Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > VAC Discussion > Dettagli della discussione
Questa discussione è stata chiusa
[CS:GO]Haksız Yere Vac Ban
Merhaba arkadaşlar hile ye dair bir program olmadığı halde vac ban yedim.Steam kafasına göre mi atıyor banı anlamadım.Bunun bir çözümü yok mu ya.
< >
Visualizzazione di 1-15 commenti su 18
Haksiz yere vac ban diye bir sey yok. Kafasina göre de ban atmiyor. Sisteminde hile veya hileye esit bir sey tespit edilmis ve banlanmissin.
Ne olabilir acaba hileye eşit işte bunca yıldır dürüstçe oynuyorum bir bakıyorum vac ban
Messaggio originale di ecznos:
Haksiz yere vac ban diye bir sey yok. Kafasina göre de ban atmiyor. Sisteminde hile veya hileye esit bir sey tespit edilmis ve banlanmissin.
yanlış biliyosun knk haksız vac ban var bende yeni yedim ve araştırdım cs artık hileler azalsın diye owerwatchdan izleyip hile dediklerinde direk banlıyo bakmıyolar bile bunu araştırdım eğer haksız yere yediyseniz 1 ile 2 ay içinde kalkar diyolar bakalım beklicem bende
Aldigin yasaklamanin VAC ile hicbir alakasi yok. Overwatch ise öyle bir kisinin kararina bakilarak verilmiyor.
Aldigin yasaklamanin VAC ile hicbir alakasi yok. Overwatch ise öyle bir kisinin kararina bakilarak verilmiyor.
knk owerwatch da izlemişler hile kullanmadığım halde wall hack ve aim hack ve diğer hileler demiş kısacası hepsini işaretlemiş direk ve sonrasında vac atmışlar
Tekrar ediyorum, aldigin yasaklamanin VAC ile bir alakasi yok. Profilinde oyun yasaklanmasi yaziyor. VAC olsaydi VAC yasaklanmasi yazardi.
Tekrar ediyorum, aldigin yasaklamanin VAC ile bir alakasi yok. Profilinde oyun yasaklanmasi yaziyor. VAC olsaydi VAC yasaklanmasi yazardi.
anladım peki bunun vac ile arasındaki farkı nedir
VAC yasaklanmasi otomatik sistem tarafindan verilmekte. Overwatch ise oyunu izleyen müfettislerin kararina bakilarak veriliyor.
VAC yasaklanmasi otomatik sistem tarafindan verilmekte. Overwatch ise oyunu izleyen müfettislerin kararina bakilarak veriliyor.
peki ben hile kullanmıyordum. desteğe yazdım banımın kalkma ihtimali varmı
reis bide bişey sorcam 318 level nasıl yaptın ya
Messaggio originale di «KLK_Emir»:
knk owerwatch da izlemişler hile kullanmadığım halde wall hack ve aim hack ve diğer hileler demiş kısacası hepsini işaretlemiş direk ve sonrasında vac atmışlar

İyi günler emir, 260 küsür saatin var ve gördüğüm kadarıyla tüm başarımları tamamlamışsın, muhtemelen illegal yol ile... bu bile ban atılması için sebep, iyi günler iyi forumlar
Messaggio originale di Woe☆:

İyi günler emir, 260 küsür saatin var ve gördüğüm kadarıyla tüm başarımları tamamlamışsın, muhtemelen illegal yol ile... bu bile ban atılması için sebep, iyi günler iyi forumlar
reis başarım hilesi vs. ban sebebi değilki
peki ben hile kullanmıyordum. desteğe yazdım banımın kalkma ihtimali varmı

Eger hatali bir yasaklanma verilmisse kaldirilir.

Messaggio originale di Woe☆:

reis başarım hilesi vs. ban sebebi değilki

Basarimlarla alakasi yok zaten. Öyle olsaydi direkt VAC yasaklanmasi verirlerdi.
kanka kaldırmazlar bende haksız owerwatch yedim sonra VAC'a çevirdiler lanet olası ben şu oyunda global'im beni izleyen müfektiş nova'1 amk
I still don't understand the point of going to write in a 2016 thread, in any case the bans are permanent. Eyeglasses exist.....
< >
Visualizzazione di 1-15 commenti su 18
Per pagina: 1530 50

Tutte le discussioni > Discussioni di Steam > VAC Discussion > Dettagli della discussione
Data di pubblicazione: 27 dic 2016, ore 5:00