This topic has been locked
Dodo Jul 6, 2017 @ 3:48pm
HACK KULLANDIM ! LÜTFEN OKUYUNUZ !!
Bugün yani 06.07.2017 tarihinde yediğim Vac ban kesinlikle doğrudur AMA :

Sizin de bildiğiniz üzere CS:GO oyununuzda bir çok siteden bir çok türde hileler bulunmaktadır. Bu hileler her ne kadar siz kendinizi savunduğunuzu dahi düşünseniz de sizin oyununuzdan daha hızlı bir şekilde gelişmektedir. Bu sizin gibi büyük ve çok para kazanan bir şirket için utanç kaynağı olmalıdır.

Şimdi gelelim hileyi neden kullandığıma.

Belirttiğim nedenlerden ötürü CS:GO isimli oyununuzda ki hile kullanan oyuncu sayısı bir hayli fazladır ve bu durum bu işe hile kullanmadan başlamış benim gibi oyuncular için oldukça sinir bozucu bir durumdur. İnsanların uzun vakitlerini, dikkatlerini ve enerjilerini harcayarak oynadıkları bu oyunda hiç bir emek harcamadan kazanan oyuncu sayısı gün geçtikçe artıyor ve bizim de sinirimizi bozuyordu. Bu hileyi hiç bir zaman oyun kazanmak için kullanmadım hatta hile kullanarak kaybettiğim oyunların sayısı da bir hayli fazladır çünkü ben hileyi her zaman kendimi savunmak ve karşı oyuncuların hile kullandığını kanıtlamak amacı ile kullandım ve isteseydim hiç bir şekilde belli etmeyebilirdim. Bu yaptığım hiç bir kanunda ceza olarak görülmemektedir. Ben hiç bir kimseye maddi veya manevi zarar vermek amacıyla hile kullanmadım sadece bu amaçta hile kullananlara karşı kendimi savundum. Buna hukukta MEŞRU MÜDAFAA denmektedir. Herhangi gelebilecek saldırıya karşı silah bulundurmak ile hiç bir farkı yoktur. Eminim ki siz de biri size silah çekerse kendinizi savunmak için silahınızı çekeceksinizdir.

MEŞRU MÜDAFAA: Bir kimsenin, kendisinin veya bir başkasının herhangi bir hakkına (can, mal, ırz) yönelen bir saldırıyı ortadan kaldırmak amacıyla, saldırıyı def etmek amacıyla, saldırı ile orantılı biçimde, saldırı sürerken, saldırıya verdiği karşılıktır.

Overwatch tekrar izlenecek olursa göreceksiniz ki karşı takım oyuncularından en az 1 oyuncu kesinlikle hile kullanıyordur.

Uzun lafın kısası evet hile kullandım AMA kendimi savunmak için. Hile ile kimsenin emeğini çalmadım ve hayatım boyunca da çalmayacağım fakat biri bana yumruğunu kaldırdığında ondan önce yumruğumu kaldırıp çenesine vurmaktan da geri kalmayacağım. VAC ban ile ilgili son karar tabii ki sizindir fakat neden bu duruma geldiğini anlatmak ve açıklamak da benim görevimdir. Sizlerden çok güncelleme getirebilen hack programlarının önüne geçemediğiniz taktirde benim gibi oyuncularla karşılaşacağınızdan da emin olabilirsiniz.

İyi çalışmalar

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9743614_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.fastly.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-5 of 5 comments
Vitriol [TR] Jul 6, 2017 @ 3:55pm 
Aynen kardeşim haklısın yaaa
ecznos Jul 6, 2017 @ 3:56pm 
Dogruyu söyleyene can feda. En azindan cikip delikanli gibi yaptigini itiraf edenler de var.
.fiko Jul 6, 2017 @ 3:57pm 
siktir git hileci pic
Unicepter Jul 6, 2017 @ 4:06pm 
Ne olursa olsun, yaptığın başından sonuna kadar yanlış. Hile kullanamazsın bu kadar net. Karşında 5 kişi hile kullanıyor olsa bile hile kullanamazsın. Bir kişi yanlış yapıyor diye sana da yanlış yapma hakkı doğmuyor. Madem bu kadar eminsin karşındaki kişinin hile yaptığına o zaman hiç birşey yapmana gerek yok. Zaten karşındaki kişi hileden banlanırsa senin kaybettiğin puanlar sana geri yazılıyor.

