This topic has been locked
Foxxy_lv Nov 20, 2017 @ 8:00am
[PL] Wstrzymanie sprzedazy na 15 dni mimo potwierdzenie przez Guarda
Potwierdziłam sprzedaż eq na rynku przez fona... I dalej blokada na 15 dni. Co robić..?

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9734361_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.cloudflare.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
< 1 2 3 4 >
Showing 1-15 of 48 comments
Colt ☶ Nov 20, 2017 @ 8:04am 
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8078-TPHC-6195&l=polish
Przedmioty nie będą wstrzymywane, jeżeli token uwierzytelniający będzie włączony przez 7 dni.
Foxxy_lv Nov 20, 2017 @ 8:05am 
Dzieki za odp
szonator Apr 20, 2020 @ 5:00am 
Ehhh mam to samo kurczę blade.
steam uważa że siusiak nam w odbytnice...
Kupiłem se csa i chciałem kupić kilka skinów, wchodze w rynek a tam że mam zablokowany i że muszę jakąś grę zakupić aby odblokować, to kupiłem jakieś najtańsze hentai puzzle, i wchodze w rynek a tam że musze czekać tydzień, więc wszedłem na inne konto kupiłem skiny na innym koncie i chce je przenieść na te pierwsze konto, ale nie moge bo muszę zrobić mobilny token steam... Ale dobra, zrobiłem go, więc chciałem zrobić wymiane aby przenieść te skiny na inne konto, ale chuj mi w dupe od steama bo muszę czekać tydzień... Przeczekałem ten jebany tydzień, wkońcu mogę normalnie używać steama... taa kurwa, chciałbym... przecież chuj mi w dupe... DOSTAŁEM BLOKADE NA TRADE NA KOLEJNY TYDZIEŃ... przecież to co oni robią to jest już śmieszne, chyba pora przenieść się na epic games launcher
Steam to kurwy i złodzieje zauwazcie ze jak gracie to czasem fragi sie niedoliczaja do tabeli???na ekranie pisze ze zdobyles fraga a w tabeli huj!!! kolejna zecza sa bronie jak steam zechce waz wyruchac to z zadnej broni nikogo nie zabijecie!! poza tym system rankingu działa tak ze aby stracic range to wystarczy 3-4 turnieje przegrac ale zeby awansowac to 30-40 rankedów jako lider z 9mvp to za mało kurwa a rynek tez blokuja jak tylko zechca zebys sie wkurwil i doladowal kolejne 20 pln jebac skurwysynow
Rudy Dec 10, 2020 @ 7:17am 
Czasami po prostu tak bywa -_-
PRAWDZIWY SNAX Jan 13, 2021 @ 3:30am 
no kurde wystawiam wulkana za 150zl a oni mi biorą 20zl no przeciez kto normalny bierze takie prowizje!?
Pan Rach-Ciach Jan 17, 2021 @ 9:04am 
Originally posted by naćpany kubuś KeyDrop.com:
no kurde wystawiam wulkana za 150zl a oni mi biorą 20zl no przeciez kto normalny bierze takie prowizje!?
No dobra może 2 dychy to majątek nie jest ale jak wystawiasz coś za ok. 7 tysięcy to dadzą ci tylko 6
Labo Jan 27, 2021 @ 11:18am 
Originally posted by LAXIGEN:
Originally posted by naćpany kubuś KeyDrop.com:
No dobra może 2 dychy to majątek nie jest ale jak wystawiasz coś za ok. 7 tysięcy to dadzą ci tylko 6
jak steam to złodzieje
OmertaX Feb 3, 2021 @ 3:06pm 
"Przedmioty nie będą wstrzymywane, jeżeli token uwierzytelniający będzie włączony przez 7 dni." - a konkretnie co to oznacza? Zalogowałem się dzisiaj na steama na komputerze i potwierdziłem logowanie tokenem z telefonu. Nadal mi wstrzymuje oferty. Co oznaczają te 7 dni? Nie rozumiem stwierdzenia "token będzie włączony przez 7 dni". Mam czekać 7 dni od tego logowania, żeby móc wystawić coś na sprzedaż bez wstrzymywania? A może kurde muszę mieć przez 7 dni otwartą aplikacje z guardem na telefonie i nie daj Boże jej wyłączać? O.o wytłumaczy mi ktoś to stwierdzenie na chłopski rozum, albo poprostu powie mi kiedy będę mógł wystawić skrzynkę bez wsytrzymywania i czy każdą kolejną będę mógł tak wystawiać przez czas nieokreślony?
Last edited by OmertaX; Feb 3, 2021 @ 3:10pm
blubluee Feb 7, 2021 @ 5:55am 
Musisz mieć tokena uwierzytelniającego włączonego przez 7 dni.
PWL_SHOT Feb 19, 2021 @ 5:03am 
A czy po tych 7 dniach będę mógł wysłać skina czy pomimo tego będzie trzeba czekać 15?
Originally posted by noobert KeyDrop.com:
Musisz mieć tokena uwierzytelniającego włączonego przez 7 dni.
Julian Feb 27, 2021 @ 2:16am 
Ja włączyłem tokena 12 lutego, wystawiłem 4 bronie, jest napisane, że sprzedaż wstrzymana do 27 lutego. Jest 27 i nadal nie odblokowane...Jutro już nie będzie blokady czy jak? Porażka cały ten system!
OmertaX Feb 27, 2021 @ 4:20am 
Po zainstalowaniu apki i włączeniu tokena po 7 dniach bedzie można wystawiać bronie ile się chce
Julian Feb 27, 2021 @ 5:14am 
Originally posted by OmertaX:
Po zainstalowaniu apki i włączeniu tokena po 7 dniach bedzie można wystawiać bronie ile się chce
Po 15 dniach kolego, właśnie czekam 🙈
< 1 2 3 4 >
Showing 1-15 of 48 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Nov 20, 2017 @ 8:00am