This topic has been locked
KaTiH06 Mar 1, 2018 @ 4:44am
NEDEN VAC BAN YEDİM SÖYLEYİN !!!!!
Ben sabah kalktım hemen pc yi açtım bi el csgo rekabetçi girem rütbem belli olsunda arkadaşlara hava atayım dedim girdim attım rekabetçimi sonra bi kaç el silah yarışı girdim oynadım bişey olmadı en son tam adamı vuruyordum bi anda sunucudan attı ve vac banned from server gibibir yazı yazdı ve bununla ilgili herkese (vac,steam destek)mesaj attım geri döndüler fakat alakasız bir mesaj yazdı 14 gün içinde felan bişiler dedi anlamadım 2 hafta sonra galiba ban kalkıcak dedim ama onu steam yazmıştı ve bişey yapamıcakları hakkında bir yazı okudum lütfen VAC banımı kaldırın yada ben ne yaptım bunu bana gösterin valveye ve gaben amcaya saygılar ama böyle yaparlarsa envanteri güzel olan insanlarda ban yer ve oyunun oynama sayısı düşer ve bundan onlar etkilenir lütfen biraz daha dikkat etmelerini ve banımı kaldırmalarını arz ederim lütfen yardımcı olun!!!
Last edited by KaTiH06; Mar 1, 2018 @ 4:46am
< >
Showing 1-7 of 7 comments
ONEX♛ Mar 1, 2018 @ 5:28am 
Kardeşim bende tam 8 gün önce 2 saat aim çalıştıktan sonra miragede rekabetçi girdim ne yazık ki keşke atmasaydım diyorum ancak üst üste 3 headshot atınca rakip takıma herkes aimbot hack dedi ve report etti ertesi sabah girdim ve bir baktım vac ban yemişim. NOT: Vac Ban , baban cs go sahibi bile olsa kaldırılamaz. 20₺ değerinde envanterim. Vardı ama hepsi çöp artık her neyse bunda da vardır bir hayır belki vac ban yemeyip te biraz daha oynasaydım başıma birşey gelecekti
KaTiH06 Mar 1, 2018 @ 6:00am 
tabi kardo ama bu iş haksızlık hatalı olan biz deiliz ona bakılırsı vac scream banla
adam her türlü hs atıyo
KaTiH06 Mar 1, 2018 @ 6:02am 
hayır ben iyide oynayamıyorum yeni aldım cs yi rütbem belli deildi daha vac banlandım nieyse yediremiyolar heralde kötü oynamamı böyle oyuncu benim oyunumu oynamasın diyor galiba gaben baba
Subzero ✪ Mar 1, 2018 @ 8:19am 
Valla ben efsane hsler atıyorum awp ile oynuyorum zaten birtek ve artık uzun bir süre awp oynayınca noscope hs bile atmaya başladım midden b windowa zıplayan adama no scope havada hs atmışlığım var. Sırf böyle şeyler yüzünden ban yicem diye korkuyorum. Overwatchların novalar değil en az dmg seviyesi tarafından izlenmesi gerekiyor bence
. Mar 1, 2018 @ 10:14am 
VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamazlar. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse, otomatik olarak kaldırılacaktır.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-Radz-6869&l=turkish

"Ne sebeple VAC yasağı aldığımı nasıl öğrenebilirim?"

"VAC tarafından güvence altına alınmış sunuculara bağlıyken tespit edilen hile sonucu alınan
VAC yasaklamalarında hileyle ilgili herhangi bir bilgi vermemekteyiz.

Her VAC yasaklamasını ayrıntılı kaydı bizde mevcut durumdadır ancak bu bilgiyi paylaşmamız sadece hile geliştiricilerinin yararına olacaktır. VAC takımı, Valve Anti Hile'nin verimliliğini artırmak için düzenli olarak yanlış VAC yasaklanması iddialarını araştırmaktadır."

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish#reason
. Mar 1, 2018 @ 10:15am 
Originally posted by ONEX♛:
Kardeşim bende tam 8 gün önce 2 saat aim çalıştıktan sonra miragede rekabetçi girdim ne yazık ki keşke atmasaydım diyorum ancak üst üste 3 headshot atınca rakip takıma herkes aimbot hack dedi ve report etti ertesi sabah girdim ve bir baktım vac ban yemişim. NOT: Vac Ban , baban cs go sahibi bile olsa kaldırılamaz. 20₺ değerinde envanterim. Vardı ama hepsi çöp artık her neyse bunda da vardır bir hayır belki vac ban yemeyip te biraz daha oynasaydım başıma birşey gelecekti

Size daha önce de yazdım.

"VAC Kullanıcıların bilgisayarlarında kurulu olan hileleri tespit etmek için kullanılan otomatikleştirilmiş bir sistemdir."

Yani şikayet edilmenizle VAC yasağının hiçbir alakası yok. Şikayet edildiğiniz zaman Overwatch'a düşer oyun yasağı alırsınız, VAC yasağı değil.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-Radz-6869&l=turkish

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish
Last edited by .; Mar 1, 2018 @ 10:18am
KaTiH06 Mar 1, 2018 @ 10:42am 
ben hile yapmadığıma eminim zaten benim pc deil başkasının onun için hiçbir hile programı yükleyemem
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 1, 2018 @ 4:44am