This topic has been locked
Dostałem Vaca w CSGO za nic
zagrałem sobie turniejowego w CSGO jakby nigdy nic a jutro otrzymałem komunikat o tym że dostałem blokade Vac nie używałem żadnych cheatów jedyne co zrobiłem to włączyłem sobie panorame (nowe menu w CSGO) nie wiem czy za to można dostać Vaca ale wydaje mi sie że nie.Valve prosze pomóżcie
Last edited by Realm Royale Warrior; Jul 19, 2018 @ 3:37am
< >
Showing 1-3 of 3 comments
S Jul 19, 2018 @ 3:40am 
mam identycznie tak samo
przed chwilo zobaczyłem równierz potwierdzienie że blokada nie zostanie zdjęta ,,Potwierdzamy, że blokada VAC została poprawnie nałożona na:
Konto
Gra: Counter-Strike: Global Offensive
Pomoc techniczna Steam nie jest w stanie zdjąć tej blokady. Prowadzimy politykę zero tolerancji dla oszustów, nawet jeśli blokada została nałożona po utraceniu konta lub udzieleniu do niego dostępu osobom trzecim. Jesteś jedyną osobą odpowiedzialną za swoje konto.

Pomoc techniczna Steam nie udostępni żadnych szczegółów związanych z naruszeniem, w tym również daty i godziny. Twoje przedmioty w grze zostaną zablokowane i nie będą mogły być przeniesione z twojego ekwipunku.

Jeżeli zechcesz ponownie grać na serwerach zabezpieczonych przez VAC, prosimy o zakupienie gry z konta bez zarejestrowanej blokady VAC.
Colt ☶ Jul 19, 2018 @ 3:43am 
Jezeli uzytkownik laczy sie z serwerem zabezpieczonym przez VAC z komputera, na ktorym sa zainstalowane znane programy do oszustw, to system VAC nalozy na uzytkownika blokade i nie bedzie on mogl grac w przyszlosci na serwerach zabezpieczonych przez VAC.

System VAC niezawodnie wykrywa oszustwa za pomoca odpowiednich sygnatur oszustw. Wszelkie modyfikacje, dzieki ktorym gracz zyskuje przewage nad innym, klasyfikowane sa jako oszustwo lub hacking i wywoluja blokade VAC. Wlicza sie w to modyfikacje glownych plikow wykonywalnych gry oraz bibliotek laczonych dynamicznie (DLL).

Blokady VAC sa trwale, nie podlegaja dyskusji, a Pomoc techniczna Steam nie moze ich zdjac.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=polish
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691&l=polish
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jul 19, 2018 @ 3:37am