater tylko złodziej/oszust jest nie na miejscu. Zaznaczam że niegrałem zadnego MMa tylko na botach... System VAC za bardzo ingeruje w głupie gry na botach... A patrząc pod takim względem mapki co są z wbudowaną opcją zmiany skina powinna być wywalona/banowana natychmiast po jej wypuszczeniu... Mapki treningowe co pomagają w prefire też powinny być banowane bo mają opcję wallhack...
Cool
And

A inną stroną miałbym wydać z 30 zł miesięcznie na hack żeby sobie grać ze skinami jakimi chcę? To też jakieś podejście a znając życie jest praktycznie zerowa szansa żeby wtedy go wykryć bo ktoś konserwuje to non stop...
Also cool

Still permanent vac ban
Mast28er Nov 2, 2018 @ 7:00am 
Potrafiłem napisać do supportu nawet czy dany skin changer nie dostanę bana... Ich odpowiedz jak pamietam to że nie sprawdzą mi danego programu... A na dodatek napisali że kozystanie z programów powinno być wykonywane z rozwagą... No to jak z rozwagą to na boty...
Mast28er Nov 2, 2018 @ 7:02am 
Rub A Dub Nub if you dont play cs go why you someone write stupid post?
Kimmy Nov 2, 2018 @ 7:04am 
Potrafiłem napisać do supportu nawet czy dany skin changer nie dostanę bana... Ich odpowiedz jak pamietam to że nie sprawdzą mi danego programu... A na dodatek napisali że kozystanie z programów powinno być wykonywane z rozwagą... No to jak z rozwagą to na boty...
Każdy serwer jest domyślnie zabezpieczony przez Vac nawet offline i z botami.
Mast28er Nov 2, 2018 @ 7:05am 
Ale widzę że faktycznie najlepsza odpowiedz jest od Pana AmsterdamHeavy. Powinni dodać pocję odkupu konta po banie za kase... Napewno dobiją sobie jeszcze kase...
Last edited by Mast28er; Nov 2, 2018 @ 7:05am
AmsterdamHeavy Nov 2, 2018 @ 7:16am 
Poprawny; w grze przedmioty są prawdziwą ekonomią zarówno dla vALVE, jak i dla graczy i robią wszystko, aby to chronić. Każda gra ma. Wiele walut gry ma większą wartość niż waluty prawdziwych krajów.
Kimmy Nov 2, 2018 @ 7:58am 
Ale widzę że faktycznie najlepsza odpowiedz jest od Pana AmsterdamHeavy. Powinni dodać pocję odkupu konta po banie za kase... Napewno dobiją sobie jeszcze kase...
Odkupu z jakiego powodu? Dalej masz swoje konto i skórki. Nikt ci ich nie zabrał. I nie napisał on nic o odkupowywaniu, tylko że skórki są częścią ekonomii, a dodawanie ich to o to zwykle okradanie twórcy. Dokładnie to samo robi RockStar jak ktoś dodaje sobie kasę za darmo. Takawa można zakupić tylko za prawdziwe pieniądze, bądź aktywne uczestnictwo w grze.
Last edited by Kimmy; Nov 2, 2018 @ 8:00am
cSg|mc-Hotsauce Nov 2, 2018 @ 8:03am 
Skinchangers cheat the skin makers, the users on the Market and Valve out of the money they could be getting. It also tampers with game files.

Those are the reasons why it is classified as a cheat.

:qr:
clay gamer Nov 2, 2018 @ 9:01am 
Originally posted by Satoru:
“I’m not a cheater I’m a thief”

Ban is still permanent
How is that being a thief
< >
Showing 1-15 of 25 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Nov 2, 2018 @ 5:03am