Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > Steam Mobile > Λεπτομέρειες θέματος
Αυτό το θέμα έχει κλειδωθεί
Prosze o pomoc PL
Witajcie mam problem. Podczas zabawy na telefonie w aplikacji steam ustawilem Steam Guard na uwierzytelnianie dwuetapowe, i usnolem aplikacje. Teraz musze podac kod z tej aplikacji, aczkolwiek ja go nie posiadam, co zrobic ?
< >
Εμφάνιση 16-30 από 30 σχόλια
powiedzcie mi co mam zrobić jak już mam tokena aktywnego ponad tydzien i nadal mam blokadę na wymiany 72h Proszę o szybką informacje :C
powiem jedno ten token to gówno kto się zgodzi zemnom
Jedyne co możesz zrobiś to napisać do supportu
Pls powiedźcie mi co mam zrobić ja uwierzytelniłem steam z telefonem na innym numerze telefonu i teraz nie moge zweryfikować tokena bo mam na innym numerze którego już nie odzyskam
co mam zrobić jezeli wgl wciskam na zaakcepotwanie oferty i nic mi nie wyskakuje tak jakby się zacięło ..
Piszecie do tego supportu chociaż po Angielsku?
Ja też mam ten problem,napisałem do nich po Angielsku,odpisali.
Napisali mi żeby podać wszystkie swoje dane konta...przez co kupywałem np.Cs go i gdzie mieszkam :)
Αναρτήθηκε αρχικά από Napiwu:
Rozumiem, że aktywowałeś Steam Guard Mobile Authenticator, i podczas logowania prosi Cię o kod?
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8625-WRAH-9030&l=polish

Możesz zresetować (usunąć) SGMA, wchodząc tutaj:
https://help.steampowered.com/
i klikając na "Nie mogę znaleźć mojego mobilnego tokenu uwierzytelniania Steam Guard", i dalej postępujesz zgodnie z instrukcjami.
Dzięki stary uratowałeś mi dupę, Gdyby nie ty bym kurwa stracił 100 euro
Pomoże mi ktoś usunąłem steam token ten bo chce zmienic numer telefonu i pisze ze za pomocą sms można usunąć i sms wgl mi nie dochodzi nwm co robic HELPP!!!
Jak mogę usunąć stary token?????
Ja mam podobnie odkupiłem konto nie mam kontaktu ze sprzedawcą a jest token i jak chce zmienić nie moge bo to nie mój numer i z kąd mam wziąć kod z sms
ej co zrobić jak mam token moblilny ta telefonie i tam mam tylko potwierdznia aby coś np sprzedać a telefon sie zepsól i mi sie nie polaca go naprawiać to co teraz?:?
Mam problem,ponieważ gdy przychodzi oferta na telefon to nie mogę w nią kliknąć
Witam Mam takie pytanie chciałbym zdjąć blokadę na koncie Steam konto zakupiłem przez Allegro i na koncie jest blokada na tym koncie Można grać ale nie można zmienić danych osobowych

Czy możecie mi pomóc zdjąć tą blokadę

Proszę odpisać To pilne ok

Pozdrawiam Dawid :steamhappy:
< >
Εμφάνιση 16-30 από 30 σχόλια
Ανά σελίδα: 1530 50

Όλες οι συζητήσεις > Φόρουμ Steam > Steam Mobile > Λεπτομέρειες θέματος
Ημ/νία ανάρτησης: 12 Ιουν 2015, 15:04
Αναρτήσεις: 30