Εγκατάσταση Steam
Σύνδεση
|
Γλώσσα
简体中文 (Απλοποιημένα κινεζικά)
繁體中文 (Παραδοσιακά κινεζικά)
日本語 (Ιαπωνικά)
한국어 (Κορεατικά)
ไทย (Ταϊλανδικά)
Български (Βουλγαρικά)
Čeština (Τσεχικά)
Dansk (Δανικά)
Deutsch (Γερμανικά)
English (Αγγλικά)
Español – España (Ισπανικά – Ισπανία)
Español – Latinoamérica (Ισπανικά – Λατινική Αμερική)
Français (Γαλλικά)
Italiano (Ιταλικά)
Bahasa Indonesia (Ινδονησιακά)
Magyar (Ουγγρικά)
Nederlands (Ολλανδικά)
Norsk (Νορβηγικά)
Polski (Πολωνικά)
Português (Πορτογαλικά – Πορτογαλία)
Português – Brasil (Πορτογαλικά – Βραζιλία)
Română (Ρουμανικά)
Русский (Ρωσικά)
Suomi (Φινλανδικά)
Svenska (Σουηδικά)
Türkçe (Τουρκικά)
Tiếng Việt (Βιετναμικά)
Українська (Ουκρανικά)
Αναφορά προβλήματος μετάφρασης
Ha, diyelim senin dedigin gibi olsun. Yine de bu seferki yasagin hatali oldugu anlamina gelmiyor. Tekrar söylüyorum: Güvenilir degil yasaklari %100 dogrudur, hatali olma ihtimali sifir.
Bu yasak, doğrulanmış telefon numaranızı kullanan başka bir hesap hile kullandığından dolayı hesabınıza uygulandı.''
Şimdi arkadaşlar evet benim bir arkadaşım vardı eskiden ona da hesap açıcaktık ve benim tel i onun hesabına girdik.Sonuç olarak benim telefon numaram hem benim,hem de arkadaşımın hesabında kayıtlıydı.Bugün ban yemiş ve bende bundan etkilenerek ban yedim.Düzeltebilceğim birşeyse eğer düzeltmek istiyorum çünkü böylesine bir sistem çok saçma.Lütfen yardım edin,teşekkürler...
"Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?
VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır ve o oyunu artık alamayacaklardır.
VAC yasaklı hesap veya hesaplardaki telefon numarası üç ay boyunca askıya alınacak olup bu süre içerisinde başka bir hesaba eklenemeyecektir. Eğer bu telefon numarası daha sonra tekrar VAC yasaklaması alacak bir hesaba eklenmiş olursa, askıya alınma süresi daha da uzatılacaktır.
Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir."
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish#phone
Kimseyle telefon numarani paylasma.
O sistemin amaci o zaten. Öyle olsaydi herkes ayni numarayi kullanarak smurf hesaplarda hile kullanmaya devam ederdi.
Diger hesaplarin etkilenmesini istemiyorsaniz ya hile yapmayacaksaniz ya da ayni numaralari kullanmayacaksiniz.