Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
Senin bu yaptığının kan davasından farkı yok. O benim akrabamı öldürdü, o zaman ben de silahlanayım ve onun akrabasını öldüreyim. Bu doğru mu ? Yapılması gereken bu mu? Gerçek hayatta yargı niye var? Cezasını sen değil devlet versin diye. Burada da VAC niye var, cezasını sen değil Valve versin diye.
Ve ayrıca kimseye zarar vermedim diyemezsin. O hile açtığın maçların hepsinde, hile açmayan insanların haklarını yedin ve oyunlarına zarar verdin. Ben hile açmasam bile zaten bir hileci vardı demen hiç birşeyi değiştirmiyor. O insanların haklarını yerken sende ona katılmışsın o zaman.
Kan davası örneğini vermeni çok iyi anladım kardeşim senin bakış açınla bu çok doğru bir görüş fakat benim anlatmak istediğim meşru müdafaa olayıyla biraz ters düşüyor. Bu yüzden bilerek seçtim kelimelerimi senin verdiğin ihtimali de düşünerek. Meşru müdafaanın şartlarından birisi de meşru müdafaa ya karşı meşru müdafaa olmamasıdır. 2. sebebe gelicek olursak da o insanı birdaha karşımıza alamamamızdır sadece 1 oyun gelip gitmesidir. Hile ile birçok oyunda insanların beni duvarlardan izlediğine şahit oldum bilerek prefire yaptırmalarını sağladım. Onda reportumun içinden sadece 1 tanesine geri dönüş yapıldı. Ben kendimi savunmuyorum savunmamı oyundaki hackerlara karşı yaptım sadece düşüncelerimi açıklıyorum. Doğru veya yanlış herkesin farklı görüşleri olabilir.
Son olarak da devlet örneğine ekleme yapmak istiyorum. Eğer devletindeki suç oranı ve suç işleyen insanların güçleri de artıyorsa bunun tek sorumlusu devlettir. Devletin gücü yani örneğinle Valve nin gücü ve imkanı varken milletini yani biz oyuncuları koruyamıyorsa sen de kendini korumak için belinde silah taşımaya başlarsın. Olgunlukla yaklaştığın ve yorumların için teşekkür ederim.