Semua Diskusi > Forum Steam > Steam Mobile > Rincian Topik
Steam Mobile LogIn PL
Cześć. Chce zalogować się do aplikacji mobilnej Steam ale każe mi podać "kod z aplikacji na twoim telefonie". Tylko, że żadnego kodu tu nie ma. Jakieś pomysły?
Terakhir diedit oleh MrineK; 31 Mei 2015 @ 9:13am
< >
Menampilkan 1-15 dari 17 komentar
mateuszja 31 Mei 2015 @ 9:07am 
na maila powinien przyjść
MrineK 31 Mei 2015 @ 9:08am 
Nope. Nic nie przychodzi.
MrineK 31 Mei 2015 @ 10:10am 
Steam Mobile Login
Hi. Im trying to login to steam mobile app on android but it wants from me code from app on my phone, but there isnt any code. What should i do.
npwx 1 Jun 2015 @ 12:20pm 
Witam.
Korzystasz ze Steam Guard Mobile Authenticator.
Jeżeli nie jesteś zalogowany, kod powinien być wyświetlony na stronie logowania Steam w telefonie.
Jeżeli jesteś zalogowany, wchodzisz w menu Steam Guard (górne menu) - tam powinien znajdować się kod.

Pomoc w tej kwestii masz tutaj:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8625-WRAH-9030&l&l

Pozdrawiam.

MrineK 1 Jun 2015 @ 12:41pm 
Nie, nie jestem zalogowany. Żaden kod się nie wyswietla. Są tylko pola na Login, Hasło i Aktualny kod z aplikacji na moim telefonie.
npwx 1 Jun 2015 @ 1:10pm 
Skąd pobrałeś tę aplikację (czy pobrałeś aplikację oficjalną)? Czy bez wpisania tego kodu, da się zalogować? Czy w aplikacji podawałeś swój numer telefonu? Przeczytaj dokładnie to co napisałem wyżej, i to, co jest napisane w linku który podałem. Jeżeli nadal nie będzie działać, dodaj mnie do znajomych na Steam to pogadamy na spokojnie.

Pozdrawiam.

Terakhir diedit oleh npwx; 1 Jun 2015 @ 1:11pm
MrineK 2 Jun 2015 @ 3:37am 
Aplikacja pobierana z GooglePlay. ♥♥ kliknieciu Login wyskakuje miejsce na kod. ♥♥ wpisaniu czegokolwiek i kliknieciu login pojawia się ikonka ładowania i zaraz znika. Nie podawałem.
can we steam in mobile? can u guys pls tell me whats the app?? thanks
Ej ja mam jeszcze pytanie. Bo wszedłem w to rozwiązanie co podałes link ale tam też pytają o jakis kod i oni go gdzies przysylali ?
MrineK 20 Jul 2015 @ 9:19am 
Na podany stronę wcześniej mail.
czyli kod przychodzi na ten mail do ktorego masz steama podlaczonego ? bo troche nie ogarniam
Bo jakis kod na email przychodzi ale zada tez 2
ALO'.- 20 Jul 2015 @ 10:07am 
esta bueno
< >
Menampilkan 1-15 dari 17 komentar
Per halaman: 1530 50

Semua Diskusi > Forum Steam > Steam Mobile > Rincian Topik
Tanggal Diposting: 31 Mei 2015 @ 9:03am
Postingan: 17