Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > VAC Discussion > Λεπτομέρειες θέματος
Αυτό το θέμα έχει κλειδωθεί
genel bekleme süresi
bu gün 1 tane rekabetçi giriyim dedim oyuna girerken hiç bir sorun yoktu oynadım kazandık ve karşı takım hack hack diyip durdu report attılar oyun bitti ve bir baktım kırmzı yazı ne alaka falan dedim her neyse rekabetçi girmeye çalıştığımda ise bekleme süresindesin ve henüz rekabetçi eşleştirmeye katılamazsınız. yazıyor bunun amacı nedir bilmiyorum ama yeniden ve yeniden hatalı vac banlar çoğalmaya başladı ama şu an profilde vac yasağı gözükmüyor umarım hatanızı anlar ve vac ban atmazsınız. Teşekkürler İyi Günler Dilerim.
Τελευταία επεξεργασία από Эдгар; 12 Σεπ 2017, 15:11
< >
Εμφάνιση 16-28 από 28 σχόλια
Öyle bir mesaj geldigini hic sanmiyorum. Geldiyse hesabinda durmasi lazim, paylasabilir misin? Ayrica dedigim gibi, güvenilir degil diyorsa %100 dogru.
Τελευταία επεξεργασία από ecznos; 12 Σεπ 2017, 22:54
Αναρτήθηκε αρχικά από scorpion:
Profilnde paylastigin smurf hesaptan bahsetmistim.
bu telefona bağlı hesap yok np
Τελευταία επεξεργασία από Эдгар; 12 Σεπ 2017, 22:54
Öyle bir mesaj geldigini hic sanmiyorum. Geldiyse hesabinda durmasi lazim, paylasabilir misin? Ayrica dedigim gibi, güvenilir degil diyorsa %100 dogru.
öyle bir mesaj geldi ve o mesaj kalıcı olmuyo eğer başına gelmediyse anlamazsın büyük bir ihtimalle sana kanıt ile gelmek lazım yoksa anlamıyacaksın wp de paylaşmıştım fotoğrafı bulursam atarım linkini buraya bakar anlarsın o zaman
Öyle bir mesaj geliyorsa o mesaj mutlaka mail yoluyla ve destek hesabina mesaj olarak geliyor. Valve'nin hatali ban olayi tarihinde bir elin parmagi gecmez.

Ha, diyelim senin dedigin gibi olsun. Yine de bu seferki yasagin hatali oldugu anlamina gelmiyor. Tekrar söylüyorum: Güvenilir degil yasaklari %100 dogrudur, hatali olma ihtimali sifir.
Öyle bir mesaj geliyorsa o mesaj mutlaka mail yoluyla ve destek hesabina mesaj olarak geliyor. Valve'nin hatali ban olayi tarihinde bir elin parmagi gecmez.

Ha, diyelim senin dedigin gibi olsun. Yine de bu seferki yasagin hatali oldugu anlamina gelmiyor. Tekrar söylüyorum: Güvenilir degil yasaklari %100 dogrudur, hatali olma ihtimali sifir.
Tamamdır benimle ilgilendiğin için teşekkürler iyi günler
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.Öncelikle benim hesap 2-3 yıllık ve ne bir hile açtım ne de oyunlarda reporta maruz kaldım.Bugün,yani 13 eylül 2017 tarihinde bir bildirim aldım ve bildirimin ilk başında şöyle yazıyordu:''Counter-Strike: Global Offensive oyunundan VAC tarafından yasaklandınız.
Bu yasak, doğrulanmış telefon numaranızı kullanan başka bir hesap hile kullandığından dolayı hesabınıza uygulandı.''
Şimdi arkadaşlar evet benim bir arkadaşım vardı eskiden ona da hesap açıcaktık ve benim tel i onun hesabına girdik.Sonuç olarak benim telefon numaram hem benim,hem de arkadaşımın hesabında kayıtlıydı.Bugün ban yemiş ve bende bundan etkilenerek ban yedim.Düzeltebilceğim birşeyse eğer düzeltmek istiyorum çünkü böylesine bir sistem çok saçma.Lütfen yardım edin,teşekkürler...
Düzeltilecek bir sey yok maalesef. Sistem geregini yapmis. Numarani eklerken seni ayriyeten uyardigini da hatirlatmak isterim.

"Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?

VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır ve o oyunu artık alamayacaklardır.

VAC yasaklı hesap veya hesaplardaki telefon numarası üç ay boyunca askıya alınacak olup bu süre içerisinde başka bir hesaba eklenemeyecektir. Eğer bu telefon numarası daha sonra tekrar VAC yasaklaması alacak bir hesaba eklenmiş olursa, askıya alınma süresi daha da uzatılacaktır.

Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir."

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=turkish#phone

Kimseyle telefon numarani paylasma.
Τελευταία επεξεργασία από ecznos; 13 Σεπ 2017, 11:56
Öyle bir madde olduğunu farkedememişim.Ama keşke valvenin bu ban sistemi League Of Legends oyununda olduğu gibi olsaymış.Mesela bir e-posta üzerine 2 hesabınız var (bir telefon numaranız üzerine 2 hesabınız var gibi) ve bir hesabınız kalıcı ban yedi.O hesap ban yer ama diğer hesaba hiçbir şey olmaz.Sadece o e-posta üzerine bir sonraki hesap ekleyişiniz olduğu takdire o hesap direk banlanır.
Αναρτήθηκε αρχικά από heisenberg:
Öyle bir madde olduğunu farkedememişim.Ama keşke valvenin bu ban sistemi League Of Legends oyununda olduğu gibi olsaymış.Mesela bir e-posta üzerine 2 hesabınız var (bir telefon numaranız üzerine 2 hesabınız var gibi) ve bir hesabınız kalıcı ban yedi.O hesap ban yer ama diğer hesaba hiçbir şey olmaz.Sadece o e-posta üzerine bir sonraki hesap ekleyişiniz olduğu takdire o hesap direk banlanır.
aynen daha iyi olur
Mantiksiz.

O sistemin amaci o zaten. Öyle olsaydi herkes ayni numarayi kullanarak smurf hesaplarda hile kullanmaya devam ederdi.

Diger hesaplarin etkilenmesini istemiyorsaniz ya hile yapmayacaksaniz ya da ayni numaralari kullanmayacaksiniz.
< >
Εμφάνιση 16-28 από 28 σχόλια
Ανά σελίδα: 1530 50

Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > VAC Discussion > Λεπτομέρειες θέματος
Ημ/νία ανάρτησης: 12 Σεπ 2017, 15:09
Αναρτήσεις: 28