This topic has been locked
Gringo® Jun 3, 2018 @ 6:31am
Vac Kitiltás jogtalanul.
Történetem:
Kb 2013 környékétől cs-zek,nem azért hogy csak nyerjek,hanem hogy közösségben kikapcsolódjak.Érdekes dolog ez a vac végleges kitiltás.Már a második accountal járok így,jelzem nem csaltam mert minek.2016 ban ellopták az accountom,visszaszereztem de addigra már lecsaltak vele 2 meccset "pörgőaimmal" egyértelmű volt hogy csaltak vele,az is kb 2-3 éves account volt,kb 600 nyert meccsel,és kis rangban volt-kala-azt hiszem.Irtam a valvenak többször is ...semmi ....válaszra se méltattak...

Akkor vettem egy másikat amit most vacoltak ezen is kb 6-700 win volt kb ennyi loose is kb 3 k órával,70 000 körrel 48% os win statisztikával stb....Ez is csak kala volt jelenleg,legnagyobb rangom x kala volt vele egy éve azt hiszem,raktáram 1 eu se volt.Ezt csak azért írom,hogy semmi se volt különleges benne,hisz aki csal gondolom valami célja van vele...rang,vagy pénz,vagy passz,és annak látszódnia kellene az eredményen is... .No de nem tudom most miért vacoltak.Utolsó két meccsben vesztettünk előtte volt vagy 2 win egy loose....Azt se írták meg melyikben vélte a kedves őrségben szereplő úriember(hölgy)csalni vélni.
Csalni nem csaltam vele soha.Egyedül az indítási opcióban írtam be ezeket.
-console -novid -tickrate 128 +cl_forcepreload +mat_queue_mode 2 1 -nod3d9ex1 -refresh 60 -high -nojoy -threads 4
Gyorsabb betöltés érdekében,fórumokon olvastam erről,hogy szabad.kb 1-2 éve játszom így vele...ezért kaptam volna? vagy azért mert "nincs pénz lóvéra?",vagy csak frissíteni,illetve venni kell 2-3 évente egy csgot?...érdekes.

A Steam Támogatás nem tud eltávolítani semmilyen VAC-kitiltást fiókodról. A csalással szemben a zéró tolerancia elvét alkalmazzuk, még ha a kitiltást eltérített vagy megosztott fiók eredményezte is. Te vagy a felelős fiókod biztonságáért.

Ezzel semmi gondom sincs,hogy zero tolerancia.A biztonság:
Nos igen biztosan így van,hisz a pentagont is már feltörték,no de majd én megmutatom,hogy én majd *jól megvédem* a fiókom... Aztán ha mégsem sikerül,akkor így jártam.Szóval leegyszerűsítve :A problémám ha valaki végignézi a fiókom előzményeit esetleg belenéz a játékstílusomba aki már csgozott annak észre kell(ene) venni a különbséget,nem egy őrségben jelentett vélt csalás alapján csak letiltani egy pénzért vett játékot...
Forum indítási célja a figyelemfelhívás,a jogorvoslat az igazságtalanság vagy érdektelenség miatti sérelmem tájékoztatása,illetve orvoslata. Vagy vegyek egy másik csgot,és ha őrségben valakit elítélek az is csak szívjon mint én????....jogtalanul....
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Colt ☶ Jun 3, 2018 @ 7:57am 
VAC stands for Valve Anti-Cheat, an automated system designed to detect cheats installed on users' computers. If a user connects to a VAC-Secured server from a computer with identifiable cheats installed, the VAC system will ban the user from playing that game on VAC-Secured servers in the future.

VAC bans are permanent, non-negotiable, and cannot be removed by Steam Support.

Please read the following very carefully:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691

If a VAC ban is determined to have been issued incorrectly, it will automatically be removed.
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jun 3, 2018 @ 6:31am