Senin bu yaptığının kan davasından farkı yok. O benim akrabamı öldürdü, o zaman ben de silahlanayım ve onun akrabasını öldüreyim. Bu doğru mu ? Yapılması gereken bu mu? Gerçek hayatta yargı niye var? Cezasını sen değil devlet versin diye. Burada da VAC niye var, cezasını sen değil Valve versin diye.

Ve ayrıca kimseye zarar vermedim diyemezsin. O hile açtığın maçların hepsinde, hile açmayan insanların haklarını yedin ve oyunlarına zarar verdin. Ben hile açmasam bile zaten bir hileci vardı demen hiç birşeyi değiştirmiyor. O insanların haklarını yerken sende ona katılmışsın o zaman.
Dodo Jul 6, 2017 @ 4:25pm 
Originally posted by ✪ Unicepter:
Ne olursa olsun, yaptığın başından sonuna kadar yanlış. Hile kullanamazsın bu kadar net. Karşında 5 kişi hile kullanıyor olsa bile hile kullanamazsın. Bir kişi yanlış yapıyor diye sana da yanlış yapma hakkı doğmuyor. Madem bu kadar eminsin karşındaki kişinin hile yaptığına o zaman hiç birşey yapmana gerek yok. Zaten karşındaki kişi hileden banlanırsa senin kaybettiğin puanlar sana geri yazılıyor.

Senin bu yaptığının kan davasından farkı yok. O benim akrabamı öldürdü, o zaman ben de silahlanayım ve onun akrabasını öldüreyim. Bu doğru mu ? Yapılması gereken bu mu? Gerçek hayatta yargı niye var? Cezasını sen değil devlet versin diye. Burada da VAC niye var, cezasını sen değil Valve versin diye.

Ve ayrıca kimseye zarar vermedim diyemezsin. O hile açtığın maçların hepsinde, hile açmayan insanların haklarını yedin ve oyunlarına zarar verdin. Ben hile açmasam bile zaten bir hileci vardı demen hiç birşeyi değiştirmiyor. O insanların haklarını yerken sende ona katılmışsın o zaman.

Kan davası örneğini vermeni çok iyi anladım kardeşim senin bakış açınla bu çok doğru bir görüş fakat benim anlatmak istediğim meşru müdafaa olayıyla biraz ters düşüyor. Bu yüzden bilerek seçtim kelimelerimi senin verdiğin ihtimali de düşünerek. Meşru müdafaanın şartlarından birisi de meşru müdafaa ya karşı meşru müdafaa olmamasıdır. 2. sebebe gelicek olursak da o insanı birdaha karşımıza alamamamızdır sadece 1 oyun gelip gitmesidir. Hile ile birçok oyunda insanların beni duvarlardan izlediğine şahit oldum bilerek prefire yaptırmalarını sağladım. Onda reportumun içinden sadece 1 tanesine geri dönüş yapıldı. Ben kendimi savunmuyorum savunmamı oyundaki hackerlara karşı yaptım sadece düşüncelerimi açıklıyorum. Doğru veya yanlış herkesin farklı görüşleri olabilir.

Son olarak da devlet örneğine ekleme yapmak istiyorum. Eğer devletindeki suç oranı ve suç işleyen insanların güçleri de artıyorsa bunun tek sorumlusu devlettir. Devletin gücü yani örneğinle Valve nin gücü ve imkanı varken milletini yani biz oyuncuları koruyamıyorsa sen de kendini korumak için belinde silah taşımaya başlarsın. Olgunlukla yaklaştığın ve yorumların için teşekkür ederim.
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jul 6, 2017 @ 3:48pm