This topic has been locked
Эдгар Sep 12, 2017 @ 3:09pm
genel bekleme süresi
bu gün 1 tane rekabetçi giriyim dedim oyuna girerken hiç bir sorun yoktu oynadım kazandık ve karşı takım hack hack diyip durdu report attılar oyun bitti ve bir baktım kırmzı yazı ne alaka falan dedim her neyse rekabetçi girmeye çalıştığımda ise bekleme süresindesin ve henüz rekabetçi eşleştirmeye katılamazsınız. yazıyor bunun amacı nedir bilmiyorum ama yeniden ve yeniden hatalı vac banlar çoğalmaya başladı ama şu an profilde vac yasağı gözükmüyor umarım hatanızı anlar ve vac ban atmazsınız. Teşekkürler İyi Günler Dilerim.
Last edited by Эдгар; Sep 12, 2017 @ 3:11pm
< >
Showing 1-15 of 28 comments
The MagiciaN Sep 12, 2017 @ 3:37pm 
kirmizi yazida bi bekleme suresi varmi? belliki owerwatch ban yemissin eger ow banini griefingden yediysen 5 haftalik bi banin olur o kirmizi yazida 5 hafta yazar ama wh veya aim gibi seylerden yediysen o kirmizi yazida hicbirsey yazmaz.. eger yazmiyorsa gecmis olsun iyi gunler dilerim..
Эдгар Sep 12, 2017 @ 4:13pm 
Genel Beklem Süresi Yazıyor altındada Bu Hesap Kalıcı Olarak Güvenilir dğeil diyo
Эдгар Sep 12, 2017 @ 4:15pm 
bekleme süresindesin ve henüz rekabetçi eşleştirmeye katılamazsınız. yazıyor büyük ihtimal inceliyecekler ve öyle karar verecekler eğer incelerler ise zaten vac açılır çünki hile yok
The MagiciaN Sep 12, 2017 @ 4:42pm 
hacim bu hesap kalici olarak guvenli degil yaziyor ise perma ban yedin (this steam account is convicted by owerwatch) (untrusted)
Last edited by The MagiciaN; Sep 12, 2017 @ 4:42pm
Эдгар Sep 12, 2017 @ 5:07pm 
Neyse teşekkür ederim sorun yok vac yiyim o önemli değil ama haksız yere yemek koydu baya :sstbomb:
The MagiciaN Sep 12, 2017 @ 5:57pm 
gecmis olsun aga :( ama sen yine de bi bekle
ecznos Sep 12, 2017 @ 10:23pm 
Originally posted by WoLLeXeR - Эдгар:
ama yeniden ve yeniden hatalı vac banlar çoğalmaya başladı

Genel Beklem Süresi Yazıyor altındada Bu Hesap Kalıcı Olarak Güvenilir dğeil diyo

Hatali dedigin yasaklamanin 100% dogru olmasi da ayri bir ironi olsa gerek.

III) Account untrusted bans - These bans are permanent, 100% correct and won't be lifted. They will change into VAC ban over time.

https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/864959336634313487/

ama haksız yere yemek koydu baya :sstbomb:

Hic de haksiz yere yemedin. Bu tür yasaklar genel olarak CVAR hilesinden dolayi verilir ve hatali olma ihtimali yoktur.

24 saat icinde VAC ban olarak profiline islenecektir.
Эдгар Sep 12, 2017 @ 10:34pm 
Hmm demek hile olduğumu düşünüyorsunuz pekala sorun yok hile olduğumu düşünebilirsin sana ispat edemem ancak Allah'a ebdebilirim çünki o herşeyi görüyor öyle değilmi yani demek istediğim şu hile olduğumu düşünenleri Allah'a Havle Ediyorum...
WAIFU Sep 12, 2017 @ 10:36pm 
bekleme süresindesin ve henüz rekabetçi eşleştirmeye katılamazsınız. yazıyor büyük ihtimal inceliyecekler ve öyle karar verecekler eğer incelerler ise zaten vac açılır çünki hile yok
Hile açmışsın yapacak birşey yok.
Last edited by WAIFU; Sep 12, 2017 @ 10:38pm
ecznos Sep 12, 2017 @ 10:36pm 
Ajitasyon yapmana hic gerek yok dostum. Yukarida sana konu linkini paylastim gir oku. Benim ne düsündügümün bir önemi yok, valve'nin ne dedigi önemli önemli.

Hesap güvenilir degil yasaklamalari %100 oraniyla hakli yere verilir, bu yasaklamalarin hata payi yok.

Hesapta bir sey yapildigi kesin kisacasi. Sen veya baskasi, orasini ben bilemem.

En son birisi skin changer hilesi kullandigi icin böyle bir ceza yemisti yanlis hatirlamiyorsam.
Last edited by ecznos; Sep 12, 2017 @ 10:37pm
WAIFU Sep 12, 2017 @ 10:39pm 
Aynen dün yemişti birisi galiba skin changer'dan.
ecznos Sep 12, 2017 @ 10:40pm 
Ayrica yan hesabina ayni telefon numarasini eklediysen o hesabin da banlanacak muhtemelen. Haberin olsun.
Эдгар Sep 12, 2017 @ 10:52pm 
Originally posted by scorpion:
Ayrica yan hesabina ayni telefon numarasini eklediysen o hesabin da banlanacak muhtemelen. Haberin olsun.
evet onu biliyorum yan hesap yok zaten
ecznos Sep 12, 2017 @ 10:53pm 
Profilnde paylastigin smurf hesaptan bahsetmistim.
Эдгар Sep 12, 2017 @ 10:53pm 
Originally posted by scorpion:
Ajitasyon yapmana hic gerek yok dostum. Yukarida sana konu linkini paylastim gir oku. Benim ne düsündügümün bir önemi yok, valve'nin ne dedigi önemli önemli.

Hesap güvenilir degil yasaklamalari %100 oraniyla hakli yere verilir, bu yasaklamalarin hata payi yok.

Hesapta bir sey yapildigi kesin kisacasi. Sen veya baskasi, orasini ben bilemem.

En son birisi skin changer hilesi kullandigi icin böyle bir ceza yemisti yanlis hatirlamiyorsam.
ve bu arada bu olay 2. kez geldi başıma ilkinde vac ban açıldı ciddi ciddi açıldı özür dileriz vs diye bir mesaj geldi
< >
Showing 1-15 of 28 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Sep 12, 2017 @ 3:09pm