Este tópico foi fechado
Rastgele VAC ban mı atıyosun gaben!!!
CSGO dan VAC ban yedim ve bir başlık açtım. Adı:"VAC ban in cs go". açılan bu başlık üzerine moderator lerden biri beni "neden vac ban yerim" gibi bir adı olan sayfaya yönlendirdiler. Ben zaten niye ban yenilir onu biliyorum. Oyundayken owerwach tan ban yediniz diyor. ben hile kullanmadım ki. tekrar kontrol edermisiniz.Bakın arkadaşımın hesabıda ban yemiş. yemin ediyorum bilgisayarında hileye dair bişey bulamazsınız. zaten oynamayı bilmiyor. Herhade VAc ban dalgasından etkilendik. lütfen banlarımızı kontrol edermisiniz bir daha. Ben sizin adaletli davranacağınıza güveniyorum. Türk moderator varsa yardım etsin. ama saçma sapan şu link(ler)i atmayın :

http://steamcommunity.com/discussions/forum/9/620712364027233611/

Valve Anti-Cheat (VAC)
Steam Rehberi
Gönderen: gretto
Данное руководство доступно рассказывает о системе VAC — все, что вам надо знать, собрано здесь.

VAC - НИ ЗА ЧТО!
Counter-Strike: Global Offensive Rehberi
Gönderen: OATHBREAKER
Хочешь узнать, за что?
Última alteração por Owerwatch (VAC) ban ●qui; 15 out. 2017 às 0:58
< >
A mostrar 1-3 de 3 comentários
Sizden istediğim yardım. Banımın kalkması hususundadır. Kimin hile olup olmadığını bulmanız belki zor oluyodur. Size elimizden daha doğrusu elimden geldiğince yardım ediyorum. Reportladıklarımın %50 si VAC ban la sonuçlandı. lütfen bakın lütfen bi daha kontrol edermisiniz. Hacke karşıyım. hileler var tabi, ayırt etmeniz zor. arada bir kaç temiz kullanıcı da VAC ban dan etkileniyor. onlardan birileride de ben ve arkadaşımdır. Adı : ENESDSALİH195. emeğinize saygı duyaraktan yardımcı olmanız ve banımızın kalkması dileği ile...
Última alteração por Owerwatch (VAC) ban ●qui; 15 out. 2017 às 1:06
Jim Thirwell 15 out. 2017 às 1:09 
Vac is automated. Noone here works for steam so nobody here can investigate or remove the ban .

ecznos 15 out. 2017 às 5:07 
Originalmente postado por ✪ Quiver(~×)™:
CSGO dan VAC ban yedim ve bir başlık açtım. Adı:"VAC ban in cs go". açılan bu başlık üzerine moderator lerden biri beni "neden vac ban yerim" gibi bir adı olan sayfaya yönlendirdiler. Ben zaten niye ban yenilir onu biliyorum. Oyundayken owerwach tan ban yediniz diyor. ben hile kullanmadım ki. tekrar kontrol edermisiniz.Bakın arkadaşımın hesabıda ban yemiş. yemin ediyorum bilgisayarında hileye dair bişey bulamazsınız. zaten oynamayı bilmiyor. Herhade VAc ban dalgasından etkilendik. lütfen banlarımızı kontrol edermisiniz bir daha. Ben sizin adaletli davranacağınıza güveniyorum. Türk moderator varsa yardım etsin. ama saçma sapan şu link(ler)i atmayın :

http://steamcommunity.com/discussions/forum/9/620712364027233611/

Öncelikle sunu belirteyim; Rastgele ban diye bir sey yok.

Overwatch'dan ban yemissin ama hesabinda VAC ban bulunuyor. Bu da demek oluyor ki, hem overwatch tarafindan hem de tamamen farkli olan VAC sistemi tarafindan yasaklanmissin. Böyle bir yasaklamanin da rastgele veya hatali olma ihtimali yok.

O sayfada sadece neden ban yenildigi yazmiyor, tekrar ve dikkatli oku.

Ayrica arkadasinin üzerine niye yemin ediyorsun? Arkadasinin bilgisayarinda ne yaptigini sen nerden bilebilirsin ki? Bilgisayarini kontrol etmeyle ne olacak? Hile kullanip silmis olamaz mi? Burada önemli olan VAC sisteminin daha önce ne tespit ettigidir. Kimsenin bir sey kontrol etmesine gerek yok.

VAC sistemi onun oynamayi bilip bilmemesiyle ilgilenmez. Verilen baglantilarda bulunan cevaplari begenmemen o linkleri sacma kilmaz.

Sana lazim olan tüm bilgiler orada mevcut.

http://steamcommunity.com/discussions/forum/9/1484358860946332946/
Última alteração por ecznos; 15 out. 2017 às 5:08
< >
A mostrar 1-3 de 3 comentários
Por página: 1530 50

Postado a: 15 out. 2017 às 0:58
Comentários: 3