Toate discuțiile > Forumuri Steam > VAC Discussion > Detaliile subiectului
Acest topic a fost închis
Zabrano mi konto i zostało konto zbanowane
Witam ja jestem bardzo ucziwym graczem cs mam w niego przegrane ponad 3000h nigdy bym nie czitował.Moje konto 3/4dni temu zostało zkradzione dopiero dziś o godz 9h mój kolega pomógł mi w tym.Jak myślicie teraz sobie że boze kup se nowe konto ,lecz nie mam na to przeznaczch peniędzy ,ponieważ kupiłem sobie 7dni temu naklejki z bostonu i wytaciłem na nie swoje pieniadze.Myślicie że jak wpłaciłem swoje pieniądze to bym haxował żebym stracił naklejki i konto i jeszcze kolegów.Nie mam 20lat że zarabiam na siebie na te konto włożyłem bardzo dużo wysiłku ale wystarczy tylko jeden scamer co mi konto zabieże steam guarda ukardnie i nie mam nic.Prosze was valve ,żebyście mi unblocka dali na cs mam własną drużyne esportową myślicie żebym haxował prosze was jeszcze raz.Ps:Zaraz się popłacze że nigdy więcej nie bede miał takiego teamu i takich bardzo fajnych kolegów których poznałem w team świecie fantastycznym.Proszę o rozpatrzenie i odpisanie.Nawet możcie zobaczyć moje demka jak grałem z teamem lub inne.Pozdrawiam
< >
Se afișează 1-1 din 1 comentarii
Jezeli uzytkownik laczy sie z serwerem zabezpieczonym przez VAC z komputera, na ktorym sa zainstalowane znane programy do oszustw, to system VAC nalozy na uzytkownika blokade i nie bedzie on mogl grac w przyszlosci na serwerach zabezpieczonych przez VAC.

System VAC niezawodnie wykrywa oszustwa za pomoca odpowiednich sygnatur oszustw. Wszelkie modyfikacje, dzieki ktorym gracz zyskuje przewage nad innym, klasyfikowane sa jako oszustwo lub hacking i wywoluja blokade VAC. Wlicza sie w to modyfikacje glownych plikow wykonywalnych gry oraz bibliotek laczonych dynamicznie (DLL).

Blokady VAC sa trwale, nie podlegaja dyskusji, a Pomoc techniczna Steam nie moze ich zdjac.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=polish
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691&l=polish
< >
Se afișează 1-1 din 1 comentarii
Per pagină: 1530 50

Toate discuțiile > Forumuri Steam > VAC Discussion > Detaliile subiectului
Data postării: 3 febr. 2018 la 3:00
Postări: 1