Mobil Ödeme
Steam Boacompra Mobil Ödemeyi niye kaldırıyorlar.. Desteğe tonlarca mesaj çekmeme rağmen hiç umursamıyorlar.. Utanmadan sıkılmadan Boacompra destek ekibiyle muhattab ediyorlar.

Steam Politikası çok kötü. Desteğinizde çok kötü. Steam kullanıcılarına hiç saygıları yok. Karşı karşıya gelsek nerdeyse beni dövecekler. Samimiyetsizlik diz boyu.

sizlere 50 tane mesaj çekmişimdir. 1 tane olumlu yanıtınız yok. Bizleri başınızdan savmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Boacompranın destek ekibinden Allah razı olsun.

Siz steamin tek düşündüğü şey para! Oyuncuların derdi hiç umrunuzda. Kredi kartı dostunuzdur!
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Whiplash Aug 4, 2020 @ 2:50pm 
Haklısın kardeşim benide deli ettiler.Uzun uzun mesaj atıyorum adamlara bana mobil ödeme hizmetini sunan sizsiniz aracı firmayla ben muhattap olmak zorunda değilim diyorum, ezberden mesaj atıyolar boacompra destek ekibiyle görüşün diye
Whiplash Aug 4, 2020 @ 2:52pm 
Telefona parayı attığımla kaldım yavaş yavaş eriyecek para bynogame gibi sitelerdede mobil ödeme var ordan steam cüzdan kodu alayım bari dedim %55 kesinti yapıyolar 100 lira cüzdan koduna 155 lira ödüyosun
-Rage'- bLacKouT Aug 4, 2020 @ 3:58pm 
en az 50 tane şikayet atmışımdır... bitanesini bile çözmediler. Bunların yapamadığını boacompra halleti... valve ekibi gerçekten hizmet anlayışı sıfır.
76561199100061719 Nov 29, 2020 @ 6:39am 
AYNEN YA BENDE SIKAYETCIYIM MOBIL ODEME ARIZASI VAR BU ARIZA COZELMESSE ININAL ALIP KILITIN AMINA KOYCAM
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Aug 1, 2020 @ 5:53am