Este tópico foi trancado
VAC Ne için?
"Hileye asla izin vermeyeceğiz. Adil bir oyun ortamı olsun istiyoruz.....:steamhappy:" komik şeyler sizi. VAC ban sınırsızdır kaldırılamaz. O zaman valve'nin içinde paralel yapı var. Bir şirket nasıl kendi koyduğu kuralı veya yasağı kaldıramaz. Onu geçtim benim hile yaptığıma dair kanıt yok. Ama banlandım. Hiçbir demokratik oyun platformunda böyle saçma absürd bir şey yoktur. Orta çağda mıyız? Dünya yuvarlak diyeni asalım. Ne zamandır kanıt olmadan insanlar yargılanıyor? Yargı sistemi mi değişti? Ben hala da diyorum. Hile falan yapmadım. Sizin ne düşündüğünüz umrumda değil. Buraya destek bulmaya gelmedim zaten. Valve mükemmel(!) bir şirket olduğu için sıkıntı yok. İyi para götürüyorlar. Hala diyorum. "Tek amacınız para para para!" Kimseyi kandırmayın da boşuna kendinizi küçük düşürmeyin. Ayrıca cs go da karşı takıma gelen hilelerin hiçbiri VAC yemedi. Hepsi hile olmasın hadi de kardeşim bir tane de mi çıkmaz? Hangisinin steam profiline baksam tertemiz. Sütten çıkmış ak kaşık. Ey Valve! Gün gelecek büyük balıklar seni de yiyecek....

Not: He bir de elinize ne geçti? Beni banlayınca tüm hileler yok oldu değil mi? Gidin oyunlarınızdaki açıkları kapayın. Böyle saçma işlere para harcamayın. Kod yazmayı da benden öğrenecek değilsiniz?(!)
Última edição por HEKIMOGLOU; 6/abr./2017 às 9:55
< >
Exibindo comentários 11 de 1
Silicon Vampire 6/abr./2017 às 9:59 
Why are you bringing this up again, you have already received answers in your previous threads on the game forums.

Expecting a different outcome is the definition of insanity...

http://steamcommunity.com/discussions/forum/9/882959527688934488/
Última edição por Silicon Vampire; 6/abr./2017 às 9:59
< >
Exibindo comentários 11 de 1
Por página: 1530 50

Publicado em: 6/abr./2017 às 9:52