This topic has been locked
İkinci hesabım neden vac ban yedi ?
Birinci hesabımda hile kullandım haklısınız o hesabım vac yedi ikinci hesabım neden VAC yiyor anlamadım tek işiniz paramızı sömürmek valve ?
< >
Showing 1-15 of 16 comments
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 6:04am 
Haklı olarak vac yiyen hesabım : http://steamcommunity.com/id/alchem1stv
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 6:05am 
Haksız olarak vac yiyen hesabım bu hesap : http://steamcommunity.com/id/TheGeeko
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 6:07am 
Lütfen yapılan bu yanlışı düzeltin bu hesabım haksız yere vac yedi.
If you had the accounts connected with your phone number that is why
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 6:14am 
no only family sharing
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 6:14am 
#nojusticeforplayers
Originally posted by Ben Masumum:
#nojusticeforplayers
#zerotoleranceforcheaters

Better read the pinned thread
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 7:23am 
#moneymoneygabe
Brownstone Jul 7, 2017 @ 7:35am 
He aq he Geyb senin 24 lirana kaldı ne boş adamlarsınız yahu family sharing ile banın bulaştığı bilgisi açıklanmayan bir bilgi değil ki.
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 7:46am 
Haksızlık kardeşim aq
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 7:46am 
ecznos Jul 7, 2017 @ 7:55am 
Yanlislik yok, olmasi gereken yapilmis.

"Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?

VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır ve o oyunu artık alamayacaklardır.

VAC yasaklı hesap veya hesaplardaki telefon numarası üç gün boyunca askıya alınacak olup bu süre içerisinde başka bir hesaba eklenemeyecektir. Eğer bu telefon numarası daha sonra tekrar VAC yasaklaması alacak bir hesaba eklenmiş olursa, askıya alınma süresi daha da uzatılacaktır."
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 8:54am 
Aynı telefon bağlı degildi ki ayrı ayrı hesaplar aile paylaşımından bu hesabımda Vac yemiş
ecznos Jul 7, 2017 @ 9:20am 
Anladim.

Paylastigin kisi hile kullanirsa senin hesap da banlanir. Diger hesapta paylasip kulladiysan ban yemen normal. Öyle olmasaydi herkes paylastirip hile kullanirdi.
MÜPTEZEL SAMET Jul 7, 2017 @ 9:22am 
bu hesap vac yiyen hesabın oyunlarını kullanıyordu vacı ilk hesabım yedi iki hesaptada csgo vardı fakat bu hesapta vac yemiş @scorpion
< >
Showing 1-15 of 16 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jul 7, 2017 @ 6:03am